На море в Гърция

• 201 653
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
На остров Корфу става ли за плаж през май /1-6/? И имате ли впечатления от там. Въобще всичко ще ми е от полза. Благодаря на всички отзовали се  bouquet
И аз се интересувам много,дано някой се включи с инфо Hug

# 151
  • Стара Загора
Имало е години около 1-ви май сме били на плаж / по обедните часове, разбира се / на Халкидики.
М.г. беше хладно, така че не е много сигурно.
Аз видях прогнозата за м. май около 23 градуса, но се надявам да е по-топло.

# 152
къде видя прогнозата за м.май???

# 153
  • София
Аз плажувах на Корфу май миналата година. Но бяхме много малко смелчаците за къпане в морето  Laughing
Водата беше ледена. Повечето само се печаха.

# 154
Момичета, може ли да ме ориентирате - доста оферти събрах, но ми се иска да знам - какво значат звездите в Гърция - тоест - например 3 звезди - има оферти от по 300евро на човек, което ми звучи супер, но да не би това да са мизерни хотелчета, тип семейни, като на нашето черноморие? В същото време 5 звезди равно ли е на нашите хотели?
Ние търсим не нещо супер лукс, но не и мизерно, средна работа така да се каже, да е чисто, приятно, да има и хранене, да е близо до плажа и в същото време до някое селище, за да има къде да убиваме време...май доста искаме, ама  Sunglasses

# 155
Аз плажувах на Корфу май миналата година. Но бяхме много малко смелчаците за къпане в морето  Laughing
Водата беше ледена. Повечето само се печаха.
А може ли да споделиш някакви други впечатления-в кой хотел  бяхте, условия и като цяло струва ли си?
Намерила съм една интересна оферта за майските почивни дни и се чудим newsm78

# 156
  • Стара Загора
Извинявам се не прогроза, а средно месечна температура.  bouquet

# 157
така си и помислих  Mr. Green но за всеки случай питах  Wink

# 158
Извинявам се не прогроза, а средно месечна температура.  bouquet
Може да се разчита на прогноза до 5дни. Повече-не! Месечните прогнози се правят чрез апроксимация(приближение) с предишни години.

# 159
  • София
А може ли да споделиш някакви други впечатления-в кой хотел  бяхте, условия и като цяло струва ли си?

Ние бяхме в Gelina Village http://www.gelinavillage.gr/. Хотела беше приличен, макар че за мен 4те му звезди отговаряха на 3. Но доколкото съм чувала това е присъщо на почти всички гръцки хотели. Личеше си че сезона още не е започнал - тепърва бяха започнали да окосяват тревните площи в хотела и водните пързалки не работеха. Иначе други забележки нямам.
Острова е много красив, определено си заслужава да се види! Има невероятни гледки. Със сигурност някой ден ще се върна пак там, но за повече  Simple Smile

# 160
  • Стара Загора

Ние бяхме в Gelina Village http://www.gelinavillage.gr/. Хотела беше приличен, макар че за мен 4те му звезди отговаряха на 3. Но доколкото съм чувала това е присъщо на почти всички гръцки хотели. Личеше си че сезона още не е започнал - тепърва бяха започнали да окосяват тревните площи в хотела и водните пързалки не работеха. Иначе други забележки нямам.
Острова е много красив, определено си заслужава да се види! Има невероятни гледки. Със сигурност някой ден ще се върна пак там, но за повече  Simple Smile
Ти месец май ли си била ? А с агенция или сама си организира? И още нещо храната беше ли достатъчно?

# 161
  • София
Да, ходих през май, миналата година. Пътуването беши организирано от агенция. Храната беше много добра.

# 162
  • Стара Загора
mariika   bouquet

# 163
  • София
събирам информация за хубави хотели на о-в Тасос. ще следя темата Wink

Миналата година имаше хубави отзиви за Makriamos 4*, исках да почиваме там в края на септември,
но имаше изискване за минимум 7 дни.
Набелязала съм и Ilio Mare 4* и  Alexandra beach 4*.
Обикновено дават добра цена в мейл до рецепция.

След добрите съвети за Маями,   bouquet може ли линк към страниците на хотелите ?

# 164
За майските празници се насочихме към Корфу.
Иначе хубави пакети имаха тези - http://www.pandatravel-bg.com/
и http://www.domikatourbg.com/hotel_view.php?id=207
Не знам в момента как е с местата.

Общи условия

Активация на акаунт