Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 085
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 315
  • Майничка
Знаете ли къде е този винен бутик "Винено"? Единствен бил по рода си в града, че ми предстои да купувам подарък и искам да е квалитетно вино.

"Бутик Винено" не беше ли марка на някоя изба?
Прави ми впечатление, че в "Сани" има много подбран винен щанд, защо не видиш кои са наградени вина от "Бакхус" и да вземеш от там.

# 316
Здравейте и от мен!
А"Винено" е на ул.Ибър и работят до много късно - мисля до 22 часа!

# 317
  • София
Здравейте и от мен!
А"Винено" е на ул.Ибър и работят до много късно - мисля до 22 часа!
Мерси много! Вчера се въртях в този район, но изобщо не го видях.

Бях обещала да се вкляча с инфо за новите магазини в Retail Park Plovdiv - на 05.02 откриват Пикадили.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 17:24 от mamasvetla

# 318
  • Пловдив
Мамасветла, не е необходимо да си купиш вино от скъпарски магазин, ако знаеш какво искаш.
Аз лично гласувам с две ръце за Енира - дори по-евтините вина са много добри! В Метро можеш да си купиш от това вино за около 15-20лв..... е ако искаш нещо квалитетно приготви 2х20 Laughing.
“Домейн Бойар” - “Cluster” също са добри

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 17:41 от avi_a

# 319
Мамасветла, не е необходимо да си купиш вино от скъпарски магазин, ако знаеш какво искаш. Ако не знаеш точно, надявам се това да ти помогне:

-- спамче ---.bg/4840

Аз лично гласувам с две ръце за Енира - дори по-евтините вина са много добри! В Метро можеш да си купиш от това вино за около 15-20лв..... е ако искаш нещо квалитетно приготви 2х20 Laughing

Енира варира в рамките на 23-45 лв в зависимост от реколатата и дали е бял етикет и резерва. Така,че не подвеждай.

А за хубав подарьк за човек,който цени виното мога да ти предложа да му подариш винен тур в някоя изба. Не е толкова скьпо ,но е незабравимо.

# 320
В "Сани" в "Гранда" има страхотни вина почти от цял свят. Аз лично съм взимала за подаръци португалски вина, но има френски, испански, калифорнийски и много други. А по ценова категория разнообразието също е голямо - има за всеки джоб.

# 321
Някой би ли ми казал дали скоро е купувал от някъде Прегнил- за инжектиране  и от къде ,нещо се е позагубил от пазара и немога да го намеря ,трябва ми спешно .Благодаря ви предварително

# 322
Айде и аз да си кажа болката-къде има тенекеджия,който ще ми "капне" с оксижена ( или с каквото там) масата за гладене ,че ми се откъснаха едни пръчки,пък иначе здрава?
Благодаря   bouquet

# 323
  • до Пловдив
дайте идея за подарък за рожден ден на кумувете предстои ни да ходим скоро и двата ще празнуват заедно рожденните си дни

# 324
дайте идея за подарък за рожден ден на кумувете предстои ни да ходим скоро и двата ще празнуват заедно рожденните си дни
Защо не разгледаш този сайт http://www.podaruk.net/ може да ти дойде някаква идея  Peace

# 325
Някой виждал ли е нещо подобно из нашите магазини? Не балдахина, а възглавничката, която се поставя на таблата на леглото
http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B000KRN9UQ/sr=1-301/qi … 4661&sr=1-301

# 326
  • Майничка
Някой виждал ли е нещо подобно из нашите магазини? Не балдахина, а възглавничката, която се поставя на таблата на леглото

Не, обаче лесно може да се направи - купуваш си плат и правиш (или даваш да ти ушият) възглавница с размера и формата на рамката, като отворът е отгоре, а платът над него е по-дълът, за да може да се прехвърли зад горната част на рамката и завършва с 5-6 илика. В страничните шевове се вмъкват по две или три широки двойни коланчета (левите - с копче, десните - с илик), които се закопчават на гърба на рамката, като парчето с илиците, след прехвърлянето, трябва да покрива най-горното от тях. От мебелен магазин си купуваш дунапрен (дебел 1 или 2 см), изрязваш го във формата на възглавницата и го пъхаш в нея. Правиш тегел в горната част за да затвориш отвора, като се стремиш да "захапеш" и дунапрена, закопчаваш отзад коланчетата, прехвърляш в/у най-горното парчето с илиците, изпъваш, отбелязваш къде трябва да са копчетата в/у най-горното коланче и ги нашиваш. Последното се прави при вече готова възглавница, за да е максимално премерено опъването.

Звучи по-сложно, отколкото е на практика. Laughing Принципът е като на обиколниците за бебешка кошара, но с коланчетата и с прехвърлящото парче е по-изпънато и по-стабилно от връвките. Ако платът е по-тънък, като хасе или ямболен, направи го двоен, за да не се набръчква. Ако е от типа на дамаските, достатъчно е да се укрепят допълнително само местата с копчета и илици.

# 327
Благодаря ти скъпа за подробното описание, но за съжаление шевът и кройката са ми малко чужди Laughing Май ще остане за лятото да го търся из английските магазини, че цената е 7 лири и не си заслужава да го правя сама. Но в краен случай ще се възползвам от твоето обяснение Hug  bouquet

# 328
Някой би ли ми казал дали скоро е купувал от някъде Прегнил- за инжектиране  и от къде ,нещо се е позагубил от пазара и немога да го намеря ,трябва ми спешно .Благодаря ви предварително
Няма да го намериш,насочи се към друго.

# 329
  • Пловдив
Здравейте!
Къде мога да видя в Пловдив количката Giordani Cinque? Изглежда готина в сайта.
И въобще къде мога да разгледам някакви хубави лятни колички?  Simple Smile

Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт