Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са мненията на форума относно номинираните за Нобелова награда за мир?
Какви дискусии се провеждат относно онлайн измамите и измамите във връзките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са мненията на форума относно номинираните за Нобелова награда за мир?
-
Какви дискусии се провеждат относно онлайн измамите и измамите във връзките?
-
Какви са мненията за сателитната чиния и различните телевизионни програми?
-
Какво се споделя за поста и религиозните празници?

след като един път се прави празник-кой дошъл , кой не , няма зна4ение, празникът е минал-заминал! какво става при вас?! сигурна ли си ,4е не сте били на годеж май месец, тогава имат резон! без празник,никой не минава,срамота е, под достойнството на семейството, дори бедните го правят! ние така на кредит както винаги, макар и малък, но пък беше готино, заради мене,големи танци бяха, има ли музика вси4ко ми играе! само балет дето не подкарвам, не ми ходи балетната рокли4ка на стройните крака, хахаха! 
Ти даваш ли на твоята кукла някакви витамини за укрепване на имунната система през зимния период ?
Как бързо се увеличават тез` бебоци ехе 
то си има ритуали и традиции, които аз много уважавам, ама като участваш в тях е едно, като само зяпаш ехеееее. Въпреки че не знам, ако трябва да се прави сватба 3 дни човек може да се хване за главата. Не ми допада идеята да те подмятат насам, натам като кукла, да те обличат със 100 чифта дрешки, а за виковете да не говорим. Гледах аз една сватба в Мароко на живо, що чейз се изнесе от един камион към хотела, в който започваше церемонията, а булката горката седеше отвън в колата и дремеше докато яки момци пренасяха. През това време лелки-олелийки викаха и под звуците на тъпан. Странна работа ми се видя 

как е гушнала само куклата.....сигурно не се разделя вече с нея.
)
тока дойде чак на обяд , а парното малко по- късно , цяла нощ съм ставала да завивам малките, студ ..... днес има парно, но е много слабо
направо не ми се мисли.....