Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са мненията на форума относно номинираните за Нобелова награда за мир?
Какви дискусии се провеждат относно онлайн измамите и измамите във връзките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са мненията на форума относно номинираните за Нобелова награда за мир?
-
Какви дискусии се провеждат относно онлайн измамите и измамите във връзките?
-
Какви са мненията за сателитната чиния и различните телевизионни програми?
-
Какво се споделя за поста и религиозните празници?
То вярно, че всеки си гради съдбата, но ти май я предизвикваш.
Шегаджия голям ,а?Само ми показа че един човек за пари и душата е способен да си продаде !Дори на една дума не вярвам пък може и да е била вярна както никога ,този разговор нищо не означава за мен ,да видим какво ще правим с дамата от австралия на която отворих очите и добре че ми повярва ,единственото което искам сега е да помогна на когото мога ,за съжаление само на нея .но пак по добре един човек отколкото нито един.Това че му позволих да говорим не означава айде почна се старата песен на нов глас,ама абсолютно едно огромно Не!

как не се сетих по рано телефона ми има вградена програма за измерване на биомаса,и още една спец.за жени въвеждаш си датата на цикъла и колко дена продължава средно-и то показва дните с най висок шанс да забременееш-тра ако някой има нужда да пише на ли4ни
апък в крайна сметка-куль шей в йед Алла