Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако нямам апетит по време на бременност?
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
Как да избера подходящо столче за кола за моето бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако нямам апетит по време на бременност?
Намаленият апетит по време на бременност е често срещан проблем. Важно е да се съсредоточите върху приема на храни с високо съдържание на хранителни вещества, дори и в малки количества. Препоръчително е да се консултирате с вашия лекар, но обикновено се препоръчва да ядете по-често, но по-малки хранения.
-
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
-
Как да избера подходящо столче за кола за моето бебе?
Когато избирате столче за кола за вашето бебе, е от съществено значение да вземете предвид фактори като безопасност, комфорт и съответствие на столчето с теглото и възрастта на бебето. Уверете се, че избраното от вас столче отговаря на стандартите за безопасност и е подходящо за възрастта на детето.
-
Как да се справя с намаления апетит по време на бременност?
-
Как да избера безопасно и удобно столче за кола за бебето си с бюджет от 100-120 лв.?
Аз съм била със спинална - никак не е страшно поставянето й
Есме май питаше дали при секцио по спешност може да се слага - да, има начин, но мисля че се чака времето между контракциите, за да можеш да се свиеш. Една мама от другата ни тема роди така, след като не можа да "изкара" дъщеричката си по нормален начин.
.
)

Сигурно докато се изкъпя и вече ще сте на 3 стр.от новата тема!!
тва просто ме уби
... ) . Та откакто го гледах, всеки път като видя кола с детенце, което свободно се "мандахерца" отзад, свят ми се завива
. А и определено не е за пренебрегване модела на столчето и поне от това не трябва да се пести. Аз лично предпочитам по-скъпо столче и да не се купувам бебешки шезлонг за вкъщи - ще си ползвам коша.