Отговори
# 90
Не пишеш объркано, Пясък. Напротив. Сега ме наведе на размисъл, има хора, които са неизбежни, наистина. Как човек да сложи невидима бариера, така че в тяхно присъствие да не се натоварва..Как да ограничи влиянието им върху себе си...Би било прекрасно да ги няма, но не всичко е възможно. Тогава просто трябва да ги няма в ума, да станат прозрачни един вид...Идеи?

# 91
Имам такива колеги. Наистина не можем да ги избегнем. Откакто се върнах на работа, обаче, се стремя всячески да ги игнорирам. Говоря с тях само когато дойдат при мен по служба и изключително само и САМО по работа. За съжаление си имам една такава колежка, обаче, която стои срещу мен на бюрото. Това беше най-голямата ми цел, която си поставих - да не се дразня от поведението й, от начина й на говоре, от"всезнаенето" й. Вярно че мина малко време - само месец и половина, но досега не е успяла да ме подразни. Намерих един "шалтер" в мозъка си. В момента, в който усетя че аха-аха ще се раздразня и успявам да го изключа. Ей така на, просто не я чувам, не й обръщам внимание и така. Не знам докога ще успея. Надявам се да ми стане навик да изключвам, когато нещо не ми хареса. Да го игнорирам, да не му давам възможност да ме докосне.
Целувки, мили момичета!!!

# 92
Нинче, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! НЕКА ИМЕТО ТИ НОСИ КЪСМЕТ!

# 93
      Да ви подсетя , днес от 13 часа по Евроком България , да гледаме!!!Може да го гледате и тук 
http://predilekarstvata.com/flv/videolow.html
   Честито на имениците!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 17:53 от Пясък

# 94
На нашата именница, а и на всички останали за които не знаем  Laughing
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ
Да ви е здраво името и още дълги години да си го носите
А ето и малко подаръци за вас

Ех момичета, момичета, гледам променяте се, приятели отсявате, с колеги се справяте
Всичко е може би строго индивидуално, всеки реагира по свой си начин
Важното е да реагираме така както на нас ни харесва, да сме доволни и удовлетворени от себе си. Преди всичко това трябва да е самоцел, да си доволен от себе си.
Едни са доволни от едно, други от друго
И препятствията които преодоляваме са различни, хората с които обуваме също.

Маги, ето виж и аз мога да пиша общо.
Не е нужно винаги поста ти да е за някой точно определен, той се чете от всички
Когато пишеш общо изказваш мнение или споделяш твой емоционален момент.
Нормално е и да си даваш сама отговори, значи споделяш какво те тревожи и каква е според теб причината   bouquet

# 95
     Антималигноцит- това истина ли е?! От обяд, от както гледах предаването чета из нета, влезнах и в сайта на сдруженито им.Ако това е истина, просто не ми се побира в мозъка?!?!?Как е възможно?!Някой имал ли е допирни точки с това лекарство?

# 96
  • София
                                          ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН    newsm51
     Нас Нина, пожелавам ти много, много здраве и с гордост да носиш името си.

# 97
Нинче честит имен ден   bouquet Да си жива и здрава и да ти се слави името   bouquet

Пясък за Антималигноцит Хули би трябвало да е в час или поне така е останало в главата ми.

# 98
Много ви благодаря, момичета, за прекрасните пожелания и подаръците newsm51 Много, много ви обичам. Чакам коментарите ви за вчерашното предаване, защото аз не можах да го гледам!
Усмихнат ден ви желая  love001

# 99
  • София
Добър ден момичета.
Не можах да гледам предаването за Антималигноцита.
Би трябвало Почева да даде линк.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 11:47 от Хули

# 100
Хули, Пясък е дала линк за Антималигноцита, аз го гледах, но после ще коментирам. А има и втора част, която ще се излъчи  в неделя. Май трябва да изчакаме и втората част, за да бъде пълен коментара.

siy, ПОРАЗЧИСТИ СИ ПОЩАТА. НЕ МОГА ДА ТИ ОТГОВОРЯ! СЪЖАЛЯВАМ!

# 101
   Здравейте момичета,
утре влизам в Онкологията в София.На 21 ,01 ще минавам комисия, и вероятно на 23,01 ще ме оперират.Стискайте ми палци, надявам се всичко да е наред и като се прибера да прочета само хубави неща тук!!!  love001

# 102
Пясък всички ти желаем късмет и сме с теб

Момичета нали нямаше да обсъждаме Антималигноцита тук
Все пак за това си има специална тема

# 103
пясък,   Praynig Praynig Praynig много силно стискам палци! Каквото и да излезе, спокойно и кураж!  Hug

ангелари,  напълно съм съгласна с теб за антималигноцита, нека не е тук. Ти как си, момиче?  Hug

# 104
Пясък, палци стискам и на краката!
И горе главата!

Общи условия

Активация на акаунт