Отговори
# 375
  • София
Здравейте момичета.Искам да попитам-значи на 13.02 съм подала декларация за детски и заповедта ми е излезнала вече.Въпросът ми е,още този месец ли ще ми изплатят за февруари и горе долу към кое число от месеца се изплащат?А имали някъде,където по интернет можеш да проверяваш кога има превод,както е за майчинството?
Благодаря ви предварително.

# 376
  • София
Здравейте момичета.Искам да попитам-значи на 13.02 съм подала декларация за детски и заповедта ми е излезнала вече.Въпросът ми е,още този месец ли ще ми изплатят за февруари и горе долу към кое число от месеца се изплащат?А имали някъде,където по интернет можеш да проверяваш кога има превод,както е за майчинството?
Трябва да ти ги преведат около 20 то число на март / +- 2-3 дни/. Няма къде в Интернет да провериш, кога са преведени.

# 377
Можеш да си регистрираш картата в epay или ако имаш и-нет банкиране Simple Smile - тогава се вижда и датата на превода  Peace

# 378
  • Ланкър, планините Овнерог
Можеш да си регистрираш картата в epay или ако имаш и-нет банкиране Simple Smile - тогава се вижда и датата на превода  Peace

Не на всички банки могат да се проверяват през е-рау

# 379

По-скоро на някои само не могат Simple Smile На 21 могат, ето ги:

https://www.epay.bg/?page=front&p=front_bank

# 380

По-скоро на някои само не могат Simple Smile На 21 могат, ето ги:

https://www.epay.bg/?page=front&p=front_bank

Хм, откакто картите на ПИБ са с чипове, не става проверката през е-рау. Отделно преди моята карта беше Борика на БПБ и пак не ставаше, сега е Виза пак на БПБ и става(но за плащане стават и двете, Визата е по-гадна, ама карай). Та.....много е относителен този списък, но пък той е за с кои карти работи е-рау, а не кои могат да се проверят през сайта. Нищо, де, Руми, пак можеш да си направиш регистрация в е-рау, най-малкото плащането на сметки е песен там  Wink

# 381
  • София
Благодаря ви момичета   bouquet

Моята карта е от ПИБ и мисля,че е с чип-а,защото си открих сметката есента.Ще проверя тези дни дали ще стане Grinning

# 382
Здравейте....до сега съм била на трудов договор и съм получавала детски надбавки. От този месец вече не работя, защото фирмата преустанови дейност. Не искам да се регистрирам в бюрото по труда. Сега си плащам само здравни осигуровки. Търся си друга работа, но така или иначе ще има един период от време през, който ще съм плащала само здравни осигуровки. При това положение ще имам ли право на детски надбавки.  Документи трябва да подам през септември....ако имам право при това положение моля да ми кажете какви документи трябват за тези месеци, в които не съм работила. .....Омотах се малко в обясненията, дано сте ме разбрали.....благодаря ви предварително..

# 383
El, имаш право на детски като си безработна, но за да докажеш, че си била безработна през това време трябва да се регистрираш в БТ. Иначе се приема, че си работила някъде нелегално/тоест, че укриваш доход/ и си губиш правото да получаваш детски надбавки.

# 384
El, имаш право на детски като си безработна, но за да докажеш, че си била безработна през това време трябва да се регистрираш в БТ. Иначе се приема, че си работила някъде нелегално/тоест, че укриваш доход/ и си губиш правото да получаваш детски надбавки.

Не съм много сигурна, че е така. По-скоро за периода, в който не работи никъде, ще трябва да попълни декларация(свободен текст), че е нямала доходи.

# 385
Здравейте....до сега съм била на трудов договор и съм получавала детски надбавки. От този месец вече не работя, защото фирмата преустанови дейност. Не искам да се регистрирам в бюрото по труда. Сега си плащам само здравни осигуровки. Търся си друга работа, но така или иначе ще има един период от време през, който ще съм плащала само здравни осигуровки. При това положение ще имам ли право на детски надбавки.  Документи трябва да подам през септември....ако имам право при това положение моля да ми кажете какви документи трябват за тези месеци, в които не съм работила. .....Омотах се малко в обясненията, дано сте ме разбрали.....благодаря ви предварително..
Няма значение дали си работила, дори дали си осигурявана. Имаш право на детски, доходът ти е нулев.
Аз също съм безработна, и въм рег. в БТ ..

Няма такова нещо . Първите детски, за които подавах молба, мъжът ми беше безработен и неосигурен, и нерегистриран в БТ .. Казаха само да напише върху декларацията за кои месеци какъв стаус има - осигурен, неосигурен - и да се подпише. Това е.

# 386
Няма значение дали си работила, дори дали си осигурявана. Имаш право на детски, доходът ти е нулев.
Аз също съм безработна, и въм рег. в БТ ..

Няма такова нещо . Първите детски, за които подавах молба, мъжът ми беше безработен и неосигурен, и нерегистриран в БТ .. Казаха само да напише върху декларацията за кои месеци какъв стаус има - осигурен, неосигурен - и да се подпише. Това е.
Може и да греша, последно като бях без работа за пет месеца 2005-2006, от социалните ми искаха бележка от БТ, че съм регистрирана там. От тогава работя, не е малко време и може наредбите да са променени и да става само с декларация.

# 387
Може и да греша, последно като бях без работа за пет месеца 2005-2006, от социалните ми искаха бележка от БТ, че съм регистрирана там. От тогава работя, не е малко време и може наредбите да са променени и да става само с декларация.
Точно за този период става въпрос Simple Smile
Ти да не мислиш, че всички цигани са рег. в БТ ? Няма такова нещо.. Ама всички взимат детски Simple Smile

Предния път като подавах документи дойде една развисена, миризлива.. ужас  Sick Даже не можеше да говори на БГ .. Даде си листа, написан все едно от дете в предучилищна, личната карта.. Погледнах с едното око - цифрата за доход беше "нула" .... Само я погледнаха й казаха " айде заминавай, готова си вече" .. И това беше..  Rolling Eyes

# 388
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета.Искам да попитам има ли някакъв срок   за месеца до коя дата примерно трябва да се подадат документите за детски.
Примерно до 20-то число на месеца newsm78 newsm78 newsm78
Може ли и в последния ден на месец ада се подадат документите за детските надбавки?? newsm78
Благодаря предварително Peace  bouquet

# 389
  • София
Здравейте момичета.Искам да попитам има ли някакъв срок   за месеца до коя дата примерно трябва да се подадат документите за детски.
Примерно до 20-то число на месеца newsm78 newsm78 newsm78
Може ли и в последния ден на месец ада се подадат документите за детските надбавки?? newsm78
Благодаря предварително Peace  bouquet
Може и в последния работен ден на месеца да се подаде молба - декларация за детски.

Общи условия

Активация на акаунт