Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 208
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, днес откриват dm в 17ч. Вис Виталис вече работи малко неофициално, но все пак работи, продават. Евроланд също работи. Deichmann мисля, че също ще открият днес, по обад си слагаха балоните на входа.

# 661
ОТ коя фирма мога да си купя монитор за компютъра?
Искам да го имат в наличност, за да мога да го тествам. Технополис и Техномаркет не приемам за отговор, чела съм достатъчно за сервизното им обслужване Sick.

# 662
ОТ коя фирма мога да си купя монитор за компютъра?
Искам да го имат в наличност, за да мога да го тествам. Технополис и Техномаркет не приемам за отговор, чела съм достатъчно за сервизното им обслужване Sick.
Има доста компютърни фирми в Пловдив, на прима виста се сещам за Ера-компютърс. Ако не се лъжа се намират зад бившето кино Космос, но повече инфо като си дойде мъжа ми, че той повече ги знае и ще допълня фирмите  Wink

# 663
А къде е кино Космос?
Сетих се и за PIC, от там е цялата ми конфигурация, но едва ли ще се правя да стигна до новия им офис. Thinking

# 664
А къде е кино Космос?
Сетих се и за PIC, от там е цялата ми конфигурация, но едва ли ще се правя да стигна до новия им офис. Thinking
Грешката е моя, PIC са били там, вече не са!
А Ера-та е на УЛ. ЯНКО САКЪЗОВ №19 това е до ВХВП виж го в бг мапс  Peace Там имат разнообразие и може да си вземеш, налични са им  Wink

# 665
В Гранда също има 2-3 компютърни фирми. На края на Богомил също има. От там взехме един комп с монитор.

# 666
Къде е този Богомил?
Бих искала да ми препоръчате компютърни магазини, от които вие сте останали доволни Peace, а не такива, които просто сте видяли, минавайки, че съм си патила така ooooh!.
Иначе като райно ме устройва центъра и Кършиака, може и до Тракия да отскоча.

# 667
  • Пловдив
Мултирама  Peace На 2-ри етаж във Форум Тракия

# 668
Момичета, днес откриват dm в 17ч. Вис Виталис вече работи малко неофициално, но все пак работи, продават. Евроланд също работи. Deichmann мисля, че също ще открият днес, по обад си слагаха балоните на входа.
А каква стока има във Вис виталис същата ли е като в другия магазин или има нещо по - различно  newsm78

# 669
Къде е този Богомил?
Бих искала да ми препоръчате компютърни магазини, от които вие сте останали доволни Peace, а не такива, които просто сте видяли, минавайки, че съм си патила така ooooh!.
Иначе като райно ме устройва центъра и Кършиака, може и до Тракия да отскоча.
Този ти го препоръчвам точно, защото ние сме доволни от всичко, което сме купили от там  Peace

# 670
  • Пловдив
Препоръчайте ми частна трудова борса, моля.

Но такава, дето наистина да върши работа.
От месеци съм клиент на "Мираж Консулт" и " Маламос". Не са се обаждали да ми предложат нищо! Не знам дали изобщо търсят работа на своите клиенти! Техен клиент съм от лятото, през това време работих, сега съм без работа...Колкото "Бюрото по труда" търси работа на своите клиенти, толкова и те!  Whistling

# 671
Препоръчайте ми частна трудова борса, моля.

Но такава, дето наистина да върши работа.
От месеци съм клиент на "Мираж Консулт" и " Маламос". Не са се обаждали да ми предложат нищо! Не знам дали изобщо търсят работа на своите клиенти! Техен клиент съм от лятото, през това време работих, сега съм без работа...Колкото "Бюрото по труда" търси работа на своите клиенти, толкова и те!  Whistling

А тук http://www.jobs.bg/ регистрира ли се?  Hug

# 672
  • Пловдив
А някой виждал ли е ето такива колички-кутии за играчки или подобни  Praynig

# 673

С/у Баумакса ли?

# 674
  • Пловдив

С/у Баумакса ли?

Да

Общи условия

Активация на акаунт