Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 150
Простете ми за спама...но исках да ви поздравя с една красива песен и не спирайте да мечтаете)

http://www.youtube.com/watch?v=i43fSjbEmA8&feature=related

# 151
Здрасти на всички!  Hug Аз нямам много-много какво да кажа тези дни и затова си мълча, така де, не пиша.... Но си ви чета и ви се радвам адски много на всички с поводи, минусчета, месечинки и снимки! Абе, просто сте прекрасни всички!  Heart Eyes

И за да не е съвсем спам, да кажа само, за тези, които искат да ползват парафиновото олио/масло, прочетете какво пише. На моето, примерно, пише, че може да се пие 1 до 3 супени лъжици на ден, като може да е сутрин на гладно или 2 часа преди или 2 часа след хранене. Ако пък се пие вечер, да се избягва лягане в следващите 2 часа. Туй всичко пише на моето.
Идеята ми е, че някой път 1 лъжица не е достатъчна да помогне за 00, а и освен това, има значение кога се приема (поне моето), та ви напомням да видите какво пише за по-добри резултати.

Аз само веднъж го взимах с лъжица, бях доволна, но иначе като ми е към салатката, не мисля, че ми влияе много за 00.
Дано не съм ви отегчила много. Sorry.  Blush

Поздравки на всички   bouquet

# 152
Sissleyy честито намаление,все така да ти върви надолу!

мерси деси и аз много се радвам,днеска включих даже и упражнения хах енергията приижда,па хвърли малко дробчета насам да ти помогна с изяждането eat им

# 153
  • Sofia, BG
ванесса йо веднага уреждаме един протеин
специално за теб
Вещииии подмаз  Flutter

Hug
Ееее най-накрая и аз да се докопам  Mr. Green

долу лапи  Sunglasses туй пепеливото си е мое,  Crazy прегладняла съм - всички са мои  Whistling

ненаситница  Crossing Arms

# 154
  • София
Зарка Барка, и на мен, като си слагам на салатата, парафина никак не ми помага за 00. Sad
Зеленко, върти ми се в главата, че за деца беше от половин до 1 ч. л. трици дневно, но не мога да си спомня къде съм го чела  newsm78 Както обаче е казала Гуди Hug, овесените ядки също действат разхлабващо. Или пък компот от сливи, или просто парафинче  Laughing Ще видим ли скоро твоето коремче?  Laughing
Много сте разгонени тази вечер  hahaha

# 155
Ехх, аз съм от кърмачките(само сутрин и вечер), и правих 6 дни 1 фаза, сега какво ще ме посъветвате да мина на трета олекотена или...?

# 156
Влизам да похваля Дюканския крем карамел ... ммм божествено вкусен (а преди него хапнах една "фалшива" шкембе чорба). Е така ми харесва ... да отслабвам вкусно  Laughing

# 157
Miles честит рожден ден на дъщеричката ти  newsm67 да ви е здраваи щастлива и много да ви радва!  Hug
Звездопад много се нахъсвах от твоите снимчици, а сега липсват......  smile3509
и благодаря ти за топлото посрещане мила   bouquet
Mar4ela5 гуш, цун по муцун, май ША СА Увидим, има светлина в тунелЯ!!! lalalala
лека вечер или по-точно нощ!   sleepuu , отслабвайте докато спите....

# 158
svetlat висока съм 170 см

музичка успех и на теб! пожелавам ти да си спокойна и да имаш късмет, другото не е от значение Wink

зеленко дай някоя актуална снимка  Mr. Green

vivolina_1979 аахх... от твоята уста в божиите уши  Praynig де да слабеех докато спях... днес както съм само на протеини и един сън ако дръпна и отслабна и стопя всичко.. въх... Фоли... Фоли... къде си душицо??? Мини с пръчката, в теб ми остана вярата..

# 159
Привет муцунки слабунки
pepi1974 търся ги със свещ аз мойте протеинчета Laughing верно ни е тъмно Joy
парафиново олио аз си почвам от началото на диетата и вкуса му не е гаден, даже никой не разбира че салатите ми не са с обикновено олио. Само не съм сигурна дали в БГ има същия вкус newsm78 обаче би трябвало.
ривелке аз грабнах един от протеините ти че съм гладна
зеленкоооооо  гушки на теб и точко Hug
лека вечер на всички и гушки

# 160
Ехх, аз съм от кърмачките(само сутрин и вечер), и правих 6 дни 1 фаза, сега какво ще ме посъветвате да мина на трета олекотена или...?
lapence, недей, миличка, да тровиш малкото човече, в кърмата се отделят токсини, нищо че го кърмиш само два пъти на ден, отровите са си там. Аз не бих рискувала здравето на бебчо, но ако все пак решиш да продължиш - трета олекотена!  Peace  Hug

Cote, и ти си вербувала половинката ти за режима, браво!  bouquet  Доста амбициозна цел - успех, сигурна съм че с твоята подкрепа и пример ще се справи.  Peace  Hug  От скоро ли дюканства и той или започнахте заедно? Моя, Тома Неверни, в началото ми се смееше и не вярваше че режима действа  #2gunfire, но после се присъедини съвсем по собствена инициатива и така стигна до -22кг.  Peace
Айнур Hug, сериозно вече се замислям да си сменя ника и то разбира се с нещо по-лесно Peace, но още обмислям с какво, пък да видим...  Flutter
sanny3, благодаря ти, миличка, за вниманието   bouquet
Тинчето, не сме те забравили Hug, минавай от време на време да се обаждаш, нищо че вече не си на режима... Успех в борбата с килограмите!  Hug

Лека и отслабваща нощ! Hug

# 161
Здравейтееееееее Hug

Аз пък да кажа, Катееееееее, голема си Убавица, мацко  bouquet

Ривелка, направо изби рибата тая вечер с тия протеинчета дето ги напуска, направо огладнях Mr. Green, потекоха ми лигите, вече половин час не мога да подсуша около компа, тамън се усвеста и ти нов пуснеш Mr. Green

Колкото до моята трета, карам си я по устав, всичко си включих още отначалото, и двете нишестени, и двете гали, и плода, и сиренето, че и хляба. Дълго се чудих как точно да процедирам и на няколко пъти прегледах блогсайта, да се поуча от опита на третофазничките преди мен, и най-накрая реших, че е най-добре всичко накуп да вмъкна, та да може организма ми да има време да се посвикне и с малко по-различна храна. Засега няма големи поражения, варирам около кило нагоре-надолу, ама вчера ми дойде МЦ, та много много не му се доверявам на Кантерев точно сега. Благодаря на всички мацки дето сте споделили опита си в блогсайта, много сте полезни да знаете  bouquet Heart Eyes

# 162
здравейте на всички дюканки,доста четох и реших да мина на тази дюканска диета бих ви помолила за малко разяснения 1-во трябва да започна с ударния режим нали newsm78 и другото което ме интересува докато спазвам диетата може ли да ходя на фитнес благодаря ви предварително надявам се да ми приемете добре и аз да стана една отслабваща дюканка Simple Smile

# 163
Добро утро

# 164
  • София :(
 Добро утро, да пием по кафе в този ранен час

Усмивки на лицето и любов в сърцето ви пожелавам  Hug

Тази сутрин определено ще се разсъним бързо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт