Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 330
Таттитче, мерси  Hug. Ще чарпя  Mr. Green

тяя, аз не ползвам  Peace
902630, без трици не може  Naughty

# 331
tatianka  Hug старая се удържам фронта с умерено хранене

Благодаря на всички за идеите за рибата, аз още я чакам да се размрази, мисля да я направя на тиган. Понеже микр Naughtyволнова нямам. Другия път на фурна ще пробвам. Вероятно ще трябва да е само със сол, защото аз нямам и подправка за риба  Crazy както и да е..

Ей, ВАРНЕНКИ, които ходите на ФИТНЕС- къде ходите? Много искам да ходя и аз, района в който мога да ходя, понеже живея там е- бизнес хотела, катедралата. Бихте ли ми препоръчали нещо?

# 332
  • Земя създадена от Бог Mallorca
 Цоп отново тук smile3540 Поправителен bash
Честит Рожден Ден Lepidopteria
  newsm59
Днес съм втори ден и кантарев показва -1.100 това ме радва и обещавам
никакви изкушения повече.Чета ви всеки ден и не съм пропуснала нищо.
Целувки и гуш за всички ви hug newsm51

# 333
Аз вчера ходих на аеробика и днеска съм схваната целата, кат робокоп съм. Много се замислих относно обездвижването. Напрапрво ми скриха шапката едни баби(60-70 год), телата им  стегнати и подскачат и нямат умора. С гирички имаше упражнения аз издъхнах с гири по едно кило бабите метаха 3кг и нямаха грижи изобщо.
Та съм в чуденка днес да ходя ли пак, че и карти ще играя довечера. Или ще се метна на степа утре направо. Предниа път след тоя степ имах мускулна треска 10 дни хем уж карам колело и тичам от време на време.

Честит Рожден Ден Lepidopteria

tatianka  Hug старая се удържам фронта с умерено хранене

Точно там е истината в умереното хранене Peace

# 334
Момичета кажете си мнението за хапването ми до тук:
сутринта-правих си "нещо" като тричава палачинка(казвам като защото ми се разпадна и малко стана като бъркани яйца), с 1/2 Култура и намерих съвсем малко сварено пилешко(снощи мъжът ми го е омел явно) и нес кафе с подсладител и малко прясно мляко(стана ми чудно 3 в 1)
обяд-сварено пилешко месо залято с подлучено мляко+черен пипер(стана много вкусно и го хапвах студено....нали така пише в книгата)
И вода съм напълнила шише от 3л. за деня да го изпия
Кажете добре ли съм до тук
Марчела а мен има ли ме в списъка(то май няма начин да ви запомня всички ако не си взема като начало и аз едно тефтерче за записване Wink) Hug

# 335
  • Bulgaria
здравейте и от мен вчера не можа да влезна но ето ме тука

# 336

Ей, ВАРНЕНКИ, които ходите на ФИТНЕС- къде ходите? Много искам да ходя и аз, района в който мога да ходя, понеже живея там е- бизнес хотела, катедралата. Бихте ли ми препоръчали нещо?

Е,браво на теб.Ами в бизнес хотела има дамски фитнес.Или поне до преди една година имаше  newsm78.Провери първо там.За други обаче не се сещам.Не ми е район за спорт  Laughing ,работих в офис срещу катедралата ама на кино Палас,е от там го знам(мислих,само мислих,да ходя), а пък и ще поизчакам първите 10 килца да се стопят преди да подновя фиСкултурата   animal085 .

janeta* ,менюто ти е 6  Peace.Аз пък си забравих обяда и отскочих до Кауфланд(че ми е наблизо),оказа се,че нямат вакумирани филенца и си купих едно парчище филе от топлия щанд.Ометах го само докато ми изтече кафето от кафе автомата  newsm47.Сега ще хапна и едно кисело млекце.

# 337
janeta* ,менюто ти е 6  Peace.
Благодаря ти за бързия отговор Hug и аз тка бързо си ометох пилеко с мляко Laughing

# 338
[902630, без трици не може  Naughty
Мерси за инфото Simple Smile Преди малко излезнах от офиса и набързо ги намерих в едно магазинче.

# 339
The Sunrise, Благодаря,  Hug и аз така предполагах. Отивам да си взема кафявото ленено семе.   Peace

Информативно, случайно ако някой го интересува, прочетох в един френски сайт, че златистото ленено семе има по-малко фибри, но има толкова омега 3 и 6 и фитоестрогени (хм, така ли е на български?) колкото и кафявото .... и златистото се препоръчва на хора с по-"слаби" черва.

Хайде, приятен следобед, стойте на топло.

# 340
Момичета не издържам. До вчера малкия беше с много висока температура и повръщане, а от снощи и каката е с постоянно повръщане. Добре, че поне малкия е по-добре.
Каката снощи, почти не спа, повръща ли повръща, а от сутринта два пъти повърна.
Не ми издържат нервите, иде ми да се разрева, обаче стискам зъби, да не ме гледат така децата, че то какво ще стане...
Иначе съм режимна. от днес съм във втора фаза, след 5 дни ударен период. Обаче не съм се теглила, защото сме у майкаи, а тук няма кантар.

Извинявайте, че не мога да ви чета и още по-голямо ИВИНЕНИЕ, че ви занимавам с моите проблеми, но имам нужда да споделя с някой, а няма с кой.

Пожелавам на всички ви никога да не изпитвате това което изпитвам аз в момента!

# 341
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
pepa_ilkova , бързо оздравяване на дечицата.  Hug
Не се предавай , кураж. Всичко ще се оправи , грипаво време е , нормално.  Peace
Пиини си валерианче , да освободиш малко напрежението. Помага.  Hug

# 342
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Знаете ли на колко грама се равнява една супена лъжица овесени трици?

# 343
Пепа Илкова всичко, което си разказала ми е до болка познто. И когто единия се разболее и другия и той прихваща и е лудница. Днес например малкия цял ден реве защото го побъркват венците и почти не е спал. Защото точно задреме и започва да пищи ooooh! И на мен често ми идва да вияяяяя но истината е че децата са голямо богатство и трудно или не ням начин. Всеки период в развитието има трудности. Бабите казват"Малко дете малки ядове и че докато спи  на възглавницата до теб е добре. Че после тръгне ли да скита по нощите как сън ще ни лови #Crazy" Прегръщам те и дано да съм те успокоила малко-не си сама Hug

# 344
pepa_ilkova ,кураж мила.На мен още кошмара с повръщането на двамата денонощно ми е пред очите,а историята е отпреди 1,5г.
Направо ти се чудя как въпреки всичко устискваш и си режимна,но те поздравявам за това.Бързо оздравяване на малките руси слънчица  Heart Eyes Hug.

babka_jabka  а с теб какво стана?Последно си търсише такси ...Можеш ли да споделиш какво точно ти казаха лекарите за колата(кока колата)?Аз съм с ниско кръвно и не ме притеснява от тази гледна точка,но по принцип съм резервирана към количката,нищо че имам ли у нас изпивам сама цели 2 литра  Mr. Green.Реших сега за ударния да се въздържа,поне докато устискам.

Общи условия

Активация на акаунт