1. Мъниците слушат ли ви? Ако им кажете "не" приемат ли го или правят съвсем обратното?
2. По колко часа спят нощем и по колко денем?
3. По колко пъти на ден хапват и през какъв интервал долу горе? Налага ли се да им правите маймунджулъци докато ги храните?
4. Нощем будят ли се за мляко и по колко пъти?
5. Бият ли ви?
6. Тръшкат ли се когато не им уйдисате и на най-малката прищявка?
цоп и аз в анкетката

1. Аз казвам 'не', Ноли повтаря с най-сериозното си изражение и казва "нее, нее, нее" и сочи към забраненото. Но аз не казвам често не де
2. вечер от около 22 до 7-8 сутринта (значи 9-10 часа) и през деня обикн. 2 пъти по 2 часа средно (случват се и 3 часа) - предиобед и привечер
3. 2 основни манджи + плодово мляко за закуска и пюре за следобедна + бисквитки
Няма някакъв интервал, яде като е гладен (казва си 'ам') и колкото му се яде, но обикновено изяжда всичко. Обича да гледа ЮТюб испанска музика докато хапва
и често настоява да се храни сам с лъжицата. 4. понякога, но защото е жаден (в къщи е супер жега
5. не, напротив, голям е любовчия - все целувки иска да дава

6. драматизира да, но аз повечко му угаждам, та няма много тръшкане (или аз съм свикнала и не ми прави впечатление
гледачката дето го гледа каза, че по-кротко дете не била виждала

Мишонка,
, ще ти пусна снимчиците сега 
Ленииииии
Нещо напоследък и аз съм със все смотано настроение
в крайна сметка всичко е наред ама аз се побърках. Вече почти цяла седмица спането е химера
Ама стига толкова оплаквания 

Така че поздрави на морето
как се казва метъра за ръст е страхотен

12 кила са си 12 кила.
Имах един познат който работеше към аптечните складове, но вече не работел там. И сега се притеснявам ще успея ли да намеря
Ако решиш само кажи, не ми е проблем - съб./нед като имам подкрепление мога да движа по-свободно
.
До после