Деца с очни проблеми

• 52 498
  • 431
  •   1
Отговори
# 165
ще пробвам в Русия и в Германия знам че трябва да пробвам всичко но парите са много голям проблем  newsm78аз имам и син на 6год  Joy в провинцията заплатите са малки и нестигат

# 166
ще пробвам в Русия и в Германия знам че трябва да пробвам всичко но парите са много голям проблем  newsm78аз имам и син на 6год  Joy в провинцията заплатите са малки и нестигат
Знам,така е,то да не мислиш че тук се къпем в пари Joy,аз като оперирах детето си в чужбина с какви пари мислиш стана това....
Онзи ден ,на едно място,една жена ми каза-Аз теб те познавам,помня те от телевизията Joy....Сещай се Mr. Green
Иначе наистина е трудно,но съм сигурна че ще направиш необходимото Peace

# 167
вики и мама моля изпратими информация за двете клиники ,и ми обясни какво трябва да направя Embarassedа за парите мислим да отворим дарителски сметки.

М

# 168
Здравей didi_koko1968 Радвам се да се "запознаем" макар и по този неприятен повод.....  Confused Моето дете е с Ретинопатия 5та степен и е оперирано 2 пъти в Калуга Русия!  Peace Операциите бяха съответно на 5 и 11 месеца! В момента е на 4г! Ако искаш преглед тук в БГ от руснаците, то бих могла да ти дам всякакви координати! През месец идват тук в София и правят прегледи! Ако преценят че МОГАТ  да ти помогнат ти дават "направление" за пътуване!  Peace Имай впредвид че там оперират по едно око и след поне 6м правят операция на второто!  Peace Цялата процедура излиза около 4 000 евро! 

Това е което мога да ти кажа като първоначална информация!  Peace Където и да решиш, желая ви много късмет!  Hug

# 169
Диди-коко,май това дето Здравчето прадлага е по-лесния вариант,защото за Германия трябва да отидеш там,а може и да те върнат ако преценят че е късно,докато за Русия прегледите са тук и ще е по лесно и евтино,защото ако не могат да помогнат,поне да не биеш напразно път надалеч.Пробвай първо при руснаците,всъщност това което правят и те и германците е едно и също Peace
Здравче дай и на лични телефона да запише преглед в центъра в Младост Praynig,че аз трябва да ровя ooooh!Имаш едно от мен Mr. Green

# 170
 Честит 3-ти Март на всички! newsm51

# 171
И аз се радвам да се запознаем Здравка79  Laughingмоляте да ми дадеш информация  за центьр в София Praynigзащото водих Диди при един руснак когато беше на 1г6м каза че засега не могат да я оперират Joy не помня името на клиниката Cryно няма значение ще пробвам сега тук ooooh!
Честит 3-ти март на всички

# 172
Здравей пак didi_koko1968 Hug Руснаците са тук на  5,6,7 март!  Peace Адреса е гр София  жк Младост Бизнес парк София сграда 2 ет 1 Медицински център Европа тел 02/4899524 или 02/4899523  Peace Друг тел който мога да ти дам това е на преводачката Гергана Йотова- 0889290394 Тя най-точно и ясно може да ти обясни всичко!  Peace

Весел празник на всички които по една или друга причина се чувстват горди да се нарекат БЪЛГАРИ!  bg

# 173
  • GYM
Честит празник и от мен!  bg
Момичета, наистина ли няма кой да ми даде повече инфо за нашия проблем? Cry
Днес прерових немалко данни в гугъла, но не открих нищо конкретно...

# 174
Здравей пак didi_koko1968 Hug Руснаците са тук на  5,6,7 март!  Peace Адреса е гр София  жк Младост Бизнес парк София сграда 2 ет 1 Медицински център Европа тел 02/4899524 или 02/4899523  Peace Друг тел който мога да ти дам това е на преводачката Гергана Йотова- 0889290394 Тя най-точно и ясно може да ти обясни всичко!  Peace

Весел празник на всички които по една или друга причина се чувстват горди да се нарекат БЪЛГАРИ!  bg
Здравеи, как стават прегледите при руснаците,с предварително записване ли?

# 175
Здравеи, как стават прегледите при руснаците,с предварително записване ли?

Да!  Peace Прегледа е 60 лв.! Или поне толко беше последния път!  Wink

# 176
Какво искаш да знаеш?
При положение ,че детето е с хидроцефалия ,не е учудващо че има нистагъм.Всъщност рядко се случва дете с нистагъм да няма мозъчен проблем,и въпреки това има такива случаи,аз познавам такова дете и трябва да ти кажа че то вече е втори клас и се справя прекрасно,дори не бих го нарекла незрящо дете,напротив,напълно зращ си е HugАко хидроцефалията е овладяна,въпреки че имате и нистагъм,не мисля че детето няма да вижда,ще вижда но ще му е трудничко,а може и да изчезне до голяма степен,ако всичко с налягането в мозъка е наред PeaceДа лекуваш само нистагъма обаче,във вашия случай е напълно излишно,то теоретично нистагъм не се лекува де,но когато е в мозъка проблема,може и да понамалее Peace

# 177
  • GYM
.........
Благодаря Hug

# 178
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376814.0

Познавам такива хора - голям проблем е за тях. А може да бъде различно...

# 179
Здравка79 ,Благодаря за информацията   bouquet Искам да попитам някой знаели кьде работи др Дьбов не се касае за нашия случай Joy

Общи условия

Активация на акаунт