Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 112
  • 364
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Днес за хапване при нас освен грахчето от снощи, имаше и
салата от авокадо и пърленки

и типово хлебче с овесени трици.

# 121

Ягодка, специално за теб я снимах вчера (почти в движение  Wink)!  Hug

Мама Цо, от тоя хляб ми потекоха лигите.  Crazy Гелева, авокадо с пърленки сигурно е върха.  Peace

# 122
.... пържени джобчета.....

сега видях, че не си дочакала и си направила със сирене  Grinning Сигурна съм, че и със сирене са много вкусни  Peace

За пилето на бутилка - аз го пекох на бира,  Blush Blush Не знам дали беше голяма бутилката, но не стана. Е, няма да го направя повече, както и това на сол  Peace Моите пилета са големи, макар и бройлери, явно това ми е проблема - не е купено пиленце  Laughing

и вечерята да покажа

Паприковани пилешки крила

и салата от кисело зеле

и домашна Пастърма  Blush Heart Eyes

Крисче, направи протест на родителската  Laughing

# 123
Ето и това,с което цял следобед се занимавам: тук и тук

Моля за подробности! Изглежда много вкусно! Ама наистина ли цял следобед ти отне newsm78

Ами от 13 до 19ч. - от разбиването на яйцата до изключването на фурната на 3-я малък козунак.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271610.msg6734041#msg6734041 - ако не излезе директно мнението - 4 стр., 2-я пост на Tandoori....

Стоева, Стоева, не искам с пържените джобчета да ме замерваш, а напр. с тези паприковани крилца.....

# 124
  • сред люляците

[ilrai78, да те помоля за рецепта за супичката, че толкова апетитно ми изглежда! newsm22

Не мога да ти откажа Hug Заповядай моята рецепта за Картофена супичка. chef

Мами,     bouquet отивам да чета!

# 125
Моля вии,

кажете за това писле с бирена бутилка (какви подправки или марината използвате за него)... в събота имам именник и искам да приготвя интерсни неща... Обещавам снимки!!! Peace

Ето ти една - рецептата на пеполина.
Peace Peace..аз слагам и подправки в бутилката..и киснат поне 1-2 часа Peace Hug

# 126
Кюбит Hug

ilrai78, благодаря ти! Вече е на котлона и ври, но се налага да импровизирам, че свърши киселото мляко  Sad, но следващият път задължително ще спазя рецептата от... до...! Hug  bouquet

# 127

Стоева, Стоева, не искам с пържените джобчета да ме замерваш, а напр. с тези паприковани крилца.....

трябва да си по-бърза, те също свършиха  Embarassed Embarassed колко е килограм и половина   Laughing

# 128
Първо хубаво се навечерях  и сега влизам при вас да ви разгледам спокойно без да има претичване до хладилника  Joy

Ако ви изброявам поименно ще взема да забравя някой,затова за всички вас  по един    bouquetчудесни кулинарки сте момичета     chef

При мен доста неща се насъбраха от последните десетина дни,а колко и неснимани има,ама здраве да е  Simple Smile

Е манджите ми са по-простички,ама ще ги покажа  Blush

Норвежка гъбена супа на Червено винце

Уфф,че стана дълъг пост  Embarassed,много се извинявам

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 01:28 от poli__5

# 129
poli__5, чудесно изглеждат "простичките" ти манджи! Grinning  Hug

ilrai78, ето и моята картофена супичка  Hug :

# 130
  • Разград
Уфф,че стана дълъг пост  Embarassed,много се извинявам

Дълъг,но много вкусно изглеждащ.

# 131

[/quote]

сега видях, че не си дочакала и си направила със сирене  Grinning Сигурна съм, че и със сирене са много вкусни  Peace

пеп-4о, не са със сирене, сложих вътре кашкавал, в една и салам, а това е майонеза, която си пъхнах после Laughing

# 132
  • Torino,IT
Таня, Честит Имен Ден със закъснение, менЮто ти е страхотно, да си жива и здрава, желая ти много радост и щастие   bouquet
Ягодка мерси за рецептата, вече си извадих каймата да се размразява за утре Mr. Green
По принцип запеканката е много лесна, на дъното на йенска тавичка се изсипват нарязаните картофи и накъсаните на цветчета броколи, всичко в сурово състояние, сипва се олио,посоляват се и се разбъркват хубаво с пръсти в олиото, после се слага нярязания бекон или джолан, черен пипер,най- накрая сметаната, разбърква се хубаво с останалите продукти и най - отгоре няколко листа или блокчета пушено или топено сирене. Аз сложих и една малка кафена чашка водичка. Пекох на 220 градуса около 45 минути, защото фурната ми е смотана, като последните 10 мин сложих фолио отгоре, защото взе доста да поруменява сиренето Mr. Green
Krische, чакам да се похвалиш с хляба на Умбра , как стана...много лЮбима рецепта, само че кога пак ще го наравя идея си нямам #Crazy ooooh! Cry

# 133
 Едва сега успявам да се намъкна в темичката, ма тя толкова вкусна, идеи много Heart Eyes
 Във всяка нова темичка Милена пуска в началните страници нейна торта и всяка е толкова красива. От предната тема помня ягодовата, а сега това тирамису, страхотни са  Hug
 Пеп-4о у вас всякакъв дивеч, ловджията не оставя фризера празен, то зайци, глигани  Mr. Green Ама в пъстармичката ми останаха очите, че само такова чудо няма от къде да си купя (продават някакви, но не ми харесват Sad), та чак се бях зарибила да правя, дали е много сложно Tired
 Луис, само да изкажа възхищение към професионалните ти снимки, винаги са много красиви, а не се и съмнявам, че и съдаржанието е вкусно Party
 Ето и от мен снимчици
Кашкавалените сандвичи на Бордовски, невероятно вкусно Peace
Пиленце с червен ориз, любимо на мъжо!
Туна (риба Тон) сандвич, по рецепта на Пети, страхотни станаха, а хляба е един кашкавален. Получи се много добре, благодаря Пети  bouquet
Току що приготвена Свинско варено супа
И последно зеле със свиснко и бобец

# 134
Ама в пъстармичката ми останаха очите, че само такова чудо няма от къде да си купя (продават някакви, но не ми харесват Sad), та чак се бях зарибила да правя, дали е много сложно Tired

никак не е сложно, линка е горе над снимката. Става и бързо - за 10-на дни, само си намираш добро филе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт