Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 343
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 405
Наш бати Краси скоро става на 3 години и съм решила да му взема килимче на Aqua Doodle http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1553024 понеже много обича да рисува. Та искам да попитам виждали ли сте някъде в Пловдив  Hug Или ако сте срещали в някой български сайт че рождения ден наближава   ura

# 406
  • Майничка
Дезидерата, SES имаха такъв артикул, но съм купувала преди 5 години. Тогава ги имаше в Бонжура и в един склад на Брезовска - след линията, свиваше се вляво, но не мога да се сетя името.

# 407
Здравейте,момичета!
Къдв в Пловдив се продава дунапрен  Thinking Обикновен дунапрен,средно дебел,за да си направя подложка за кошарата за игра.В смисъл трябва ми 100/100 см  newsm78
Казаха ми,че в Евмолпия имало преди 10 години,но дали има още?

# 408
  • Пловдив
Здравейте,момичета!
Къдв в Пловдив се продава дунапрен  Thinking Обикновен дунапрен,средно дебел,за да си направя подложка за кошарата за игра.В смисъл трябва ми 100/100 см  newsm78

Има един склад за дунапрен, който е на улицата, която води към търговиите в Кичука. Някъде ТУК, ама ще питам пак половинката за по-сигурно. Иначе имаха готови размери защото ги ползват за направа на дунапренени дюшеци. Ние си взехме 120х60 и го рязахме, защото го ползвах за едно кошче-люлка за малкия, когато беше новороден. Имаше и различни дебелини доколкото си спомням  Simple Smile

# 409
gargamela благодаря ти за инфото   bouquet Тогава за всеки случай ще проверя в Бонжур, макар че е минало доста време, ако не намеря ще поръчам от чужбина па дано пристигне за рождения ден  Crazy

# 410
  • Майничка
Здравейте,момичета!

Има още.

# 411
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Има един склад за дунапрен, който е на улицата, която води към търговиите в Кичука. Някъде ТУК, ама ще питам пак половинката за по-сигурно. Иначе имаха готови размери защото ги ползват за направа на дунапренени дюшеци. Ние си взехме 120х60 и го рязахме, защото го ползвах за едно кошче-люлка за малкия, когато беше новороден. Имаше и различни дебелини доколкото си спомням  Simple Smile
Да склада е отзад в един бивш завод ,по скоро тук но пак не мога да се ориентирам,влиза се навътре и се свива надясно,може и да се пита хората там го знаят и ще ви упътят,има различни дебелини и размери,свекърва ми си смени дунапрена на холовата и стана като нова  Peace

# 412
Здравейте,момичета!

Има още.

Здравейте,момичета!

Да склада е отзад в един бивш завод ,по скоро тук но пак не мога да се ориентирам,влиза се навътре и се свива надясно,може и да се пита хората там го знаят и ще ви упътят,има различни дебелини и размери,свекърва ми си смени дунапрена на холовата и стана като нова  Peace

Благодаря ви момичета!
Тръгнахме към склада,но се отбихме върво в Евмолпия.Малко скъпичко ми се стори,но все пак взехме едно голямо и по-тънко парче,което ще срежем на две и ще слепим едно върху друго и пак ще стане дебело  bowuu
Може би трябваше да идем на склада,но решихме да не обикаляме  newsm78

# 413
  • Някъде там...
момичета сори ако е питанп, но нямам никакво време да чета, та Кога отваря Мол Пловдив някой знае ли? 

# 414
  • Майничка
През март уж...

# 415
момичета сори ако е питанп, но нямам никакво време да чета, та Кога отваря Мол Пловдив някой знае ли? 

Днес разбрах, че ще е най-рано на 18 март.

# 416
А къде ще бъде молът!? Thinking

И аз се извинявам, ако вече е питано! Embarassed

# 417
  • Пловдив
А къде ще бъде молът!? Thinking

И аз се извинявам, ако вече е питано! Embarassed

Срещу Братската могила, до ХЕИ  Peace

# 418
Оле, това нищо не ми говори.  Embarassed

# 419

Общи условия