Из Магриба - 7-ми път познавачки ще ви поведат

• 27 380
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
може би сега си в овулация ,ако правилно съм те разбрала сега ти е 16 ден от Менструацията ,няма как за талкова кратко време да усетиш признаци и да е станало  ,така ,Че действаите  може би сега е момента  Peace

# 61
може би сега си в овулация ,ако правилно съм те разбрала сега ти е 16 ден от Менструацията ,няма как за талкова кратко време да усетиш признаци и да е станало  ,така ,Че действаите  може би сега е момента  Peace
и аз това се сетих   Peace

# 62
Цитат
  BeLLa111 само не ми стана ясно как хем знаеш нещата, напатила си се, надяваш се някой поука да си е взел, а самата ти нямаш никаква файда от цялата тая история, т.е. продължаваш си както до сега   newsm78   То вярно, че всеки си гради съдбата, но ти май я предизвикваш. 

Ааааа.моля моля ,тука нещо май започваш да си пишеш съчинения по свободна тема ,КЪДЕ ВИДЯ АЗ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ КАКТО ДОСЕГА ????Кое е му е старото ,това че откакто съм се върнала говорих един път с него ,това ли казваш предизвикване на съдбата ???И да не мислиш че от този разговор хоп и тръгвам ,дори на колене тука да ми дойде просто няма как да стане вече след всичко което знам какво прави.Просто исках да видя какво ще измисли гениалния му мозък този път
и останах още повече отвратена вече знайки и не вярвайки нито една дума !!!Дори на моменти ме напушваше смях като се кълнеше че никога не  ме бил използвал,а от Диан не е получавал нищо  Joy Шегаджия голям ,а?Само ми показа че един човек за пари и душата е способен да си продаде !Дори на една дума не вярвам пък може и да е била вярна както никога ,този разговор нищо не означава за мен ,да видим какво ще правим с дамата от австралия на която отворих очите и добре че ми повярва ,единственото което искам сега е да помогна на когото мога ,за съжаление само на нея .но пак по добре един човек отколкото нито един.Това че му позволих да говорим не означава айде почна се старата песен на нов глас,ама абсолютно едно огромно Не!

Кое е по старо ??Това че си  чатя  когато имам свободно време,чатя не само с араби ,и с италианци и аржентинци,англичани ,всякакви ,но само дотолкова ,да виждаш да съм спретнала куфарите и да тръгвам за да се изказваш така ,или ти го разбираш след опарване даже чата е забранен защото "предизвикваме съдбата" ,всеки си чати с всякакви ,изказването ти е меко казано неуместно извинявай ,какво да направя да се затворя в себе си между 4 стени да рева и да се тръшкам колко съм нещастна,като запраша към поредния хубавец /а това няма как да стане повече /тогава приемам критики,сега Не .
Понеже предизвиквам съдбата ,затова предупреждавам и другите му "изгори" за какво става въпрос,поне да спестя на някои нерви и пари.

Мисле че не правя нищо лошо да си лафя от време нa време,надали има някой тук който да не го прави в което е нормално ,но дотук само .

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 19:08 от BeLLa111

# 63
   BeLLa111, целта ми не е била да те критикувам, големи хора сме тук и мисля, че си водим нормален разговор. Разминават ми се нещата и изказвам мнение-това е. Аз не съм човека, които да ти казва какво да правиш в живота си. Тук се споделят различни неща и се коментират, не го приемай като нещо отрицателно.   Peace
 Опита при теб не е дал ефект-ти го казваш, т.е. съдиш по себе си, че не помага. Не е важно (по принцип, а не за мен) с колко си чатиш, а до колко споделяш. За да си разкажеш историята на момче от чата си е споделяне на лични неща (според мен), което си е доверяване, а то от своя страна води до....историята, която разказа тук.
   Но.........това са мои разсъждения, с които не задължавам никого да се съобразява.   Hug

# 64
Alba76,какво да ти кажа ,естествено че всеки има позиция,спор няма   bouquet

След като прекараш по-дълго време с някой дори и в чата нормално е да се разменят някои лични неща и от двете страни ,всеки споделя като видиш че ти отвръщат със същото ,когато изглеждат лоялни и постоянни ,и ако някой каже че си трае и нищо лично не казва ще излъже,то иначе няма как да продължи една връзка само на здр,как си .,има и много добри момчета,имам приятелка от Литва вече 3 години лафим ,момичето се запозна с нейния от нета и сега ще се женят,сестра и ,и тя се омъжи за един кюрд в Англия ,имат и дете вече ,и двете са много щастливи.

Къде е проблема и аз незнам ,май всичко опира до късмет в крайна сметка.

# 65

bouquet
И АЗ ТАКА МИСЛЯ

# 66

bouquet
И АЗ ТАКА МИСЛЯ

Да Далка ,колко и да го мисля и премислям до този извод стигнах  Hug

# 67
Катеееееееееее  мароки   после  питай  свеки    как   ще  приготвя    торбичките  с  фекията   Hug Hug

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 21:29 от svear

# 68
  Късмет ни трябва винаги   Peace   и ако го има, особено в трудни моменти е чудесно, но и ние можем да си помогнем в много случаи ако вкараме в действие 'превантивните мерки' и си имаме едно наум винаги   Hug

# 69
Катя-дано  Praynig Praynig Praynig,ако пък не  ooooh! как не се сетих по рано телефона ми има вградена програма за измерване на биомаса,и още една спец.за жени въвеждаш си датата на цикъла и колко дена продължава средно-и то показва дните с най висок шанс да забременееш-тра ако някой има нужда да пише на ли4ни  Hug,ще го упътя bowuu апък в крайна сметка-куль шей в йед Алла

белбей писах ти на ли4ен 4ат

# 70
Действаме! Мерси за подкрепата! Дано!  Praynig Praynig

Само дано не съм се развирусила.

Сега по някой от арабските канали дават "The Messenger".

Кате, тези кифли тук се ценят със следния пълнеж: сирене/ кашкавал съответно; пилешко с лук; магданоз, чушка,  подправки; като омлет - яйца с лук - леко е запължено и разбъркано; варен грах, картоф на кубчета и морков на кубчета; сладки с течен шоколад, сладки с конфитюр; сварена бяла риба с черен пипер; спанак с лук - леко задушено, утре след ифтар ще са със задушен лук с куркума и лимонов сок.

От дозата, посочена в рецептата, стават само 16 -18 бройки, или с много естетика и старание - 25 много малки, които се хапват на един път. Поради тази чревоугодническа причина, винаги се прави повече на принципа: "брашно - колкото поеме". При нас свеки казва "слагай по-малко", а мъжът ми - "слагай повече".             

свеар
, ще я питам,  ама гледам, размесила 5-6 вида ядки, поизсушава ги в тавата в кухнята, колкото да са опушени и ще ги поръси леееко с вода после и маалко захар. Това мисля, че ще стане, а и ще изпечем сусам - той със съвсем малко сол е.   

# 71
  • Paris, France
Здравейте,

Близнаците, съчувствувам за сърбежа под гипса и потвърждавам, че е вбесяващ. Единственото ефикасно средство срещу сърбежа в този случай е антихистаминов препарат през устата. Има детски сиропчета. За качествено възстановяване трябва спокойствие и приема на такъв препарат особено в първите дни много помага. Такива лекарства се вземат и за ринит и алергии. Питай лекаря или в аптеката за Chlor-Trimeton, Piriton, Chlor-Tripolon или подобни препарати. Друг препарат, който помага е Benadryl (Diphenhydramine hydrochloride) и е много добър, защото има обезболяващ и успиващ ефект. Сигурна съм, че ще намериш нещо в аптеките. МУФИДА, четеш ли ни? Ако да, помогни, моля на близнаците за сърбежа на детенцето, че ние възрастните се оплакваме, а те не могат, милите!

Белбей, тези дни бяхме много болни. Майка още не те е видяла. Не сме стигнали до там. В тази връзка, защо не сложим връзка към албума и старите теми?

За Салах - дамата сама пише, че му е пращала пари и подаръци по собствено желание. Тя е омъжена. Не е луд който изял баницата ..... И в този свят който както се уреди, нали знаете!

ЯшбиHug, радвам се, че си на линия. Това
Цитат
Момичета в началото на връзка с араби - те като се оженят, наистина се променят! Може преди това и по дискотеки, и алкохоли, и интимни връзки , и с минижуп да ви е харесвал. Но сключи ли брак, арабското му изплува и той иска вече да е на правия път. Тоест, да се покае и да почне на ново - всичко халал.
- не винаги е така. Познавам араби, разочаровани от това, че светските момичета с които са се запознали са станали свръх-религиозни. За чат връзките - да, може реалността да е друга. То хора, запознали се нормално се развеждат а какво остава за виртуалните.

За български сателитни и не само канали - ако щете ми вярвайте, никога в живота си не съм гледала. и не ми липсват. Аз и 5 лева на десетилетие няма да дам за канал, това не само български.

На всички вас Hug от нас

# 72
Кате ,сънувах мъжа ти тази нощ  Joy
Сънувам че отивам на нашият пазар и го гледам седи сам и го разпознах ,викам му какво правиш тук,къде е Катя???Той казва загубих се ,тя си е вкъщи и сега не знам как да се прибера,питах го аз къде живеете ,каза Дружба и аз казвам Оооо ами и аз съм от Дружба ,нямаш никакъв проблем,айде ще те водя ,и тръгваме ние намерихме ти блока ,питам го знаеш ли входа ,етажа ,той вика да имаме градина пред асансьора ,и се почна един спор и аз като съм му заобяснявала че няма как да стане да имате градина там и че ако в Мароко имат тука няма начин  Laughing А той спори че имате и тва е,казва айде качи се да видиш ,качихме се в асансьора и се събудих ,и не се сдържах да не го напиша тоя шантав сън веднага тук .

Добро утро на всички ,дано денят да бъде топъл във всяко едно отношение ,а нали ни спряха и газта от Русия сега ще треперим в тая люта зима  .

# 73
  • София
Честит имен ден на Йоанка на Близнаци   bouquet  bouquet  bouquet Да е здрава и все така палава, да радва мама и татко и много, много усмихната!

Как сте момичета в този студ? Alba, благодаря ти за пожеланията  Hug вече вървя на оправяне и скоро пак ще бродя из София като призрак. Доста ми писна да вися у дома Що филми изгледах, чета де що новини има, гледам разни сериалчета, но вече ми е адски досадно.

Кате, стискам палци скоро да се похвалиш с две чертички и новината за сладурско бебче  Praynig а като все говорите за кифлички накрая и аз ще взема да се прежаля да ги направя, въпреки че от няколко дни си мечтая за сладки  Crazy

# 74

Честит имен ден на Йоанка,     bouquet
  да е винаги засмяна, весела и жизнерадостна.

Yellow, , радвам се, че си добре   Hug

Общи условия

Активация на акаунт