Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 534
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Нелка Пилатеса си го дръпнах от Замундата и си го играя вкъщи, като спи малчо Wink
А щом сте минали Н2О , веднага ти казвам какво следва  - "Хай скул мюзикъл"  Laughing и пак има всичко, албуми, тетрадки, тефтери и прочие ooooh!

Нели и аз дръпнах пилатеса от арената, сигурно е същия, ама нали не съм го пускала още отде да знам Joy

мога да ти ги врътна диск newsm78 и някакси да ти го дам, тамън да пием кафе като се позатопли тези дни надявам се..какво ще кажеш? вече трябва да провериш двд-то ви всичко ли плейва- в смисъл всякакви формати..

ХАВГА, ИЗДАВАЙ ТАЙНАТА, ПЪК НЕКА Е РЕКЛАМА...

ПП майка ми и баща ми са с по -10кг от Дюкян  #Crazy разбиха ме, а хич не са първа младост, а как са се докаросали, срам ме хвана до тях Mr. Green

# 151
А щом сте минали Н2О , веднага ти казвам какво следва  - "Хай скул мюзикъл"  Laughing и пак има всичко, албуми, тетрадки, тефтери и прочие ooooh!
Ама, Асе-ние "Мюзикъла" си го караме паралелно с "Н2О", и там сме доста напред с материала Joy
Буби-навита съм PeaceДават го май да се затопля четвъртък-петък, може да измислим нещо да се видим, пък дано и до пилатеса стигнем hahaha; DVD-то ни чете всичко без DIVX

# 152
 Laughing Има още едно "Камп Рок", ама не съм виждала маТриали с логото поне засега Wink И послеее следва интерес само към Скайп и Кефче, страшно е. То са любови, то са емоции, то е чудо. Едва съм я накарала Стефи на НГ да излезе от Скайп и да дойде да посрещнем заедно новата година  ooooh! Ама за всеки случай съм плеснала едно КГБ на компа и проверявам нещата, че е опасно  Confused

Бубеее ама честито бе дарлинг, ми ти си си халф драйвер   bouquet Само казвай кога ще ходим да сЪ почерпим за безавариен шоферлък?

Малееее ако знаете как ми се спииииии, ужас  Tired

# 153
Laughing Има още едно "Камп Рок", ама не съм виждала маТриали с логото поне засега Wink И послеее следва интерес само към Скайп и Кефче, страшно е. То са любови, то са емоции, то е чудо. Едва съм я накарала Стефи на НГ да излезе от Скайп и да дойде да посрещнем заедно новата година  ooooh! Ама за всеки случай съм плеснала едно КГБ на компа и проверявам нещата, че е опасно  Confused
От "Камп Рок" засега си е свалила само песен за телефона Laughing...Офф, де да можех да позабавя малко времето, да не препуска така, не ми се ще да расте толкова бързо, като, че ли ми се изплъзва TiredМамите с малки бебенца може би не ме разбират за какво говоря сега, но скоро ще им стане ясно Rolling Eyes Днес ходихме с Али да я запиша при Памбос на латинотанци, утре ще ходя за маратонки и анцуг и от четвъртък е на линия, много се кефи Grinning. Това като компенсация за това, че й увеличих двойно уроците по английски език-записах я и на частен учител. Не ме разбира това дете, че без език е за никъде ooooh!
Малкото пък откак установи, че може да се преобръща, постоянно го прави: слагам го по средата на спалнята и доде се обърна е на ръба на кревата, много е задобряла #CrazyА само допреди 10 дни, единственото, което правеше, бе да върти тялото, използвайки главата си за ос Mr. Green

# 154
Честит имен ден на Интрига, МишиМади и Таничка НС, а и на всички скрити лимонки! Живот и здраве ви желая от сърце!
Буби честитоооо

# 155
  • Бургас/Пз
АНИ , то Калоян пак е кръстен на дядо си Иван - Калос - красив ,Ян - от Йоан - превежда се "красив Йоан"

Да Миши и свекърва ми така каза Grinning Grinning Grinning

Честит имен ден на трите Танички - Мишимади, Интрига гърл и Таничка НС  bouquet  bouquet  bouquet

# 156
Буби, ти си наш'та гордост  Peace

Мартини, в събота сме пак на масаж, но този път ще ходим при кинезитерапевт, който се занимава изключително с бебета. Предният яко се стараеше милия, но направи грешка като ми призна, че в момента няма подобни пациенти  Crossing Arms

Стела, като гледам Дара добре се грижи за кожата си с маска от моркови  Heart Eyes

Пухи, жабешко зеленото ми е любим цвят  Peace

Да видим с трицепса как ще се оправим, щото сега не смея да помахам за довиждане, вее се като флаг  Sick
Joy hahaha Joy hahaha
Как пропуснах днес да почерпя, Тристан стана българин юнак балкански   bg newsm44
Отчупете си от шоколадовите шапки, които майстори бившия  Wink

# 157
честито на всички Танички! На патерици. Да сте живи и здрави и много щастливи!

Ние сме в един от ревливите периоди, нищо че сме в 22-ра седмица от предполагаемия термин, а той започва от 23-та. Мрънкаме до безобразие и ревем за щяло и нещяло!  Crazy Доно мине скоро  Praynig

За имената- Ние с мъжа ми не сме кръстени на дядовци и баби, така че нямаше никакви претенции от страна на родителите ни. Но и да имаше, кой ли пък щеше да ги слуша. Решихме името да започва или с неговата или с моята буквичка. Друго изискване беше да е приемливо за нашите националности (той не е българин) и за страната в която живеем. А като прибавим, че аз си имам любими имена. И така кръстихме я Моника Мая!(без тире). Мая ми е любимо, но пък на брат ми жена му се казва така, та не исках да е точно като нейното. Ако беше момче щеше да е Денис, като на мамадона! С 2 първи имена е моето момиченце. Може да се представя и с 2-те или само с едното от 2-те. Ние и казваме Мони.

Лека нощ на всички! Аз винаги пиша последна, но тук още е 23 часа.

# 158
Добър вечер мами и бебоци.

Включвам се за първи път от новата година и искам да ви пожелая най-вече здраве, за да си гледате бебоците, сила за справяне с проблемите и разум - за да ги избягваме.

На всички честитя поводите им за празнуване   bouquet

Много ми липсвахте...Изпуснах цяла тема, даже и не можах да я проследя, което не е типично за мен, ама нещо 100 неща ни завъртяха.

Ковачева, благодаря се, че не съм била аз в Токуда, въпреки, че "емоции" и от този характер не ни се разминаха....

Сега ще почна отзад напред - Аз се тръшнах след празниците болна, ама аз съм си виновна...Уж беше една настинка само и уж я оправих за 2 дена, а ето,че още се влача. Като за капак и жаки прихвана, та онази вечер по спещност посетихме дежурнта лекарка. Изкрах си акъла, като видях 38,5 на термометъра...Та по тоя случай в момента в нас иамме термометри за 70 лв, всякакви, каквито се сетите. Мисията невъзможна е да и й измеря Т в дупето...преизвиква се реакция моментално  Mr. Green С живачен под мишка малко ме е страх, че много мърда и затова се доверявам най-на бибероната- термометър. Пие Осцилоскокцинум и в носа Вибрацил...кажете моля ви нещо за тия сополи, хич не може да диша, май инхалацията е най-добрият вариант ...с лайка, с морска сол, какво препоръчвате ?

Иначе вече 10 дена Жаки папка пюренце...бавно я захранвам, с поняколко лъжички....давам и Ранни моркови на ХИП, по половин бурканче на обяд и после я кърмя. Все още не смятам да заместя цало хранене, поне докато имам достатъчно кърма. Ще и дам постепенно да опита от всичко и тогава някога след това. Храня я в шезлонга, който обаче вече е с лекета, защото като и дам пюре и обича да прави  smile3534

Иначе Жаки е герой - на консултацията си за 5ти месец се видя, че е качила 950 гр /6150/ - 2 см /63/. та тя толкова не е качвала от както се е родила, но май пак си остава на фината мадама за 5 месеца.

Нова година изкарахме добре...събрахме се 20тина приятели в един тризонет точно до Гарибалди. Взехме Жаки, там беше бебето и на наши приятели, дето е с 2 месеца по голямо от нея, бяха им отделили стая. Взехме бебеоците, защотот бяхме пазарили мама да ги гледа и тя беше по-щастлива от всякога, защото не и се посрещаше нова година сама с Жаки в къщи, пък дори и да си беше поканила гости. Златна мама, когато я помоля винаги я гледа и е напълно отдадена...какво да я правиш ...детска учителка.
Та бебоците спаха като къпани и много се учудихме, че не се събудиха,в ъпреки, че беше като на война от тез гърмежи. Прибрахме се в 7:30 сутринта...явно ще я правим купонджийка от рано, ама дано с годините се понамалява багажа, който се взима, че бяхме като катун....Аз, мъжа ми, Майка ми, Жаки, брат ми с приятелката му...Преносимо легло за Жаки, олекотени завивки, шезлонги, духалки, играчки...отделно се бяхме разбрали, кой какво ще приготви за ядене и се понесоха и баниците, дето правих аз, тиквениците, дето прави на брат ми проятелката. Подаръчета, че си правихме томбола и всеки носеше...Добре, че мъжа ми има един служебен Миниван и го взе, че иначе абсурд да се понесем така...

Друго интересно, че аз за малко да видя отново  EFP и така се бях притеснила....То хубаво ласки по празниците, ама на края бая се бях спекла, защото ми закъсня  с 2 седмици. Хем си знам, че сега, като кърмя ми идва, но не като преди по часовник, хем почнах да си "откривам" признаците...Почти си се представях с две малки деца, даже за да ми е още по страшно си представях и близанаци и една стая дето прилича на ... врата, легло, легло, легло, легло прозорец....и куче  ooooh!

Бланш, на Памбос им е много хубава детската школа. Аз и мъжа ми нали там ходим вече няколко години, въпреки, че сега ходим на друго място, но сме решили, живот и здраве, че и Жаки ще я запишем, ама минимума е 5 год. за деца.

Мамадона, направо ме разбива тая снимка на Денис....Някякси вашите бебоци изглеждат вече ,като по-големи...Жаки за мен си е типичен бебок. Може би защото я обличам повече в бебешки дрехи все още, защото смятам, че и е по удобно с тях.

За обръщането - има няколко инцидентни случая от корем по гръб, за обратното само рие с крака на една страна, но мисля, че не е повод за притеснение това. Иначе и тя вири крака, особено, като е гола и е много смешна понякога, защото успява да си изрита завивката и в един момент, като и погледнеш леглото не виждаш лице ами едни вирнати крака.

Айде това е от мен за сега, че много дълго стана. Вече обещавам да съм по-редовна, но още ми е гадно и предпочитам да си се въргалям в леглото с Жаки. Лаптопа ни все още е на ремонт /3 седмици!/, а ми е по-удобно с него.

За името - аз съм споменава...Бхяме си измислили Дария или Калена, но сънувах, че кака ми ми казва бебето да се казва Жаклин и така. Меду другото кака ми вчера роди момченце 3600, 52 см....Не можах да я чуя за дълго да ми разкаже подробности. За сега го наричат още Бебчо, защото те обаче с мъжа и имаха спор за името, та ще видим....

Хайде малко снимки и от нас...Егати поста, 1 страница излезе сигурно....

# 159
Добро утро!  Hug Как сте?
Гледам писали сте за имената. Денис е кръстен на свекърва ми, а Кристиян е смесица между имената на татко и свекъра, но на мен си ми харесват. Мислех първото да го кръстя на мама и татко, ама трябваше да се казва Буркан (от Боряна и Камен)  Simple Smile
Ковачева стягай се в кръста и оздравявай бързо! Как ще се предаваш на някакъв вирус? Абе разбирам те, наистина ее много гаден. Аз го карах като родих и вдигнах 40 градуса Т и ми спря кърмата, едвам отървах болницата  ooooh!
Меги "Кристан" е страшно чаровен, а и ти се стараеш да го направиш още по-по. Много ви е хубав стола, и наистина му лепне на Големия Мечо! Искам и аз от шапките на бившия на мъжа ти!  newsm22 а и рецептата за макароните да не я пуснеш само на ковачева, давай я на всички, че не знам дали ще я направя ама да трупам активи че поне си записвам  Grinning А това, че е станал юнак балкански какво значи? Да не би да сте си дошли?
Мелфин слизай от метлата жено, че колкото повече им обръщаш внимание на мъжете, те повече ти се качват на главата. Така че ги зарежи да си реват и тръшкат заедно и влизай при нас, няма да скучаеш!  Crazy
Бубка аз с Кристиян не съм ползвала столче - храних го на краката си, но сега го оценявам, мисля че с него е по-добре, защото освен за хранене слуи и за игра и много се кефи като блъска по таблата с дрънкалките. При нас модата от няколко дена е да играе с пакет чипс  ooooh! нищо друго не признава. По цял ден го мачка и лигави и с друго не му е интересно. Странно, обаче вчера като баща му понечи да го отвори той станал вътре на брашно  Mr. Green Брей, от къде тая сила?  newsm78
Дара е много сладка с пюрето. И Денис е нещо подобно, ама нещо ми прави физиономии и не го харесва, пък да видим.
Мартини не си мисли че си сама. И моя батко се обеби изведнъж и всяка вечер го храня, обличам му пижамата и той искал като бебето  ooooh! Да не говорим че и той близва от пюретата на брат си  Mr. Green
Пухи честит стол и снахата е с такъв!
Светле   welcome Оправяй се бързо и влизай в час, че пишеме неизвинени!  Naughty
Сега да си изплача мъката! Аз съм тотално сдухана! Много ми е кофти!  Sad  Вчера ми се обадиха, че съм спечелила конкурса за мястото в съда и трябва да встъпя в длъжност от понеделник  #Crazy По тая причина в петък трябва да закарам детето в Горна Оряховица при свекърва ми, че само тя може да го поеме. Адски ми е мъчно и не знам как ще се справя  Cry Защо винаги ми се случва да трябва да взимам такива решения?  Thinking Защо няма пълно щастие?  Cry Какво да правя без малчо сега? Ясно е че събота и неделя ще съм там, ама ще ми е много тежко  Cry   newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 160
Добро утро!

Тази сутрин съм станала в 5,30, но съм много щастлива, защото татко ни идва на гости за 1 месец. Много съм се затъжила за него, а и ще имам малко помощ за децата.

Ето и кафенце, а за закуска - тази сутрин на диета.  Joy

# 161
Добро утро   bouquet
SMG  благодаря за кафенцето  Simple Smile
днес ще водя Ева на консултация  Simple Smile та ще видим какво сме постигнали за един месец  Wink почнах да й давам пюренце от моркови , но много се мръщи и ги плюе . После ще пиша пак  Hug 
Честита месечинка на всички празнуващи  Heart Eyes
всички болни да оздравяват бързо  Hug Heart Eyes
Приятен ден   bouquet

# 162
Сега да си изплача мъката! Аз съм тотално сдухана! Много ми е кофти!  Sad  Вчера ми се обадиха, че съм спечелила конкурса за мястото в съда и трябва да встъпя в длъжност от понеделник  #Crazy По тая причина в петък трябва да закарам детето в Горна Оряховица при свекърва ми, че само тя може да го поеме. Адски ми е мъчно и не знам как ще се справя  Cry Защо винаги ми се случва да трябва да взимам такива решения?  Thinking Защо няма пълно щастие?  Cry Какво да правя без малчо сега? Ясно е че събота и неделя ще съм там, ама ще ми е много тежко  Cry   newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Разбирам те напълно. Аз като си помислих, че трябва да оставя Али и да се върна на работа, че бях обещала и ми се плачеше. Добре, че фирмата е почти пред фалит и никой не се сеща за мен в момента.
Но гледай положително на нещата. Предполагам, че това място си го искала и ще е добре за теб самата да се откъснаш от домашната обстановка. А иначе, ей го де е Горна Оряховица. Пък и с повече пари вкъщи сигурно ще може да се помисли за бавачка. Само , моля те не бъди тъжна!  Hug

# 163
Гледам ви бебоците и са толкова хубави всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз пък одавна се замислям за второ; това толкова бързо порасна, че се радвах на малко бебе само първите 2 седмици. Сега е 70 см и 7,5 кг - не бебе, а дете си е вече! Поне на емоционално развитие още го дава малък   ylinfant В момента спи с одялцето през глава  Laughing Май на не малко бебоци  е любимо това положение Simple Smile
Гледам го как се мъчи да лазъ - вига си задника нагоре, но не му хрумва да си движи и ръцете, после се сеща за ръцете, но задника пада  Laughing Голям смешко е! Позата по корем е крайно недулюбвана и рядко застава в нея, по тази причина и преобръщанията ги избягва старателно - всичко ще направи само да не е по корем.
Много съм доволна от двете нови играчки, които взех - голям успех пожънаха, а са супер прости и евтини - една кула от купички и едно меко кубче - вече сме в триизмерния свята  Heart Eyes Досега само меките книжки бяха на такава почит, но те не се търкалят и са трудни за хващане и удобно дъвкане.

За името - на никого не сме го кръщавали - имахме две имена за момиче и две имена за момче; изобщо не исках да зная пола дредварително, но мъжо настояваше и така, след като знаехме пола вече се спряхме и на името един месец преди да се роди. Чисто звуково, има "заемка" от името на маята майка, но това е сълучайно - произходът на двете имена е съвсем различен.

# 164
Добро утро и от мен.

Благодаря на ранобудните за уханното посрещане.

Тук при мен е голям студ...нещо камината запуши и я спрях и ще чакам да се приберат довечера брат ми и мъжат ми и да я оправят.

Сега да си изплача мъката! Аз съм тотално сдухана! Много ми е кофти!  Sad  Вчера ми се обадиха, че съм спечелила конкурса за мястото в съда и трябва да встъпя в длъжност от понеделник  #Crazy

Мамадона, ама как така от понеделник, много бързо това, аз само като се замисля за след няколко месеца и ми става кофти, а пък ако ми кажат понеделник направо....Но щом си искала работата наистина варианта с гледачка може би е решение, защото малчо ще и си е при теб.

Айде после пак ще се включа

Общи условия

Активация на акаунт