Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 747
  • 364
  •   1
Отговори
# 45
  • Разград
julianka ,изглежда много добре,може ли рецептата?

# 46
Пепика, много обичам такива бутчета, моите глупчовци обаче не щат  Twisted Evil

Ягодка, и твоето пиленце е апетитно  Peace

Милена@, страхотно тирамису    bouquet

Ася, при теб както винаги всичко е много интересно  bowuu

Ехааааа, кога се отвори новата темичка, кога се изписаха три страници ........!?  ooooh!

и няколко минути по-късно станали четири  #Crazy #Crazy

Салата от боб най-после случих на свестен   newsm44

Станимашки сарми но със зеле, с лозови листа, иначе няма желаещи за тях пък изобщо

Пастет от патладжани, сирене и яйца

свински пържоли под шуба с картофено пюре с кисели краставици

Петел с кисело зеле

Задушен глиган със зеленчуци  неприлично вкусен станаBlush

по салата

и на масата

Успешна нова седмица на всички     bouquet

# 47
Пепчо, ти май гости си имала, на такова ми намирисва, или бъркам. Мойто Бобе ако ти види салатката, ще нададен боен вик. Така обича бобец, а така не случил на булка дет бобец да му варне Embarassed И пастета с патладжани много хубав ми се видя Peace Между другото, сподели за боба, че и аз имам проблем с намирането на хубав, колкото и рядко да го готвя.

Мамееее Цоци, бива ли така да те изненадат в гръб и да не може да ни покажеш кви си ги връткала..... Затова пък, като видях кейка, просто ми падна ченето.... ама то страшна тая форма. Joy Joy Joy От формата ще е, тъй да знаеш......
както много обичам някой да каже "Много хубаво Е СТАНАЛО"...... Crossing Arms То само си е станало. Ей така, както са си седели продуктите някъде и изведнъж, взели че станали..... Но това с тая реплика е тема на друг разговор, както и да е....Таааааа мамеее, браво за кейка - пък и вземми разкажи как така Е СТАНАЛ толкоз хубав hahaha може и формата да покажеш, ми тъй де, ние поне ще я оценим Wink то нали зарад нея така хубав е станал. Аааааа и нищо не каза, не се ли зарадва мъжа, че формата такъв кейк му е спретнала hahaha

# 48
Пепчо, ти май гости си имала, на такова ми намирисва, или бъркам. ..

тц  Peace  имах си  Grinning  Боба е салатен Arriva пакети по 0.5кг. - доста видове смених и все недоволна, но този наистина стана и бързо, и беше много вкусен - пръв той се омете  Laughing Laughing от масата

# 49
Вместо запис - една крем супа от броколи. Имаше и "най-вкусната баница", но не я снимах.  Grinning

Къде се загуби Диди?
Милена, дай малко указания за украсата на тирамисуто,  моля.  Simple Smile Убийствено изглежда.  Peace

# 50
Добро утро!

Милена, наистина убийствено изглежда тирамисуто   bouquetСнощи като го видях си глътнах граматиката и нищо не можах да напиша, а и исках да кача снимка на киселото ми зеле, е, отказах се Twisted EvilХаресаха ми всичко вкусотии, ама май на първо време ще помоля pep-4o за рецептата на бутчетата с пармезан Praynig
И пак към теб, Милена - сподели колко грама маскарпоне сложи и какво количество бишкоти, че мъжа ми каза, че е трябвало да сложа по-малко бишкоти, ама другия път Laughing, изяде се и така Mr. Green

# 51
Здравейте момичета,

Благодаря за топлото и вкусно посрещане  Joy
Нещата, които съм приготвила са от рецепти на пепчо (доколкото си спомням newsm78).
Аз обаче ще го давам малко по бавно, че си имам един капризен мъж в къщи, който много малко хапва, а аз както виждате съм на диеткааааааа Sick Joy Но пък комшиите ми се радват много на гозбите, както и приятели. Иначе, като изключим факта, че съм вегетарианка - бих омела всичко останало. БРАВО ЗА ТИРАМИСУТО!  bouquet
Само чакам да свърши тутманика и ще спретна един козунак с локум - пак по рецепта на същата дама, май, май...
Голям фен съм на питките ( на по засуканите), но не знам как се увиват така Blush... ако някой може да даде съвети в картинки, ще му бъда безкрайно благодарна!

Следя изкусителната ви тема - от близо!
 Hug Heart Eyes

# 52
  • София-Младост
Как да мине човек на диета като ви гледа снимките...седя и преглъщам, супер сте момичета.  Hug

# 53
здравейте в новата тема, докато ви настигна, сте изписали 4 страници. Реших да качвам рецептите, които пускам тук, в блога, та с леко забавяне ето едни маслинени зехтинени ачми по леко изменената рецепта на Берина: Снимката е линк към рецептата.

# 54
polin_a, ако знаеш от кога му се каня на свинското на Селма... ooooh! Чудесно изглежда,  а също и салатката, и питката... Peace

ilrai78, Hug

Krische, може ли да дадеш рецептата за тези масленки, моля? Hug

Pety, и при нас тия дни ще има пълнени чушки. Твоите изглеждат много апетитно! Peace

пеп-4о, при теб винаги, ама винаги, е толкова вкусно, че човек разноглед става! Hug

Кюбит, радвам се, че си тук отново! Жалко, че не си снимала баницата! Твоите баници винаги изглеждат превъзходно! Hug

Милен@, тирамисуто ти е произведение на изкуството!  Crazy Не знам как ще ви даде сърце да го хапвате!  bouquet

# 55
Личи си ,че е имало почивни дни ... такива невероятни нещица  сте забъркали  Hug Hug Hug

И от мен едно отчетче за тези дни...
Запеканка с печени чушки и кремвирши "Нели", Салата "Нели"   Чушки с боб и ориз-Бордовски , Картофени хлебчета -Марабу,подсетена от Илрай , Пълнени чушки в гювеч и Салата от домати

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 15:06 от gaby_s

# 56
;Много ястия,много нещо...От красиви,по-красиви,за вкуса въобще не се съмнявам...      Peace   
Само едно не ми е ясно:нека диетуващите го обяснят...как успявате да сте на диета и да влизате тук,а дори и да готвите...на вен само като ми замирише на хляб или манджа,никаква диета не мож ме спре...  newsm78 
От мен през почивните дни...
руло с ягодово сладко     
усуканица с лук и сирене  
супа топчета
шоколадов кекс   
макарони с доматен сос  

# 57
julianka ,изглежда много добре,може ли рецептата?
Здравей, мерси за комплимент  Simple Smile
Значи рецепта е много лесна  chef:
5-6 яйца,
1 кг кисели зелени ябълки.
1/2 чаша захар (може и малко повече за да е по-сладко, ама както ти гледам диетата - нека да е 1/2  Wink)
1 чаша брашно
1 ч.л. сода загасена с няколко капки лимонов сок
(може и малко бакпулвер, ама и без него става добре)
Нарязваме на полумесци обелени ябълки и ги нареждаме в формата намазана с масло (не олио!!!)
Разбиваме с помоща на миксер яйцата,захарта, ванилия.  После слагаме брашно, разбъркваме, сода+лимон, пак разбъркваме. Заливаме ябълки с тесто и даваме да постои 2-3 минути и слагаме в фурна на температура 180-200 С за 30-35 минути.
Отгоре сложих млени бадеми.
Добър апетит!Надявам се да ви хареса...  Heart Eyes

# 58
Тук пак пълно с вкусотии и красоти, момичета!  bouquet

Днес направих ябълков сладкиш, който лесно се прави, става голям и ми е любим. Парченцето е рошлаво, защото го срязах още топъл. Като изстине, се режат равни парчета, но чак толкова да чакам....... Embarassed

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 18:28 от labrex

# 59
Тук пак пълно с вкусотии и красоти, момичета!  bouquet

Днес направих ябълков сладкиш, който лесно се прави, става голям и ми е любим.
A рецептата може ли??

Общи условия

Активация на акаунт