Отговори
# 450
ох, успях да се измъкна от леглото за малко.
ангел4ето, специално този път бях подготвена, предния ден пих НАТАНАЛ, преди вливката пих ЗОФРАН, а и там ми слагат ампула ЗОФРАН, и нищо не помогна, явно нищо не ми действа. Предпочитам нищо да не ям, за да не го повърна, но днес дори водата повърнах. Сега изпих един чай, ще видя какво ще стане.
Много благодаря на всички за подкрепата.

# 451
  • София
Здравейте   bouquet
Аз да докладвам за днешното, последно засега изследване.
Направих сцинтиграфията. Резултата е - няма данни за М формации  newsm44
Само изменения от дегенеративен характер  Joy Joy Joy
Очаквам поздравления  smile3521

# 452
Хули много се радвам за теб! Страхотни резултати!

# 453
Цитат
Очаквам поздравления  smile3521
Имаш ги поздравленията в огромни дози, още повече като  знам колко дълъг и  тежък път си изминала, през какво  си минала....Хули ,това е  супер smile3501  love001  love001  love001виртуални прегръдки!! и  пожелания все така  хубави  вести даима от теб и  все по добре да си!

# 454
  • София
Браво, Хули! Все така да е!!!!  bouquet
Момичета,много ви съчувствам, защото сте минали  или правите терапия/някой от вас и в момента/...,не знам какво е,но като чета виждам,че не е лесно...! И пак намирате сили и време да споделите, явно сте добри хора ...... затова и всичко ще мине и ще има доживотна ремисия!!!!!  bouquet
Поздрави на всички,сега ще изпия едно кафе, мислено че съм с вас?!

# 455
Цитат
ох, успях да се измъкна от леглото за малко...
Предпочитам нищо да не ям, за да не го повърна, но днес дори водата повърнах. Сега изпих един чай, ще видя какво ще стане.
Много благодаря на всички за подкрепата.
напълно  разбирам какво  ти е, и аз не хапвах нищо, не само от страх да не бликна, но и  защото напълно губех апетит( то пак  си  е на психична основа, заради ужаса от "драйфането' някак  стомаха като  че ли се свива...),  то  така е и  при  пътуване > факт е, че всички. които  им е кофти  като  се возят в кола , кораб , самолет, в момента, в който  седнат зад волана им няма нищо, моя милост също!!!! Знам че подобни  техники за самовнушение  са мноооого  трудни и  трябва доста трениг и  време да се усвоят, но  се опитай поне да се разсейваш  с нещо,  за да не мислиш  само за гадното  усещане....И  аз повръщах  водата, но чайчета ми понасяха, не много  ароматизитани, защото и миризмите не понасях.Още веднъж ти  желая, четейки  вече това да ти  се е разминало напълно!!

# 456
Ангелче, пределно ясна си. Така вече съм 100% 'за'.

Соня, нямам опит, но пробвай нещо, което не е блудкаво- киселко, солено, по-пикантно.

# 457
  хули, bigdance2 Tada  bigdance2, страхотни новини, браво! Все така да е.

# 458
ох, успях да се измъкна от леглото за малко.

Сонче, ясно ми е. Стискай зъби още малко остана. Аз последните две едвам ги изтраях. И сега като ходя на 9тия етаж (там правих и химиите)  за инжекциите, и видя проготвените лекатрсива, особено червената, получавам спазми и ми се повръща.  Sick Sick Sick И това след 2 години.
Та, мисълта ми, ако можеш и колкото можеш, не го мисли. Трудно е знам... Hug Hug

ХУЛИ, браво, супер. Дай Боже на всекиго такива. newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501   love001  love001

# 459
Дръж се Сонче  love001 Ще се справиш! На мен много добре ми понасяше в тези дни пикантна лютеница newsm78 Но ти си знаеш най-добре. Каквото и да е - остана само една единственаV Горе главата Hug
Хули огрооооомни поздравления!!! newsm51
Целувки на всички останали  love001  love001  love001

# 460
  • София
Хули ти си герой! Сърдечни целувки!  Heart Eyes Two Hearts По хубави новини не може и да има
Сонче подкрепям те! Сигурна съм че много скоро ще се почувстваш добре. Аз съм в петък, стискайте ми палци!

# 461
Хули, поздравления и от мен! Hug Hug Hug baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Момичета, благодаря на всички за подкрепата Hug Hug Hug baby_neutral baby_neutral baby_neutral
margi4, стискам палци за петък Praynig

# 462
здравейте незнам дали трябваше да пиша в тази тема но не намерих сходна,пък съм и нова във форума затова извинете предварително.Наскоро ме оперираха от киста на яйчниците,левия ми го махнаха нацяло а от десния са изрязали съвсем малко.Правиха ми операцията в София в Токуда,много съм доволна от вниманието на лекарите и от взетата сума защото беше пати по малка от сумата която ми искаха в Пловдив в хирургиите.Моят гинеколог 1 година ме лъжеше че съм здрава и ми няма нищо и накрая ми откриха 5 сантиметровата киста,но както и да е.Въпроса ми е дали има още жени тук които са оперирани от същото и дали знаят нещо повече по въпроса със забременяването след това,дали трябва да се приемат някакви лекарства и т.н.Благодаря ви предварително.

# 463
Здравейте, извинявам се предварително, но немога да изчета всички теми, просто нямам това време. Трябва ми спешно тел, или e-mail на доц. К.Тимчева - за химиотерапия на мой близък.Благодаря предварително

# 464
iva popovska привет! Аз лично не разполагам с телефона на доцентката и не мога да помогна. Успех и стискам палци!  Praynig
karlota_ и по твоя въпрос не съм запозната  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт