Отговори
# 75
и ние продължаваме да стискаме палци   love001
мъжа ми днеска като се прибра от работа даже едно от първите неща беше да пита как е юначето на софийското майче  Blush Hug
 love001
и, хекси, вдигай панаири на тия лекари  Naughty да не забравят в какво са се клели  Naughty
че аз за детето си човек убивам  box

# 76
# 77
Дори,стискам палци от сърце всичко да се нареди,а и докторите да се вземат малко в ръце да ви обърнат внимание!!
Браво за силата ти!!!
С вас сме всички вкъщи Praynig Praynig Praynig

# 78
Дори,стискам палци от сърце всичко да се нареди,а и докторите да се вземат малко в ръце да ви обърнат внимание!!
Браво за силата ти!!!
С вас сме всички вкъщи Praynig Praynig Praynig

smile3521 Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 79
  • Севлиево
Отдавна не съм писала тук. Нямам много време, но тази вечер рекох да намина и какво да видя  Sad Моля се и аз за малкия Алекс, дано всичко е наред с очичките  Praynig Praynig Praynig

# 80
извинявайте, че нахлувам в темичката ви. Аз съм от септември 2008 и ми беше интересно как е една година по-късно, затова надникнах тук и ми стана мн мъчно като прочетох за случилото се  Cry
искам да пожелая бързо и безпроблемно възстановяване на малкия алекс  Hug

# 81
  • София
mai_mai, благодарим за подкрепата, няма нужда да се извиняваш! Приветствам те  Hug !
Алекс има нужда от цялата положителна енергия, която сме способни да му изпратим в този тежък момент  Praynig !
Дано лекарите да положат максимални усилия за малката невинна душичка и утре да имаме добри новини  Praynig Praynig Praynig !

# 82
  • София
И аз стискам силно палци за малкото сладурче Алекс, дано се възстанови напълно и по възможност по-бързо.  Praynig Praynig Praynig

# 83
Съжалявам, че нахлувам в темата ви (аз съм от октомврийки 2007), но не се стърпях като разбрах за Алекс... Cry И не мога да повярвам на очите си, че толкова време никой не го е прегледал!!!!  Sick Моля се детенце да се оправи напълно, а на майката много сила и кураж!

Praynig Praynig Praynig

# 84
  • морето и сините вълни :)
Здраявейте
Постоянно проверявам дали има новини в темичката ни от Алекс и Хекси

Чак незнам какво да напиша Rolling Eyes
Дано са им обърнали внимание  защотот това е безобразие.То бива бива да има много изгорени от онзи взрив на газовата бутилка ама все пак има и дръги хора в тази болница бе и то още повече ДЕТЕ.Как може такова нещо ooooh! ooooh!Направо седя и се чудя и мая #Crazy #Crazy #Cussing out #Cussing out

# 85
  • гр.Варна
Добро утро! Hug

Влизам ,за да видя дали има новини за Али и Хекси.
Искрено им пожелавам днешния ден да е по-хубав и изпълнен с положителни новини! Praynig Praynig Praynig

Разбира се, че го пожелавам и на всички ви!  bouquet

# 86
Моля се  Алекс бързо да се оправи  Praynig Praynig Praynig Хекси бъди силна имаш много приятели който са с теб в този труден момен  Praynig Praynig Praynig

# 87
 Praynig Praynig PraynigАлекс,оправяй се бързо,че и ние те мислим!!!

# 88
 Cry още малко позитивна енергия и от нас и една силна прегръдка Hug

# 89
ХЕКСИ МИЛИЧКА ВСИЧКИТЕ МИ МОЛИТВИ СА С ВАС......КУРАЖ И МНОГО СИЛНА БЪДИ.....ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРОЧЕТЕШ ТОВА НО ВСЕ ПАК ДУХОМ СМЕ С ТЕБ. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Дано миличкия Алекс се възтанови бързо..... PraynigИ на майче то му много сили да й даде господ....Много е тежко ,знам.И Ерай се беше изгорил знаете,но нашето беше нищо,в сравнение с тяхното.При Ерай не остана никакъв белег......дано и при тях е така.Но многооо бавно зарастват раните.За здравната система изобщо няма да коментирам...Само дано са започнали вече адекватно лечение.....И моля ви ако някой има някъкви новини да споделя с нас....... Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт