Отговори
# 15
Може и да е тъпо предложение, но да си го кажа - нека сменим името на темата с нещо като "Всяка септемврийска майка и дете се молят за Алекс да оздравее напълно и да бъде добре". Не се сещам за нещо по-подходящо...

# 16
не е пъпо и аз го мислех

# 17
Боже, дано бързо се оправи Али Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Хекси  Hug Hug Hug Praynig Praynig Hug Hug кураж!

# 18
  • Асеновград
Аз също съм "ЗА" да променим заглавието на темата  Peace
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 19
Аз също си мислех за нещо подобно.Съгласна съм с Ескарина.
Продължавам да се моля за Алекс и Хекси. Praynig Praynig Praynig

# 20
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ами който знае пас-а за общия акаунт да смени името  Peace
чакаме добри новини!  Praynig
п.с КалиМей чете

# 21
  • София
Одеве само пуснах темата, без да чета, защото нямах време!
Едва сега прочетох и сърцето ми спря  Cry Cry Cry !
Не ми идват думи, разтроих се до болка!
Горещо се моля да няма последствия от този кошмар, през който преминават Алекс и Хекси!
Нека Господ помогне на малката душичка да се справи и да оздравее напълно  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig!
Хекси, бъди силна, миличка! Всички сме с вас! Огромни прегръдки от мен  Hug Hug Hug!

Ески, предложението ти изобщо не е тъпо; мина ми веднага през главата, щом прочетох поста на Мунка.
Смених!

# 22
И ние се молим за Алекс ,и бъди силна мила Praynig Praynig Praynig

# 23
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

За заглавията:
Със шейничка и палтенце, на разходка ходи СЕПТЕМВРИйското детенце
Със смях във снега се търкаля, СЕПТЕМВРИйчето снежен човек иска да става

# 24
  • София
Здравейте момичета,

Аз говорих преди 2 часа с Хекси и следобед също. Аз изпратих един професор при тях, дано да успея да им помогна. Хекси се държи мъжки, звучеше силна, но сигурно не и леко. В Пирогов няма лекари, никой нищо не казва. Молете се да се появи правилният доктор за да помогне на детето.
Алекс е обърнал врящия крем върху лицето си, има изгаряния от 2степен. Тя не си е била вкъщи. Имат преграда в кухнята и се е случило за сек. Плакал е много, аз като ги чух го чувах до телефона, нещо обясняваше... звучеше добре, но със сигурност не е... Утре ще се знае какво е положението, първите 24 часа не може да се каже нищо... всички ги е страх за очичките... Моля се от все сърце да се оправи и да се преберат вкъщи  Praynig  Praynig Praynig И двамата имат нужда от положителна енергия сега, чака ги борба...  
 Cry  Cry Cry

Моля се на Господ да се оправи Алекс и да се радва на детството си!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 25
Здравейте, мили момичета!

Отдавна не съм се включвала, но в този момент се присъединявам с гоорещи молитви Алекс да се оправи!

Praynig Praynig Praynig
Пътят сега пред него и цялото му семейство ще бъде дълъг и труден. Дано Господ е с тях!

Вярвам, че всичко ще се оправи!!!

# 26
  • София
Дано случат на правилния лекар и скоро да се приберат вкъщи. 
newsm17 newsm17 newsm17

# 27
  • гр.Хасково
 Да се оправи скоро детенце  baby_neutral

# 28
 Praynig Praynig Praynig 
плаче ми се  Cry Cry Cry

# 29
Лилиан,много ти благодарим ,че веднага си намерила начин да помогнеш с действия. HugДано всичко е наред с очичките.
Ние и днес ще бъдем макар и мисленно с Алекс и хЕксина Praynig

Общи условия

Активация на акаунт