Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро  !
Мименсита,Ривелка мерси за кафенцата  Hug
Да ви почерпя за рождения ден на моето момченце-става на 5 Grinning

Сега ставам да си пийна и аз кафенце,по-късно ще докладвам за резултата от ударната фаза.

# 166
  • Попово
Ехх, аз съм от кърмачките(само сутрин и вечер), и правих 6 дни 1 фаза, сега какво ще ме посъветвате да мина на трета олекотена или...?
задължително трета олекотена, дори се чудя защо си правила първа... аз също кърмя, и то на поискване и правя трета олекотена- ПЗ+2пъти плод, 2 пъти седмично нишестени, гала вечери Peace отслабването става, но по бавно  Simple Smile
здравейте на всички дюканки,доста четох и реших да мина на тази дюканска диета бих ви помолила за малко разяснения 1-во трябва да започна с ударния режим нали newsm78 и другото което ме интересува докато спазвам диетата може ли да ходя на фитнес благодаря ви предварително надявам се да ми приемете добре и аз да стана една отслабваща дюканка Simple Smile
първо е ударния етап, после е втора фаза. след това трета и четвърта до живот, а за спорта нещо ми се върти из главата че май не беше подходящо да се съвместяват през първата фаза, но не съм сигурна Peace

# 167
Добро утро и от мен!   bouquet Как бързо ме разсънихтеееее  Hug Ривелка, Мименсита - благодаря - ударната доза е за предпочитане в събота сутрин, особено ако си на работа...  Hug
Деси Вал - да ти е живо и здраво момченцето - щастливо детство му желая от все сърце - да го разцелуваш много, много...    bigdance2
А аз най-после съм с минус  Grinning !!! Ура!
Айде, от мен чао, че тръгвам да работя!
Много минусчета днес ви желая!

# 168
Добро утро  Simple Smile
Почнах Дюканската диета на 8. 01 и вчера сутринта кантара ми отчете -2, а днес още -1. Много съм доволна нищо, че само кантара ми забелязва свалените килограми. Забравих да се премеря в сантиметри обиколките да видя дали има разлики. Първия ден ми беше много труден, много  ми се ядеше. Но вече взех да свиквам. Само тези овесени или пшенични трици неможах да ги намеря и взимам овесени ядки. Сигурно има някой от Стара Загора да ми каже от къде си купува. По принцип бях 68 кг., днес вече съм 65, а калкулатора ми показва, че мога да сваля до 53 кг.

# 169
  • при моите деца .....
Добро утро!
rivela, mimensita, мерси за кафенцата, ще се възползвам и от двете!
desi_val, ЧРД на детенце  newsm67 Да е здраво и много да те радва! (моята дъщеря февруари става на 5)

Трябва да поработя, но да видя детенце на кого ще оставя, че като е болна поизостана работата.

Хубав ден, Дюканки и "млади" и "стари". Hug

# 170
  • Sofia, BG
Само тези овесени или пшенични трици неможах да ги намеря и взимам овесени ядки. 

Може би си пропуснала огромните розови букви на първа страница, но и аз да ти кажа, че овесените трици и овесените ядки имат толкова общо, колкото шведската маса и шведската тройка  Whistling

А овесени трици има вече и в най-забутаните магазини, аптеки и будки на най-забутаните села. Потърси по-внимателно.

# 171
Добро утро и от мен!

И аз да драсна, пийвайки от хубавите кафета тази сутрин.

Деси, ЧРД на твоето слънчице! Да ти е здрав, да те радва, мъъъъничко да не те слуша, но да се гордееш с него!  bouquet Весел празник пожелавам от сърце!

И хайде, 5-годишните, имате да настигате кака си Лили (  Joy че кеф да си в началото на януари). Аз самата съм родена през октомври и едно време ме беше яд, че чак в края на годината съм родена, пък сега се кефя - като кажат ти на колко си? и казваш по-малката цифра, ама че засукано го обясних, но идеята беше, че остарявам по-бавно от връстниците си. Joy.

При мен тенденцията в кг е плавно надолу, всичко е ок, нищо, че след два дни чакам МЦ.

Лек ден на всички, а на работещите лека работа!

Прегръдки! Hug Hug

# 172
 Hug Леле колко сте ранобудни тук!Днес ми е първият режимен дан,та ще видим как ще ми се отрази!Ще ви пиша !
Честит Рожден Ден на малкият  рожденник!Да е здрав и много усмихнат!
лек ден от мен! Hug

# 173
  • София
Добро утро на всички  Hug
Хайде едно събуждане, ако има още будни http://www.youtube.com/watch?v=bVQvzM2PBKo
ДесиВал  Hug да те радва и да те слуша детенце!  newsm51 newsm59
Ривела, Мименсита - двойна доза кафе, а  Laughing
Мерил  #Cussing out не е истина просто, но още веднъж ще го напиша - Овесените ядки не са трици и ние не ги консумираме! В ударния етап триците дори не са задължителни, така че си карай без тях. Можеш да питаш Мерито, като се появи, откъде си купува трици, има и доста други старозагорки, ама се покриха някъде  newsm78
Блюмхен  Hug реших аз, че сигурно празнуваш на Цветница с тоя ник  Laughing Не го сменяй, знаем си те така  Hug
И аз снощи спасих поожението с крем без карамел (само дето изядох 3 Embarassed)
Лек ден, моят е почивен, макар че на работа днес със сигурност щях да си почина повече  Laughing
овесените трици и овесените ядки имат толкова общо, колкото шведската маса и шведската тройка  Whistling
Ванеса йо Hug  Joy Joy Joy

# 174
овесените трици и овесените ядки имат толкова общо, колкото шведската маса и шведската тройка      Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 175

Само тези овесени или пшенични трици неможах да ги намеря и взимам овесени ядки. 

Може би си пропуснала огромните розови букви на първа страница, но и аз да ти кажа, че овесените трици и овесените ядки имат толкова общо, колкото шведската маса и шведската тройка  Whistling

А овесени трици има вече и в най-забутаните магазини, аптеки и будки на най-забутаните села. Потърси по-внимателно.

Не съм ги пропуснала огромните розови букви, просто няма начин да не ги видя. Чак пък такава разлика нямат, просто триците са по-бързо усвоими от организма за разлика от овесените ядки. По съдържание са еднакви и дейстията им също Peace Вие какво ме нападнахте още сутринта  Grinning аз докато си напиша отговора и какво ме направихте.
това намерих

# 176
Aз не съм нападала никого.Просто много ми хареса сравнението,разсмя ме много.

# 177
Добро утро мацки  Flutter
Гюлбенур, и аз съм октомври  Flutter. Мислех 1:1 като тебе  Crazy. Сега се радваме нали  Mr. Green
Деси Вал, да ти е жив и здрав рожденника  Hug

Снощи гала вечеря, днес отново 1 кг. нагоре  Whistling

Момичета, да ви питам вие такъв хляб ли ядете в трета фаза?

# 178
Добро утро

Взимам свежото пролетно кафенце на Ривелка, че съм на работа и ми трябва   bouquet
Мименсита, твоето си го запазвам за по-късно   bouquet

Лабело, перфектно ти стоят тези килограми на височината, не си кльощава  Peace

Деси Вал - да ти е живо и здраво детенцето, много усмивки и радост да ти носи   bouquet

Додожоро- честит ти минус   bouquet

* Боби *  - бързо да оздравява детенце  Hug

Аз снощи си купих кашкавалена извара от насипната във Фантастико, за пръв път взимам, купих само 200гр уж да я опитам, понеже не ям кашкавал и сирене в трета фаза, не ми се ядат, а пък на Дядо Либен изварата изчезна от нашето фантастико. Да, ама като я опитах изварката направо съжалих че си взих толкова малко, няма такава вкусотия просто, а като и капнах малко подсладител стана върховна. Смятам пак да си купя, само трябва да внимавам да не се уливам с яденето й.
Днес съм на протеини!

Лека работа на всички работещи и много гушки от мен на всички  Hug  Hug  Hug

ПП: Айнур, взимала съм си за предишната трета фаза единия бонус със зърната, опитвах и онзи с Л-карнитин, но ми правят киселини тези бонусчета на мен, после взех да купувам Вита, пак такива малки хлебчета, ненарязани, с някакви трици беше този който взимах и по ми допадаше.  успех с избора ти  Hug

ПП: Абиииииииииииии, слизай от балкона да се представиш коя си , от къде си, за къде си  Hug   Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 09:27 от svetlat

# 179
     Здрасти бандааааа!!!
     Деси вал,да ти е живо и здраво момченцето и мнооооггго да те радва!Мнооогго здраве и късмет в живота!!!
      При мен/за сега/всичко е ОК.Само килограмите ми стоят между 52-53,ноооо смятам,че ще ги "поправя"!
      Сагииии,Блумхен,Шуши,Айнур,Гюлбенур,Коте,Нелсън,Ривелка,Марчела,Филюдчееее/де зачезна бреее?/,Музичка,Крикри,Лабело,Тонито26,27/къде се дянахте?/,ОБИЧАМ ВИИИИ/ама вие си знаете,нали?/

Общи условия

Активация на акаунт