Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 352
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 495
Момичета,знае ли някой кога отваря Mall of Plovdiv?Май якъде четох,че през март  newsm78

# 496
И мен ме интересува кога ще отварят мола, че ще почвам работа там  smile3521
И между другото да ви питам, от къде торта за рожден ден  newsm78

# 497
Много са вкусни тортите на фирма "Елена".Цехът им се намира в индустриалната зона в район Тракия.

# 498
  • София
И тортите и отварянето на Мола са коментирани няколко страници по-напред. Ще има реклами за откриването естествено, че целия град ще разбере за събитието.

# 499
  • Пловдив
И мен ме интересува кога ще отварят мола, че ще почвам работа там  smile3521

http://pepiy.multiply.com/photos/album/1

това са на Пепи тортите- чудесни са.

# 500
  • Пловдив
Момичета,знае ли някой кога отваря Mall of Plovdiv?Май якъде четох,че през март  newsm78
Аз разбрах,че ще отвори на 18-19 март.Но е само слух,нищо не казвам със сигурност,да не ви подведа.
Аз искам да попитам къде в Пловдив да заведа синът ми,който е на година и седем месеца,да си поиграе?Препоръчайте ми занимателен център с топки,катерушки и разни развлечения подходящи за неговата възраст.

# 501
Ди83, заведи го в ТонБонбон, там има специален кът за 1-4г.
Аз разбрах че  в МОЛА ще има детски Бенеттон и Моthercare... Mr. Green

# 502
 newsm78 Thinkingнякой знае ли къде се премести магазина за спортни стоки Li-Ning?

# 503
  • Пловдив
Ди83, заведи го в ТонБонбон, там има специален кът за 1-4г.
Аз разбрах че  в МОЛА ще има детски Бенеттон и Моthercare... Mr. Green
Благодаря.Къде се намира.Чувала съм го,но сега не мога да се сетя newsm78

# 504
новия се намира в началото на пешеходния мост, от страна на главната, зад Дома на красотата или до Джамията.

# 505
  • Пловдив
новия се намира в началото на пешеходния мост, от страна на главната, зад Дома на красотата или до Джамията.
Благодаря ти.

# 506

http://pepiy.multiply.com/photos/album/1

това са на Пепи тортите- чудесни са.

А, точно за това питах  Hug Благодаря ти много   bouquet

# 507
  bouquet Confusedникой ли не знае за магазин Li-Ning??????Кой ли не питах,но изглежда никой няма никаква информация...

# 508
Кажете ми къде  на бул Македония иамло бебешки магазин  с количките на АБЦ дизайн и Конкорд нео,а булеварда е успореден на автогара родопи,ако не се лъжа  newsm78

# 509
  • Пловдив
Кажете ми къде  на бул Македония иамло бебешки магазин  с количките на АБЦ дизайн и Конкорд нео,а булеварда е успореден на автогара родопи,ако не се лъжа  newsm78

Магазина се намира на бул Македония като тръгнеш от Била-от лявата страна на булеварда.Не мога да кажа точен номер или друг някакъв ориентир.Но като тръгнеш няма как да не го видиш.

Общи условия

Активация на акаунт