Отговори
# 75
Я сега да ви питам аз няколко неща:
1. Мъниците слушат ли ви? Ако им кажете "не" приемат ли го или правят съвсем обратното?
2. По колко часа спят нощем и по колко денем?
3. По колко пъти на ден хапват и през какъв интервал долу горе? Налага ли се да им правите маймунджулъци докато ги храните?
4. Нощем будят ли се за мляко и по колко пъти?
5. Бият ли ви?
6. Тръшкат ли се когато не им уйдисате и на най-малката прищявка?

цоп и аз в анкетката  Grinning

1. Аз казвам 'не', Ноли повтаря с най-сериозното си изражение и казва "нее, нее, нее" и сочи към забраненото. Но аз не казвам често не де

2. вечер от около 22 до 7-8 сутринта (значи 9-10 часа) и през деня обикн. 2 пъти по 2 часа средно (случват се и 3 часа) - предиобед и привечер

3. 2 основни манджи + плодово мляко за закуска и пюре за следобедна + бисквитки
Няма някакъв интервал, яде като е гладен (казва си 'ам') и колкото му се яде, но обикновено изяжда всичко. Обича да гледа ЮТюб испанска музика докато хапва  Joy и често настоява да се храни сам с лъжицата.

4. понякога, но защото е жаден (в къщи е супер жега  Rolling Eyes)

5. не, напротив, голям е любовчия - все целувки иска да дава  Heart Eyes

6. драматизира да, но аз повечко му угаждам, та няма много тръшкане (или аз съм свикнала и не ми прави впечатление  Mr. Green)

гледачката дето го гледа каза, че по-кротко дете не била виждала  Crazy

МишонкаHug, ще ти пусна снимчиците сега

# 76
Меги,  благодаря. Реших да се прекръстя ей тъй за разнообразие  Laughing.
erisii благодаря за комплимента за гобленчето ми. Схемата за него ми я направи една съфорумка, но има програма с която и аз съм си правила, но не съм я ушила за да вида дали резултата е добър. На първа страничка в гобленарската тема я има програмката може да си я качиш и да се пробваш. Има и фирми който правят схеми по снимки, но май са доста скъпи услугите им.

# 77
Снощи имах намерение пак да пиша, ама ми спряха нета. Обаче аз пък си копнах всичко в Word Grinning

Ха, пак съм аз да досаждам.
Реших, че Стоян след толкова рев може и да се е уморил и да се излъже преди 11 да заспи - уви!
Носих го на ръце, пях му песни, оставих го да рита и да блъска в леглото. Изнесе ми пълна програма и като му писна си слезе от леглото и тръгна в тъмното да се разхожда. Излезе от стаята, спъна се в един ботуш в коридора и продължи към хола -дива радост Crazy И пак си играхме и пак ревахме и пак се приспивахме.
Успях да разгледам малко снимки  Grinning
Мишолина, невероятни мигове улавяш Hug
Меги, Кари е много сладка с тоя кот Heart Eyes
Рали, прочетох първо книгата, филма ще го гледам после (т.е. снимките). Много увлекателно пишеш Hug А диети стига си пазила, че съвсем ще изчезнеш Naughty
Мечтание, аз гледам тихомълком да се изнизвам като оставям Стоян с някой друг, че инъче реееев. А е склонен да тръгва с други хора навън. Напоследък се лепва за външната врата и почва- айде,айде Joy А като го изкарам две крачки го мързи да направи, все на ръце го мъкна  Twisted Evil
Нелкин, това е много гадно с повръщането. Стоян досега не е повръщал, само опити прави, дави се, реве, драми.
Geriing, Николая с големия перчем е прекрасна Hug

След последната консултация сме 11.500 кг и 79 см. Тия 12 кила ги мъкнах с кенгурото до поликлиниката и обратно- с количка беше мисия невъзможна в тоя сняг и лед. Едва се прибрах- разходка с кенгуруто всеки ден и диети не ми трябват.

# 78
  • София
 Crossing Arms Ленииииии  Crossing Arms снимки само за другите а?????

разходка с кенгуруто всеки ден и диети не ми трябват.

Ето знаех си аз, че ми трябва кенгуру - а мъжо неее не ти трябва  Joy Joy  Сега да си ме гледа кръгличка.

Ескарина  Joy Joy много сладка твоята кукла, с характер от малка.

# 79
Мамутис стига си дебнала в засада- вземи се разпиши  Naughty  как сте, що сте?

# 80
Здраейте,
и аз да се разпиша в новата тема Simple Smile Нещо напоследък и аз съм със все смотано настроение  Rolling Eyes НА Станислав му избиха най-накрая два зъба които вече трети месец го мъчат. Вчера изби и първия кътник, но  преди това му се беше надул венеца и имаше гнойна торбичка ooooh! в крайна сметка всичко е наред ама аз се побърках. Вече почти цяла седмица спането е химера Blush Ама стига толкова оплаквания  smile3538
  love001

Лени много сладък Ноли. Голямо момченце е станал Simple Smile Ех айде иодвайте си да се видим че ми е домъчняло Simple Smile

Наде уф тия проклети депресии ни налегнаха заради гнусното време.Ако беше хубаво и можеше да скиторим по цял ден хич нямаше и да се поддадем Simple Smile    love001

Мими - Моргана- много готин ник Simple Smile Как е в любимия ми Бургас? Ох така ми се иска да дойда поне за месец ама няма Sad Така че поздрави на морето  Heart Eyes Аз тайничко надничам и в темата за гоблените Simple Smile Многооо ми харесват всичко но този  newsm78 как се казва  метъра за ръст е страхотен   smile3501 smile3501 шапка ти свалям за търпението и майсторлъка   bouquet

Джидже  Hug
Я сега да ви питам аз няколко неща:
1. Мъниците слушат ли ви? Ако им кажете "не" приемат ли го или правят съвсем обратното?
2. По колко часа спят нощем и по колко денем?
3. По колко пъти на ден хапват и през какъв интервал долу горе? Налага ли се да им правите маймунджулъци докато ги храните?
4. Нощем будят ли се за мляко и по колко пъти?
5. Бият ли ви?
6. Тръшкат ли се когато не им уйдисате и на най-малката прищявка?

1. На НЕ реагира по два начина или бяга от това за което казвам не, или седи гледа, разглежда и накрая пак прави обратното на това което съм му казала
2.Денем по принцип когато не ни тормозят зъби спи веднъж между 1 и 3 часа. Зависи кога заспива. Ако заспи в 12 спи около 3 часа, а заспи ли по късно спи около час.
3. Хм. Яде по 3 пъти на ден. Напоследък не иска да закусва. А чак на обяд яде. След което около 3-4ч и вечер към 19-20ч, но през ноща пие поне по 2 пъти мляко Blush
4. Различно. Тази вечер се е будил около 7 пъти, но по принцип се буди около 2 пъти и задължително иска мляко  Rolling Eyes ако не му дам мляко а вода надава див вой  Rolling Eyes и се разсънва и .......
5. Не. Имаше един период в който ме шамареше като не станеше на неговоти,но един ден ме одра зверски по лцето, тека много кръв и май се уплаши и от тогава не посяга. Иначе обича да раздава целувки Simple Smile
6.ОООООО не стане ли на неговото просто ме побърква. Почва да крещи, реве, тръшка се почервенява целия. Види ли че не му обръщам внимание ляга на земята и пак тръшкане ooooh! В крайна сметка рядко става на неговото оставям го да си се тръшка на земята а аз отивам някъде където не може да ме вижда и той веднага става и почва да ме търси Simple Smile

Мишолина - думи нямам за снимките. невероятни са   love001  love001 Много са сладки с Гого (нали това е гого на Райчето на някои от снимките) и балерината ти е страхотна Simple Smile а с обувките на мама ми е любима Simple Smile

Гери Ники много е пораснала   love001А прическата и страхотна    Heart Eyes  От кога не сме се виждали и с вас  ooooh!   хайде наканете се и елате да си поиграят Сани и Ники Simple Smile

Ох за сега толкова отивам да бачкам че пак съм си взела проектчета да правя от в къщи Simple Smile
И аз да се отчета Сани е 12кг и е 82 см Simple Smile

# 81
bbibbi и ние така излизаме всеки ден до ДК с кенгуруто даже ми се скараха че в тоя студ го изкарвам на вън всеки ден
Joly къде изчезна как е Гери

# 82
Абе я ме светнете нещо-ровя се аз из обявите за детегледачки 7-10лв на час и смятам аз много ясно, че ще ми кажат 10лв...10часа по 10лв 100лв на ден.....25 дена по 100лв 2 500лв..като сложиш храната  и транспорта 3000лв Rolling Eyes мен ли нещо не са ми уред сметките, аз ли не съм уред.. Outta Joint

лени Ноли много пораснал, гледах аз снимките ама забравих да отразя, много съм разсеяна последно време, започнах да си записвам вече какво трябва да свърша за деня, че забравям
Наде Hug  !
Коки как е Боян? Прави ли бели, качва ли ти се на главата? изпитите изчатка ли ги #Crazy
Мечтание, bbibbi  как ги мъкнете с кенгуру тез деца? Кръста не ви ли боли после Sick 12 кила са си 12 кила.
Меги  Heart Eyes нацелувай Кари!
Mpulle   Честит ви кътник! Дано останалите изникнат безпроблемно и леко!
Джидже давай следващата анкета, че да има раздвижване из темичката! Crazy

айде толкоз от мен!

# 83
Mpulle то сега и да си дойдеш в Бургас е ужасно. Сняг, киша, студ гадна работа няма нищо общо с Бургас през лятото  Sad. Стига само наднича в гобленарския ами и се запиши. Само да искаш схемата на ръстомерчето и веднага я получаваш. Шие се много лесно и става много хубаво.

Днес и ние бяхме на консултация - 9кг, 80 см и педито ме хвърли в голямо притеснение трябва на 6.02 да ни прави преимунизация с Пентаксим, а никъде го нямало. Така че почвам от сега да търся.  Tired Имах един познат който работеше към аптечните складове, но вече не работел там. И сега се притеснявам ще успея ли да намеря  ooooh!

Мечтание и bbibbi Крис тежи едва 9 кг и до хола немога да го занеса  Laughing пък вие как с тея кенгурата навън... като беше малък много ми беше удобно кенгурото, но сега ми е непосилно.
Гале и аз тъй ги смятам ама грешката май е в при нас щот невиждам кой ще даде толкова месечно за детегледачка. Сигурно това е само ако инцидентно я вземаш ако е месечно ще е по-малко.

# 84
моргана - Сега звъннах в Санита и ми казаха, че имали няколко ваксини 62,50лв. Ако искаш мога да ти взема утре - само не зная как е с транспортирането и, че нали трябва да е на определена температура newsm78. или по маршутките Thinking Ако решиш само кажи, не ми е проблем - съб./нед като имам подкрепление мога да движа по-свободно Wink.

......сега да си допиша

Много се радвам, че днес се запознахме и със сладура Крис Heart Eyes и Джиджа и си поиграха добре младежите с нежната Кари( на татко принцесата Simple Smile). Роско поне добре се беше изморил и заспа веднага - за моя радост Wink. Трябва по-честичко да се организираме, че сега зимата......малко разнообразие за дребните да има и за майките де Wink

мишолина - невероятни снимки и много идейни!

венерка, ние сме в Найден Геров.

За детегледачките - зная, че беше 500-600 за 5 дни от 9.00 до 17.00, но сега като нищо може и повече да искат. То май наистина да се преквалифицираме на гледачки Laughing.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 16:43 от Di&Ro

# 85
обявите за детегледачки 7-10лв на час и смятам аз много ясно, че ще ми кажат 10лв...10часа по 10лв 100лв на ден.....25 дена по 100лв 2 500лв..като сложиш храната  и транспорта 3000лв Rolling Eyes мен ли нещо не са ми уред сметките, аз ли не съм уред.. Outta Joint
.........................

#Crazy #Crazy Rolling Eyes Галееее, при тези цени се замислям , да взема да стана детегледачка. Без майтап newsm78 И аз мисля, че за тези цени е само инцидентно. Wink

ПП/ първи въпрос към следващата анкета на Джиджа: Laughing
1. Пасирате ли все още храната?

# 86
Мъча се да обобщя резултатите, после ще ги напиша, както и аз после ще пиша де  Laughing Венерка, дадена, ще сложим въпроса към анкетката  Peace До после  Simple Smile

# 87
Цитат
ПП/ първи въпрос към следващата анкета на Джиджа:  
1. Пасирате ли все още храната?
2. Какви плодове давате на децата си и как по точно/цели, на парчета, пасирани/?

така с анкетка е перфектно да си задаваме въпросите-инак се губят из между редовете Mr. Green който има питане да продължава под номер 3, 4, 5 и т.н  като станат 5 въпроса може да започваме да отговаряме!

# 88
...........

Коско от 2 дни казва "Ече", на мече, "Буфи" или "Буте" на пантофките и обивки/те, "Буче" на боклуче и подава всяко мъничко боклуче
Има си йоника и свири и танцува, много е сладък, другото забавно нещо е да бута столовете, голяма игра пада
Не знам колко тежи, не съм го водила на консултация от 3 месеца, скоро ще гозаведа,з а да видя колко е наддал и колко е пораснал
Обикаля навсякъде из нас, а като чуе да се отключва вратата, хуква да посреща идващия и много му се радва!!!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 17:39 от Bulechka™

# 89
така с анкетка е перфектно да си задаваме въпросите-инак се губят из между редовете Mr. Green който има питане да продължава под номер 3, 4, 5 и т.н  като станат 5 въпроса може да започваме да отговаряме!

Rolling Eyes иначе ще стане каша...кой на кой въпрос е отговорил, ма както искате!  Tired

Булечка какво разбираш под всякъкви плодове-цитруси ли? На кивито семките как ги махаш....мандарините и портокалите цедиш ли ги...питам си аз само де нали всякакви ги даваш? Аз още такива не съм давала...та събирам инфо.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 17:14 от galentinass

Общи условия

Активация на акаунт