Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 777
  • 364
  •   1
Отговори
# 30
Пепика, чудесни идеи за сервиране и сготвяне. Това обаче с баницата не съм сигурна, че ще се забавлявам newsm78 Направо ти завиждам за търпението... Laughing Пиленцето пюре е много сладко. Laughing

И хубави кремчета и Бамбинка и максмама. Аз хич не правя кремчета, не знам защо така, в смисъл рядко. Те мойте сами си сджуркват едно Оле като им се дояде и го изяждат направо от купата.....

Бамбинке, мойта паста е готова и изядена, твойта къде е ааааааа Joy Само с кремчето се показваш, що тъй ..... Joy Joy Joy

А такива меденки имах преди време, ехехееее кога Коледа беше и ги изядоха до една и няма кьорава за в кремче да сложа Wink Ти сега сигурно ще ме пратиш нови да цвъцкам. Тццццццц, до Великден никакви формички, меденките само на топченца с орехче отгоре hahaha и то ако г-цата се врътка с мен. Между другото на мен ми е много драго и мило и сладко като правим заедно такива неща. Тя вече е голяма (ееее каката не ще да се включва) и ми е истинска помощ. И чак не усещам кога сме свършили работата  с нея.

# 31
# 32
Моите спагети се изядоха преди да се усетя да снимам...така бях зажадняла за тях.
Аз от меденките още имам та ги джуркам в кремчета.

Скоро ми предстои пак правене на сладки-обещах на дьщеричката на кумиците/5 год/,че ще я взема и цял ден сладки ще правим-тя ще точи  с малката точилка и ще реже с всички формички които имам. Grinning

# 33
max-mama, но как яйцата в горещия грис /сега било на мода да се почесваме, та и аз/ newsm78? Няма ли опасност да се пресекат? Или трябва да се изчака известно време?

# 34
  • Разград
max-mama, но как яйцата в горещия грис /сега било на мода да се почесваме, та и аз/ newsm78? Няма ли опасност да се пресекат? Или трябва да се изчака известно време?

И аз си помислих,че така ще стане,но......За всеки случай дръпнах съда от котлона и,както пише в рецептата,едно по едно ги разбих и прибавях,като бърках енергично и взе,че се получи много пухкав крем.

# 35
Ок, иначе добре ми звучи рецептата Laughing. Благодаря ти Hug!

# 36
Ехааааа, кога се отвори новата темичка, кога се изписаха три страници ........!?  ooooh!

Първо да поздравя всички, които са се разписали отново с чудесните си творения  smile3501

Милен@, това тирамису е направо  Heart Eyes великолепно!

Krische, а твоите маслени сладики.... ммммм ......

Pety, как са се гушнали тия чушчици!  Wink

max-mama, обожавам ябълков сладкиш..... Heart Eyes

А пък ние тази вечер хапнахме ето това кисело зелце с ориз и карначета:

и едно кремче с плодове от миналите дни, изненада от моя син за мен

# 37

Crazy Страхотно е!  Crazy

# 38
Еййййй много се разготвили тия деца, брейййй да им се ненадяваш. Дали пък не им е доскучало от дървената ваканция hahaha hahaha hahaha Страшен крем са ти спретнали Моцарелке на теб Simple SmileSimple SmileSimple Smile много е мило.

# 39
Бискочо това е страхотно и на мен ще ми е интересно да споделиш как се прави http://nrdd.multiply.com/photos/album/7/qstiq#2

Милена много е хубаво тирамисуто останах без думи
Крисче браво на децата  Hug
max-mama  кекса изглежда много сполучлив лесен ли е за приготвяне

# 40
  • Разград
max-mama  кекса изглежда много сполучлив лесен ли е за приготвяне

Кой от двата? Laughing
И двата са приготвени по стандартният начин за приготвяне на кексове,нищо сложно.

mocarella ,лееекичко ти завидях за изненадата.Дъщеря ми е на 16 години,до ден днешен нищо подобно не съм видяла.Никак не й допада нищо домакинско,за разлика от мен.

# 41
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
аз се движа с ден назад.... ooooh!

от вчера:
свинско със шарена салата

пърленка с чесново масло (тестото е от тестото на пица Хът Wink)

вчера попаднах на нещо много интересно в магазина: пушен чесън Mr. Green
чесънът беше сплетен на плитки и така опушен.
много интересен аромат и вкус, веднага го тествах, сложих го в соса на шарената салата Party

Mилена, поздравления за тирамисуто, жестоко просто Hug

# 42
  • София
Момичета, невероятни сте  bouquet

Милен@, тирамисуто ти е шедьовър Crazy

Пепика, кюфтенцата ти изглеждат страхотно, може ли рецептата Praynig

# 43
И как го правите този номер за 1 вечер 3 страници?

И от мен поздравления за тирамису-то, Милена!

Както винаги разкошни неща! Пепико и твоите бутчета с пармезан ми харесаха! Рецепта ще ти искам някой път!

Ние си бяхме хем у нас, хем на гости на девера и етървата(живеем в една къща)......Готвих у тях за всички ни. Докато се усетя за снимки, то всичко бе изчезнало от чиниите......

Крилца на фурна, кехлибарен ориз на МВ, картофено пюре, млечна салата и пържена кладница ни бе менюто. Съжалявам,че нямам снимки......Но пък навреме се усетих и снимах питката и кекса от новата форма.

Питката и Кекса.....

# 44
Ето малко вкуснотии и от мен  Peace
Шарлотка за любим мъж.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт