Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 120
  • при моите деца .....
А бе девойки,сега чета и препрочитам Дюкан,ама това парафиново олио или както е уточнила Вещи,че е течния парафин, наистина ли може да се взима при запек  Shocked?Не съм тесногръда нито ограничена,напротив ама все се чудя да не объркам ,че ям това с което си лъскам обувките.
Да става при запек. Дъщеря ми на 1 г. -1.5 имаше голям проблем почти 1 седмица не беше ходила и ни изписаха парафиново олио
paraffinum liquidum, , на другото шише (проблема ви беше доста продължителен) пишеше - ще цитирам по памет oleum paraffini.
Аз не съм пробвала, но на детенци съм давала редовно при проблем. Не използвам и за салата.

# 121
Saggitarius,Mar4ela5(честита ти месечинка),Филюдка,Цвети, Hug
 Помогнаха вашите палци.Моят син си взе листовките без грешка.Сега може вече да шофира с придружител .Чак след 1 година ще имам право да се яви на градско, като направи 16.То ми е малко детенцето още самичко да кара.Благодаря ви момичета, че ни мислихте.
Saggitarius,David Beckham беше на снимката ,голичък ...

Bubolino ,дано бързо се оправи детенцето.Най-тежко е да гледаш детето си болно.

Cote,ти къде ги намираш тия протеини бре мило? Не е ли тъмно този сезон при вас?Как ги видя в полярната нощ,незнам.

babka Jabka, добре дошла.

Lapence,ама ти защо 6 дена ударната  ,нали имаш 6 кила да сваляш?Малко кила имаш да смъкваш,не се наказвай с дълга първа.
Vesito5радвам се,че си по-добре.

# 122
  • Щастлива мама на 3 слънца
А бе девойки,сега чета и препрочитам Дюкан,ама това парафиново олио или както е уточнила Вещи,че е течния парафин, наистина ли може да се взима при запек  Shocked?Не съм тесногръда нито ограничена,напротив ама все се чудя да не объркам ,че ям това с което си лъскам обувките.
Здравей на мен не ми действа така ама не посещавам тоалетната ползвам го за салатки  Simple Smile

# 123
  • София
Здрасти! Grinning Много е хубаво заглавието на новата тема, така някак се чувстват добре дошли и новите  при вас  bouquet
Аз мисля да отложа това с диетата, защото от скоро ви чета по много (толкова много теми: ) и разбирам, че без мой си кантар май няма да стане. Аз хич не обичам да се тегля и мислех от време на време да се претеглям при една позната, ама май няма да стане така и ще се наложи да се прави това всеки  ден. Искам да ви попитам какъв кантар ползвате - електронни, каква марка от къде? Може ли да се купи на прилична цена нещо, което да върши добра работа? И за децата ще го ползваме, така че няма да е само моя прищявка. Ако има кой да даде съвет...
Марчела... мога да кажа, защото не зная точно сега колко съм, че доктора, като бях в трети или четвърти месец, ме тегли и бях 53 кг, към края на бременността минавах 70, хммм - 71 може би. Абе все се пазарях за тези килограми и му разправях, че тежат обувките ми и дрехите и косата дълга тежи, а пък той все се смееше и казваше, че и по-тежки "дрехи" е мерил на този кантар  Grinning Зная само, че не влизам дори в една моя дреха, много... неприятно наистина.
А за книгата, взех я на майка ми, по нейна поръчка и още една с рецепти по диетата, прочетох я, както и информацията от първия пост (попреписах го). Мислех да я взема и за себе си, но ми се стори, че информацията тук е много точна. Не си спомням всички разрешени храни, но тук ми се стори,че са изброени всички важни храни.
В нашата книжарница я има и книгата на Дюкан за овесените трици, извинявайте ако вече сте я обсъждали, исках да ви питам какво ви е мнението за нея?

# 124
Здрасти! Grinning Много е хубаво заглавието на новата тема, така някак се чувстват добре дошли и новите  при вас  bouquet
Аз мисля да отложа това с диетата, защото от скоро ви чета по много (толкова много теми: ) и разбирам, че без мой си кантар май няма да стане. Аз хич не обичам да се тегля и мислех от време на време да се претеглям при една позната, ама май няма да стане така и ще се наложи да се прави това всеки  ден. Искам да ви попитам какъв кантар ползвате - електронни, каква марка от къде? Може ли да се купи на прилична цена нещо, което да върши добра работа? И за децата ще го ползваме, така че няма да е само моя прищявка. Ако има кой да даде съвет...
Марчела... мога да кажа, защото не зная точно сега колко съм, че доктора, като бях в трети или четвърти месец, ме тегли и бях 53 кг, към края на бременността минавах 70, хммм - 71 може би. Абе все се пазарях за тези килограми и му разправях, че тежат обувките ми и дрехите и косата дълга тежи, а пък той все се смееше и казваше, че и по-тежки "дрехи" е мерил на този кантар  Grinning Зная само, че не влизам дори в една моя дреха, много... неприятно наистина.
А за книгата, взех я на майка ми, по нейна поръчка и още една с рецепти по диетата, прочетох я, както и информацията от първия пост (попреписах го). Мислех да я взема и за себе си, но ми се стори, че информацията тук е много точна. Не си спомням всички разрешени храни, но тук ми се стори,че са изброени всички важни храни.
В нашата книжарница я има и книгата на Дюкан за овесените трици, извинявайте ако вече сте я обсъждали, исках да ви питам какво ви е мнението за нея?

На "Елит" електронните кантарчета не са скъпи и вършат работа. Аз също към третия месец през бременноста бях 53 и надминавах 72 в края.
Как си приготвяте овесените трици?

# 125
ей ме на и в новата тема. днес 6 -и ден- успешен  Joy

# 126
WickedAngel какво се случи с теб, защо се връщаш на поправителен... между другото сега ти гледах снимките в албума, действат ми много надъхващо..

реших да разлистя албума, че ми трябва стимул и като ви видях и някакси сякаш се стимулирах да възвърна и аз постигнатото, мисля да кача и мои снимки след малко Simple Smile

EDIT: Вещи моля те напиши ми ника отдолу на снимката, че се мъча и не успявам, моята е последната, направена на колаж и без име, ще я видиш, предварително ти благодаря  Hug

ЕДИТ2: крикри и аз много се харесвам така слабичка.. ама явно ангелите не ми издържаха... всичко е в следствие от стрес... надявам се скоро да си върна изпъкналите кокали, да сваля паласките и да намаля отново обиколките на бедрата, какво да правя като ме е хванала мания да стана клечка.. но в нормите де.. няма да се увличам.. 55-56кг ми е добре..

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 19:21 от labello

# 127
  • Варна
lapence , аз овесените трици ги хапвам рано сутрин с топло прясно мялко, подсладител и канела - помагат за WC и са ми вкусни така.  Peace Други варианти са палачинките, кексчетата, хляба...има много рецепти с триците в блога. В началото ги хапвах с кисело мляко, но ми омръзнаха по този начин.

# 128
lapence , аз овесените трици ги хапвам рано сутрин с топло прясно мялко, подсладител и канела - помагат за WC и са ми вкусни така.  Peace Други варианти са палачинките, кексчетата, хляба...има много рецепти с триците в блога. В началото ги хапвах с кисело мляко, но ми омръзнаха по този начин.
Колко лъжици, колко мляко?

# 129
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Момичета , велики сте , да знаете.  Hug
В шише от кола си сипах водица и за един час налях телесата с близо литър вода. Peace
Аз така на ден ще изпивам и повече от 2-3 л. От чаша немога да я преглътна , а от шиши пия като невидяла.  Crazy
Благодаря за подкрепата и съветите.   bouquet 

# 130
  • София
Лабело  Hug я каква хубавица си  Hug я да се стягаш и да не си разваляш готината фигура! newsm10
Добре дошли на новичките  Hug бъдете стриктни и сами ще се изненадате колко е готин режима, ядеш си на корем, а сваляш!
Баба Яга  Hug предполагам, че не само аз се радвам, като прочета повече инфо за теб! Това, че не можеш да изчиташ всичко и да пишеш за другите не е проблем. Не всеки има тази възможност. Но като споделяш за твоите успехи и съмнения, помагаш на всички. Освен това от толкова време сме с теб, наистина ме интересува твоето мнение. Нови снимчици ще видим ли скоро? Годините ти хич не са толкова много. Аз бих те посъветвала да се съобразиш с дюканския калкулатор, ако разбира се не си се изморила от режима. Ако имаш още сили - продължавай! Остават ти само някакви си 12 кг  Laughing
Дороти и Таняманя да слизат от балкона за отчет! Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 19:17 от krikri

# 131
  • в сърцето на моето Слънце
Вай вай, какво става тука бре! Кога успяхте да изпишете 8 страници.  #Crazy Аз докато се наработя и тя темата ще свърши.  Joy Само да се запиша минавам и да кажа, че малкия ми минус сутринта сега е станал голям минус, почти килце.  Peace Утре сутрин ще видим какво ще каже кантаря и ще си попреместя и линийката. Хайде на всички, стари, млади, нови и ветеранки Дюканки и Дюканци:   bouquet

# 132
Ето ме-петъчнооо Mr. Green и пускам протеини
кой си грабне утре половин кило на долу-може и кило
един и още и паааккк цък
СлаБе Heart Eyes да това е истината много малко могат да карат трета по устав.
Непрекъснато си ръмжа за тази трета и никой не ми обръща внимание!Аз в момента съм на 2+
и ми е спокойно. Flutter
Goody Whistlingграбвай,но не бегай само използваш за една нощ и хвърляш Wink

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 19:46 от rivela

# 133
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
грабвам и бЕгам   animal037

ама много пишете шЪ знайте  Crazy

# 134
  • Sofia, BG
От доста време само варирам 77,800-80,00кво беше това чудоооо незнам:

Еее аз абсолютно същото  ooooh! Днес като видях на кантаря 79,9 и се оцъклих  Shocked Добре, че снощи ми дойде МЦ, надявам се до 2-3 дни да се върна поне на предишните ми кг

Сани Това мляко Домлян ми е много вкусно, но в нашето Фантастико го заредиха 2-3 пъти преди време само да ме подкокоросат и после да се чудя къде да го търся.  Tired Сега във всеки хранителен магазин се оглеждам за него, но не съм го открила досега.

Танчетоооооооооооооо де изчезна  newsm78 Бързо на отчет!!!  Crossing Arms

П.С. много постно откъм протеини..   Naughty докато се пресегна и ми ги грабнали изпод носа  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт