Отговори
# 45
Постоянно мисля за Алекс и вярвам че всичко ще е наред. Praynig Hug

# 46
# 47
Незнам какво да напиша ,прочетох всичко и ми стана много мъчно.
Имам позната която преживя нещо подобно дори дарявахме кръв за детенце.Дано Алекс да е по добре и да няма проблеми с очичките.
Хекси събери мила всичката сила която имаш и се моли малкия сладур да се оправи.
Сигурна съм ,че ще се размине леко.
Кураж Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig 

# 48
Извинете, че нахлувам във вашата темичка, просто когато прочетох за малкия Алекс се разревах  newsm17 newsm17 newsm17 моля се бързо да се възстанови, всичко да е наред с очичките, за белезите  те лесно може да се коригират. Ако има възможност Хекси да дойде с Алекс във Варна, тук във воена болница е едно от най-добрите отделения по изгаряния, а за очичките в очната клиника св. Петка правят чудеса.Предполагам и в София има много добри клиники.
Кураж, мила Хекси, разбирам те напълно, аз преживях изгаряне 2 ра степен на синът ми/ на цялата длан, /, напълно те разбирам как се чувстваш.  Cry Много ми е мъчно, макар дори и да не ги познавам. Целия форум се молеше за нас, получавах много смс, не ми се говорреше с никой, но 1 смс стопляше сърцето ми и ми даваше кураж.
Ивинете още 1 път, че нахлух в темичката ви-аз съм от октомврийките.

# 49
  • Кърджали, България
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig за Али и Хекси!

Още треперя.....

# 50
  • ВИДИН, 10 км след края на света
още ли няма новини, неизвестността е най-тежка, дано скоро има добри новини (сигурна съм че ще има!)  Praynig

# 51
  • София
Току що разговарях с Хекси. Все още чакат да се освободи лекар, който да прегледа Алекс, това още не се е случило  Shocked !
Думи нямам от възмущение към здравната ни система  #2gunfire ! Всички лекари били заети и нямало кой да отдели време, за да види ДЕТЕ, прието по спешност с изгаряния. По думите на Хекси цялото личице на Алекс е червено и подуто, на някои места има доста дълбоки изгаряния. Все още няма никаква информация, но самата Хекси звучи изключително борбена и силна, но само тя си знае какво и е на душата  Cry !
Продължавам да се моля горещо всичко да се оправи и нещата да не са толкова страшни, колкото звучат в момента!
Дано малкото геройче премине през този кошмар по най-лекия възможен път и да се възстанови напълно!
 newsm17 newsm17 newsm17

# 52
Дано малкото геройче премине през този кошмар по най-лекия възможен път и да се възстанови напълно!
 newsm17 newsm17 newsm17
Praynig Praynig Praynig

# 53
 Дано мъничето е добре и очичките да не са засегнати!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 54
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Все още чакат да се освободи лекар, който да прегледа Алекс, това още не се е случило  Shocked !

#Crazy #Crazy #Crazy
боже господи, на Хекси мъжа й да хване някой за врата, как може такова безобразие  #Cussing out

# 55
  • София
Влизам само за 2 мин, че имам много работа... Говорих с Хекси... както и говорих с доктора... в момента имат много тежки случай от инцидента преди седмица... и затова така не дават информация... много са заети... едни от най-добрите доктори са там... ще се погрижат за тях... трябва малко време да мине за да се видят пораженията... не могат и те нищо да кажат веднага...

Молете се... скоро ще знаем повече...  Praynig

# 56
# 57
  • Варна
Здравейте и от мен! Аз имам много за разправяне, но друг път, сега е по-важно здравето на малкия Алекс и спокойствието на Хекси! Така че стискаме палци и се молим!

# 58
Все още чакат да се освободи лекар, който да прегледа Алекс, това още не се е случило  Shocked !

#Crazy #Crazy #Crazy
боже господи, на Хекси мъжа й да хване някой за врата, как може такова безобразие  #Cussing out
И аз същото исках да напиша...

Мейче, Лили, благодаря ви, че споделяте информация с нас. Не съм спряла да ги мисля и аз Cry. Дано всичко да е наред!!! Praynig Praynig Praynig

Галентина, няма за какво да се извиняваш. Колкото повече позитивна енергия и молитви се съберат, толкова по-добре за Али! Надявам се, че твоят син вече е добре и му няма нищо!

П.С. А, Хекси е тук! Пиши, моля те как е Али?

# 59
Момичета, благодаря на всички за милите думи, помощта и връзките.  Hug
Особени благодарности изказвам на Лилиан, която ми уреди утре консултация с ръководителя на секцията по изгаряния и пластична хирургия в Пирогов и най-добрия възможен специалист!  Hug
Аз прескочих до вкъщи само за малко, че вчера както ме докараха облечена от офиса сутринта (офис, вкъщи, линейка, болница) и почти така си стоях в болницата допреди малко. Големи скандали имаме с Пирогов, където условията са ужасни и няма нито един лекар на етажа по никакво време на денонощието - уж всички се грижели за изгорените от инцидента вчера. Сестрите затова пък са бол, нищо не вършат и само си крещят по коридорите, тръшкат врати, гледат латино сериали на много увеличен ТВ и редовно будят децата от редките случаи, в които успяват да заспят.
За съжаление, ще се наложи да останем поне 10 дни поради голямата опасност от инфекция. Все още нямам лекарско становище за степен на изгаряне и прогнози за детето - чакаме утрешния ден. Днес е изцяло подут и отекъл и заради отока вижда само с едното око на 20-30%, другото е съвсем затворено. На вид изглежда много плашещо, но това май е нормално при изгаряне и може състоянието му да не е толкова зле, колкото изглежда - аз на това се надявам. Аз правя каквото мога от къщи (пера, суша и стягам багажи) и след малко се връщам в Пирогов при Алекс. От вас остава да продължите с изпращането на позитивна енергия. Още веднъж благодаря за подкрепата, чудесни сте и се радвам, че ви има!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт