Пациенти на д-р Даскалов

• 124 829
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
plamyshi и моето лечение за хламидията беше същото като твоето д-р даскалов ми го изписа и след това хламидията я нямаше .лекувах се една година с все скъпи лекарства и нямаше резултат.трябваше на намеря този доктор и благодарение на него се излекувах направо като ми казаха не ми се вярваше.хламидията изследвах при д-р Андасорова препоръчана от д-р Даскалов защото той не я изследвал. желая успех на всички  Hug

# 46
Благодаря ти milendi, аз бях се притеснила,че неиска да ме изследва той за хламидията щом ме праща другаде, ама щом казваш,че той не я изследва вече съм спокойна.Аз вярвам в него и надеждата ми е той да ми помогне, защото съм сигурна,че е голям специалист.Milendi, а къде се намира тази д-рка към която те изпраща да си излседваш хламидията и тя ли е в тази клиника и цервикален секрет ли ти взима newsm78

# 47
да не я изследва,на мене ми все секрет за микоплаза която е отриц, на милото спермограмата при д-р Даскалова  е нормална,притеснява ме тази хламидия да не направила нещо ,моля се да не е Praynig

# 48
плам това CMV Ig G  и аз съм го изследвала и моето е завишено но незнам какво е  Thinking

# 49
Ами това означава, ( CMV lg G ), че си изкарала вирус, който е много опасен,  този вирус е от херпесните, но щом CMV lg M e отрицателен е добре.Преборила си се и вече имаш имунитет към него Hug

# 50
охх Плам благодаря ти попрочетох  тук и там и се поизплаших ooooh!

# 51
За нищо, нали за това сме тук да си помагаме Hug
 Днес отново бях в Пловдив на преглед и  д-ра каза,че фоликулометрията е супер, каквото и да означава ме радва, сега трябва да изследвам прогестерона само той остана, ама дали е възможно щом съм на антибьотик newsm78

# 52
мисля че може аз бях на антибиотик и трябваше да изследвам хормоните и му се обадих,и той каза че няма проблеми,аз днес ще ходя  Peace

# 53
и аз трябва да съм във ову тия дни да ми види фуликулите,че нещо си меря темп ама никаква я няма Tired

# 54
здравейте,вчера ходих на преглед и се установи че нямам никакви фуликули  Shocked е чудно ми е защо са ми наред хормоните тогава  Thinking ,доктора ми заговори за цветна снимка  погледна пак старата,каза че не му харесва,а аз го попитах на снимката виждат ли се срасвания ако има..... отгвора какъвто и очаквах беше НЕ ..Попитах го може ли да пропуснем тази снимка и да преминем по нататък Crossing Arms притеснява ме тази операция,защото чета по форумите и момичета които са минали по този път казват че след нея може да се получат срасвания  Tired мисля да изчакам и другия месец защото съм сигурна че имам овулация  която установих с тестове  ....

# 55
От цветната снимка ли се получават сраствания Shocked Много ме притесни Sad Ами той какво ти каза,че нямаш овулация или никакви фоликули, ами защо наистина не изчака до другия месец ами.........Щом ти е правина веднъж , колко пъти.Предната преди колко време си я праи и при него ли

# 56
здравейте момичета,аз също вървя по вашият път и аз сума си правила цветна снимка и трябва да ви кажа че е мнооого болезнено на мен ми казаха че не хубаво да си в упойка за да може всичко да си излезе и да се види,и ако има някакви сраствания,възпаления или запушеност се вижда.желая ви успех Hug

# 57
на цветната снимка се вижда дали има запушвания и хидросалпингс,а при лапароскопията се виждат освен запушванията и срасванията(всичко),притесняваме ако има срасвания и се премахнат по време на лапарото след извесно време пак се получавали поне така пишат момичета.Цветната снимка я правих при моята гинеколожка юли месец мин година.

# 58
и тези имунологични изследвания много скъпи Tired,той е единствения доктор който прави цветна снимка под упойка не съм чувала за друг. Плам аз реших да изчакам до другия месец,защото този наистина нямам ову(мерих си темп )но знам че в годината жената има един месец в който няма ову.  Peace

# 59
Момичета, които вече сте правили цветна снимка при Даскалов, имам питане: в месеца със снимката докторът ще ми даде ли зелена светлина да продължим с бебеправенето?! newsm78
Датата ми е 5-ти, стискайте ми палци!!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт