Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 071
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив

Слюда е материала,предполагам ,на тази пластина,която изглежда като метална и гори,когато се сложи неподходящ мат. в микровълн.Намира се вътре в самата фурна и се вижда! Crazyкак го обясних само Трябва ми резервна,щото свеки сложи да топли яйце  Joy

Аз сменях подобно нещо.  Wink Обаче не знам как да то обясня адреса. Значи - от ВСИ караш кьм надлеза( новия бетноен за Кукленско шосе ) ,обаче не се качваш отгоре ами минаваш отдолу и завиваш надясно кьм сточна гара. От там пьрвата пряка пак в дясно и после пак в дясно-една глуха уличка,на ьгьла има кьща-на пьрия етаж има сервиз за микровьлнови. Ама как го обясних само  Blush
Извинявам се за спама  Embarassed ама като заговорихте за микровълнови...
Как се разбира, че има повреда от неподходящ материал? Ние имаме няколко гафа с метална съдинка. В началото забелязвах разни искри вътре... А скоро мъжът ми реши да пече наденица в метална тавичка, но не на грил...  Mr. Green Даже няколко пъти му се случва, а такива искри не съм чула  newsm78 Иначе си работи нормално според мен  Rolling Eyes

# 826
Ами при мен проблема беше следния - бяха спрели тока,в това време моя син я пуснал и като дойде тока бая време се беше повьртяла празна Twisted Evil  Абе тогава за 3 дни успя да ми стопи прахосмукачката,да счупи печката ,с която се отопляваме и да развали микровьлновата. Много ми е способно детето ooooh!

# 827
kremena,благодаря   bouquet
benitta Слюдата е пробита  Crazy

# 828
  • Пловдив
Ми то като заговорихте за микровълнови, да питам възможно ли е тази слюда да е от вътрешната страна на вратата на печката? Защото от известно време пращи и пука нещо, но без искри. А на вратата има нещо като метално фолио на дупчици, което в горния край не е плътно залепено и шупти на няколко места... та се чудя възможно ли е това да е въпросната слюда?

# 829
Вътре няма ли нещо като "алуминиева пластина",нашата е от страната на копчетата!

# 830
Едно такова като метално изглежда,моето е изпькнало. Но знам ,че трябва да е гладко и неранено.

# 831
Момичета,
искам да организирам рожден ден на голямата си дъщеря /11г./ на тема Хана Монтана или High school musical. Ако някой знае за предмети, подаръци или дори за място, където организират такова парти ще му бъда много благодарна   bouquet. Много се измъчих тези дни, а рождения ден е на 26.03 като ще го празнува на 28-събота и няма много време newsm45.
ОБЪРНИ СЕ КЪМ КАСПЪР.РАБОТИ В ДЕтски ЦЕНТЪР "ТОН БОНБОН"АЗ ПРАЗНУВАХ ТАМ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА СИНА МИ И ОСТАНАХ МНОГО ДОВОЛНА,ЗАЩОТО И ДЕЦАТА БЯХА.НИЕ СМЕ НА 8 НО МИСЛЯ ЧЕ ПРАВЯТ И ОРГАНИЗАЦИИ И ЗА ПО-ГОЛЕМИ.
http://tonbonbon.com/

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 18:08 от Ket71

# 832
  • Пловдив
Едно такова като метално изглежда,моето е изпькнало. Но знам ,че трябва да е гладко и неранено.

Aха, сетих се. Това се пада на лявата страна, като отвориш фурната. Значи това на вратата е нещо друго  newsm78

# 833
Момичета,тьрся кола с педали за над 3 год. Освен Вис Виталис и Хиполенда кьде мога да видя ?
Аз купих на малкия ето такава http://www.mrtoys.com/kettler/toystore-pics/Classic_Flyer_Kettca … acer_8853-290.jpg
Много здрава, лесно се управлява, движи се назад, има ръчна спирачка, позиции на седалката и също много важно - поне за мен - събира се в багажника колата. От пролетта до късна есен си я возех постоянно, за да е на разположение винаги, когато има подходящо место за каране.
Купих я от Sport depot срещу Метро.

# 834
За колко голямо детенце е подходяща и каква беше цената ?    bouquet

# 835
Купихме я миналата пролет и тогава той беше на 3 години. Позицията на седалката е първата - има още 3. Тази година още не я е карал, предвид лошото време. Като я пробваме, ако се налага ще преместим седалката с една позиция. При всички положения ще може да я кара поне до 6 години (и по-големи деца са я карали).
Цената беше около 190 лв., може би единствения недостатък. Но като се има предвид цената на акумулаторните коли - на тази поне се движи и изразходва енергия, а не се вози само. Точно затова и не му омръзва, за разлика от акумулаторните.

# 836
Здравейте!

Имам въпрос откъде в Пловдив или изобщо в България може да се закупи прахосмукачка Dyson?

# 837
Каспър
данебида ще правиш костюм за Lazy Town ?
Отдавна съм го направила.  Simple Smile

# 838
  • Пловдив
Здравейте мамчета,
Харесала съм едно спално чувалче на фирма ЗАХИТЕКС, пише ЗАХИ на етикета, но незнам в Пловдив къде се продават, някой виждал ли е техни неща и къде?
Намерих сайта, даже им писах, но не получих отговор http://zahi-bg.com/site.html
Поръчвала съм зимното чувалче от ДАНЕТ, но сега няма какво друго да поръчам и ми се ще да си го купя от тук.

# 839
А днес на откриването на МОЛ-а ще има ли нещо за децата(парти..)

Общи условия

Активация на акаунт