Отговори
# 60
 Heart Eyes ще стискаме палци  Praynig

# 61
... От вас остава да продължите с изпращането на позитивна енергия. Още веднъж благодаря за подкрепата, чудесни сте и се радвам, че ви има!  Hug

Не се съмнявай и за секунда в това! Praynig Praynig Praynig
Успех и чакаме добрите новини! Hug Hug Hug

# 62
Боже,Хексина!
Невероятна си!Толкова силна!Дано Алекс е наследил тази сила ,борбеност и позитивизъм.Стискам палци утре новините да са повече от добри. Praynig

# 63
  • Бургас
Хекси, надявам се бързо да получите ясни резултати и да са положителни!
Много сила и късмет на Алекс желая!

# 64
На вид изглежда много плашещо, но това май е нормално при изгаряне и може състоянието му да не е толкова зле, колкото изглежда - аз на това се надявам.

Дано  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  Дано и скоро да има и ясно лекарско становище Praynig

# 65
  • Асеновград
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Хекси,толкова си силна!!! Вярвам,че всичко ще е наред!  Peace

Момичета,пуснах снощи една темичка,за да може да изпратим,колкото може повече половителна енергия към Алекс!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363353.0

# 66
  • гр.Варна
Хекси, не се съмнявай,мила,че ще помагаме със силен дух и молитви, за да се оправи Али! Hug Hug Hug
Радвам се,че звучиш доста спокойно (едва ли вътрешно е така). Дано наистина не е толкова зле малкия сладур и скоро да имате конкретна информация за неговото състояние. Praynig Praynig Praynig

Галентина, напълно споделям казаното от Ески! Peace
Благодарим ти за съпричастността!   bouquet
Искрено ти пожелавам по-вече да нямате такива неприятни изживявания. Praynig

Момичета, през тези вече почти две години, в които споделям с вас своите болки и радости, обикнах всички вас и вашите сладки дечица.
Мисля за тях като за свои и много ме боли ,когато им се случи  нещо лошо! Weary

С нетърпение чакам още по-добри новини за Алекс! Peace Peace Peace

# 67
  • Асеновград

Момичета, през тези вече почти две години, в които споделям с вас своите болки и радости, обикнах всички вас и вашите сладки дечица.
Мисля за тях като за свои и много ме боли ,когато им се случи  нещо лошо! Weary

Люси, много точно си го написала!  Hug Отнася се и за мен!!!  Hug

# 68
и аз така  Hug не познавам лично почти никоя от вас, но ви чувствам много близки и ми е много гадно, ако някой страда Heart Eyes

# 69
  • Варна
а аз не пиша но ви чета редовно и все си мисля, че ако срещна някоя от вас дори на улицата може да и се обадя  Hug
и аз така  Hug не познавам лично почти никоя от вас, но ви чувствам много близки и ми е много гадно, ако някой страда Heart Eyes
[

# 70
Хекси,ще се справи малкото геройче ще видиш Hug - надявам се скоро да ви обърнат внимание. Няма значение колко тежки са другите случаи- и Алекс е пациент, пир това бебе още и има нужда от лекарска грижа. Надявам се да се събудят вече от дрямката си тия в Пирогов #Cussing out #2gunfire Продължаваме да стискаме палци вкъщи цялото семейстов . аз,мъжа ми, Ема и баба и Praynig

# 71
Hexina моля се за вас! Дано Али се оправя бързо и пораженията да са възможно най-малко!

# 72
Хекси  Hug думи нямам да ти опиша как се чувствам от прочетеното в поста ти.Малко ми олекна  Heart EyesСила и кураж на теб и тати
Алекс бори се детенце PraynigНай-малките най-бързо се преборват с опасностите

# 73
Хекси, Кураж Praynig Praynig Praynig

# 74
  • Гърция
ХексиPraynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт