Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 071
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 795
Пазаруваме в Пикадили, но е много бедно от към пюрета. Има малко на Ганчев и малко на Хип. Затова пазарувам за малкия във Вис виталис  Peace

# 796
Момичета ударете по едно рамо http://www.bgpetition.com/detski-gradini-iasli-Plovdiv/view.html  Praynig

# 797
Да,Гранд на `Кап Райчо`
Но не помня на първия или втория ет беше,иначе перуката струваше 8лв и за тези пари изглеждаше доста добре! Peace

Имаш специални благодарности от сина ми, защото днес обиколихме двата етажа и единствено той намаза един замък
Питах поне на пет места за перуки къде продават и никой не знае
Остава ми надеждата, че в Халите ще има, понеже там имало магазин вляво за перуки
Дано!

# 798
Каспър,съжалявам,че сте се разкарали напразно,но ние преди месец-два си купихме перуката точно от там!Магазина не беше специално за перуки,имаше по-скоро  разни неща за парти-шапки,костюми и играчки и два вида перуки-розова и лилава!Сега не знам дали поддържат асортимент или са им били само тези двете   Rolling Eyes Възможно е да са ги продали или просто магазинчето вече да не съществува  Rolling Eyes
Все пак извинявай отново,но не съм искала да те подведа! Hug
Ето я перуката:(тук вече е `амортизирана` от подмятане,доста по-добре изглеждаше  Mr. Green )
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330970&pid=11061090

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 00:43 от penelopi

# 799
Хей, не се извинявай, разбира се, че искаше да помогнеш, за което много ти благодаря.
Просто ти предавам поздрави от детето, защото каза "мамо, като не можахме да намерим перуката, защо поне не ми вземеш един замък", все едно са почти идентични неща. Laughing
Междудругото тази перука от снимката я имам, обаче е къдрава, а на мен ми трябва права. И за пореден път се убеждавам защо не се пазарува от малки магазинчета, не че съм скръндза, но ти си я платила на 8 лв, а съм я взимала от Евроленд на 5 лв. Което прави цената й на едро не повече от 3 лв. Къде са 3 лв, къде са 8 лв. Нищо чудно, че магазинът вече го няма.

# 800
Момичета, знаете ли дали железницата до Стоматологичния работи? Peace

# 801
  • Пловдив
Каспър, много те моля като намериш перука, да пишеш къде има  Praynig

# 802

Работи,почивните дни са понеделник и вторник  Peace

# 803

Работи,почивните дни са понеделник и вторник  Peace

Много ти благодаря, мила ... че свекървата друго инфо ми подаде ... Joy

# 804
  • Пловдив
Каспър - магазинчето Cool на бу. Найчо Цанков работи - не е закрито, но не зная дали има розови перуки в него. Само прочетох на витрината, че пише перуки - по 5лв. и 10лв. - вчера минавах оттам  Peace

# 805
Моля, мамите на момченца да кажат, къде в Пловдив може да се купи официален костюм за момче на 9 години-панталон, сако, риза и т.н.

# 806
  • Майничка
Моля, мамите на момченца да кажат, къде в Пловдив може да се купи официален костюм за момче на 9 години-панталон, сако, риза и т.н.

На първо четене се сещам за магазина на "Шик-Ел" на "Заимов", там има отвреме-навреме, но са единични бройки. Виждала съм и в едно магазинче "Боги" на "Железарска" - като тръгнеш от Джумаята към "Цар Борис ІІІ", пада се на ъгъл, отляво, малко след тоалетните.

# 807
  • Пловдив
Във "Вис Виталис" има  Peace

# 808
Благодаря момичета.

# 809

На първо четене се сещам за магазина на "Шик-Ел" на "Заимов", там има отвреме-навреме, но са единични бройки. Виждала съм и в едно магазинче "Боги" на "Железарска" - като тръгнеш от Джумаята към "Цар Борис ІІІ", пада се на ъгъл, отляво, малко след тоалетните.

Купувала съм за синът ми панталон,риза и елече с папионка от фирмен магазин Лили.Намира се в търговски център Сани.Срещу хранителния Сани в Тракия.Но незнам дали имат сакета.

Общи условия

Активация на акаунт