Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 775
  • 364
  •   1
Отговори
# 60
Тук пак пълно с вкусотии и красоти, момичета!  bouquet

Днес направих ябълков сладкиш, който лесно се прави, става голям и ми е любим.
A рецептата може ли??

Pety, с удоволствие, само имай малко търпение. Рецептата е на руски, ще я преведа и ще я сложа в Любими, но след около час, защото тоя чернушко, дето ми е в подписа, само ме побутва да се сетя да го изведа на разходка. Grinning

# 61
Лабрекс благодаря и не бързай ,аз днес няма да мога да го направя този сладкиш. Heart Eyes

За днес - доматена зимна салата и пълнено пиле. Simple Smile

# 62
От мен днес:

Бисквитено пънче по рецепта на Witchy:

Kачамак:

Леща:

# 63
Пети много хубаво блести тва пиленце Mr. Green
Габи вксуни предполагам неща си направила Grinning

У нас днес:печена наденичка+картофено пюре с яйца,лук и майонеза

Лека вечер кулинарки  chef Hug

# 64
разкажи как така Е СТАНАЛ

Моля: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362927.0 - на снимката обаче кекса е направен с 6 яйца, защото другите ми трябваха за питката......

# 65
Харесаха ми всичко вкусотии, ама май на първо време ще помоля pep-4o за рецептата на бутчетата с пармезан Praynig

аз не съм правила такива, виж някой друг ще е пускал снимка  Thinking мисля Пепика беше  newsm78 newsm78

# 66
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
тази сутрин мъжът ми ми сготви панкейкс  Blush

одеве бърка и мъфини, но тях утре  Flutter

# 67
Харесаха ми всичко вкусотии, ама май на първо време ще помоля pep-4o за рецептата на бутчетата с пармезан Praynig

аз не съм правила такива, виж някой друг ще е пускал снимка  Thinking мисля Пепика беше  newsm78 newsm78

Соса е от Пармезановия сос на Галина Бланка, много е вкусен. Допълнително му слагам готварска сметана, може и без нея и топено сирене. Бутчетата ги пека отделно, харесваме  препечени кожички, а не сварени. Гъбите съвсем малко ги запържвам и после поливам бутчетата с готовия сос, това е   Hug

brazilka  Заповядай рецептата, наистина са много вкусни.

Кюфтенца по ориенталски

Един килограм кайма и 250 гр. ориз /суров/
Каймата като за кюфтета, като към нея прибавяш вече сварения ориз.
Правиш запръжка от лук на дребно, брашно, дом. пюре и червен пипер. Разреждам с бульон и подправям - сол, чер пипер и чубрица/по желание/. Варим докато омекне лукът. Прибавям и три-четири домата на кубчета или сок. Варим още 15 минути.
Кюфтенцата ги пържа, така ми харесват повече, но ако желаеш можеш да ги оваляш в брашно и да ги прибавиш преди доматите.
Кюфтенцата ги правя по 30 гр. , овалвам ги в галета и ги пържа.
В чиния първо слагам по 6 бр. кюфетнца, картофено пюре и чак тогава слагам от соса.
За картофеното пюре не ти пиша, защото знаеш как - мляко-топло и масло  Hug

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 20:20 от Пепика

# 68
Запис Mr. Green
От мен ...пиле с извара и макарони.. Grinning..това аз го ям де Laughing....никой друг Mr. Green

# 69
За вечеря - картофен огретен и пилешка пържолка на скара

Пепчо, Лоис, Габи , вие сте страхотни. Пепчо, искам рецептата на дивеча, изглежда наистина безсрамно вкусно. Hug. Лоис, скоро ще направя тези ачми Party
Поци, всичко това поотделно го обичам, ама в комбинация  Shocked

# 70
...

newsm10..въпреки ,че са с чесън и сол..изварата и макароните ги хапвам заради белтъчини и въглехидрат Peace

# 71
pep-4o, извини ме  Praynig

Пепика,   bouquet, ще се пробва

нищо не съм готвила, сами сме с децата, за тях имаше тяхна си манджичка, а за мен филийки с туй онуй, та съм без снимка Embarassed

# 72
  • София
Току що сготвих едни пилешки бутчета с грахче, да има за утре за хапване, че много работа се очертава и да съм подготвена от днес с основното.  Simple Smile

# 73
...

newsm10..въпреки ,че са с чесън и сол..изварата и макароните ги хапвам заради белтъчини и въглехидрат Peace

точно заради това, молим давай рецепта - общо ли се приготвят, или едно по едно и си ги сервираш заедно  newsm78 имам един маниак на белтъчините, ще го зарадвам  Peace

Пепчо, искам рецептата на дивеча, изглежда наистина безсрамно вкусно. Hug.

и е  bowuu ще напиша после

няма проблем, поне вярно съм се сетила на кого е  Laughing

# 74
Ами аз пилето малко го сварявам и после му слага една бутилка в дупето с бира и го пека право(фурната ми е висока)..докато се пече бирата се разлива по него и става супер Peace

Общи условия

Активация на акаунт