Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 806
  • 364
  •   1
Отговори
# 75
кажи за  изварата и макароните, пилето не ми е грижа, щом е печено  Laughing Laughing

Впрочем да си кажа за пилето на шише - дали ми беше бутилката висока, дали пилето голямо, но въпреки вентилатора отгоре се препече, бирата все стоеше до гърлото - така и не излезе да го полива, а долу не беше препечена кожата.  Накрая го цепнах и полегнах  Blush  в тавата. И ми е висока фурната  newsm78 newsm78

# 76
Кво за изварата и макароните Laughing

# 77
овкуси ли ги с нещо като ги нареди до пилето?  или са натюр - извара и сварени макарони?

# 78
чесън,сметана,сол,лимон Peace...обаче макароните са варени в сос от скариди Wink

# 79
# 80
Обаче аз се старая да е по-безвкусно..поне моето хранене Peace
..да не ми дава много апетит Peace..щото ям през 2 часа Peace..просто храна Peace..в малки дози Hug

# 81
Ммм среднощно парти Laughing

Пепика и Гелева   bouquet

# 82
Да взема няй-накрая и аз да се отчета, че стана утре Laughing
За всички вас   bouquet
Супа от сьомга

Паста с аспержи, сирена и пиле

Тарта с маскарпоне, мед и портокали

Лека нощ!

# 83
  • сред люляците
Кеми, страхотно изглеждат и трите ти предложения!
Чакам да прочета Hug
Сега след твоите хубави снимки една много гадна Rolling Eyes Не знам що така не станаха тоз път хич снимките ми, но като съм снимала ще си покажа пък снощните Кюфтетата от кайма и картофи Crossing Arms

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 08:21 от ilrai78

# 84
Пепи, заповядай Задушен глиган със зеленчуци  bowuu

а да  Wink закуската - пълнени пържени джобчета

# 85
пеп-4o, кажи как ги направи тези пълнени пържени джобчета, и на мен ми се приядоха   Laughing

# 86
пеп-4o, закусих вече, но тая прелест като я гледам и почвам да слюнкоотделям Laughing. При тебе винаги е по много  и много апетитно Peace.

# 87
  • София
грешка

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 11:26 от brazilka

# 88
  • София

brazilka  Заповядай рецептата, наистина са много вкусни.

Благодаря, обезателно ще ги пробвам  bouquet

Леле, в тази тема не трябва да влизам. Всичко ми се прияжда, то красоти...то чудо.

esy, може ли рецептата за тартата с портокали Crazy

# 89
Страхотни неща  bouquet
Esy от снимката със супичкета едно топлички и вкусничко ми стана Hug
Аз се включих да кажа за пилето в бутилка.Така пека пиле от години, право във фурната. Бутилката не я пълня цялата.Не излиза вода да облива пилето, но така изпечено пиленцето става като на грил. С вкусна кожичка както си трябва.
С бира все се каня да пробвам ама още не съм Embarassed
Подсетихте ме да пекна такова пиленце ама в момента имам само домашни пък те не стават за тази цел Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт