Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 727
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Биске, я кажи какви екстри имаш за архитектурата? нещо зони за почивка ли си правила? или си ъпгрейдвала нещо?  newsm78

# 106
Минах нивото, но сега съм на това с 10 000 посетителя Crazy
В зоомагазина нямам достатъчно животни, какво да го правя newsm78

# 107
  • Sofia
Ми взех го слона.  Mr. Green
Снощи си легнах с решението да не рискувам и мислейки си, че днес вече офертата няма да я има, сутринта отварям да купувам животни и пак гледам всички от черния пазар са ми безплатни  Crazy не може да избяга човек от наградата си, дори и да иска.  hahaha
А слона струва все пак около 3 мондоз от WAF и 875 000 от Черния пазар  Shocked, бива ли да се изпусне офертата, ще видим утре дали ще съм изправена пред страшния съд.  Mr. Green

# 108
Аз си цикля на това ниво от 31 Декември. ooooh!
Днес само 3 новородени, а имам към 220 животни.
Продължавам да купувам, ама мисля да са от по-евтинките. Tired

# 109
Ако имаше нещо, УАФ веднага щяха да дойдат. При мен на мига се появиха гадовете.

# 110
Ако имаше нещо, УАФ веднага щяха да дойдат. При мен на мига се появиха гадовете.
Така е, при мен също веднага дойдоха.
А и пак казвам, не вярвам, че така ще те подлъжат с наградата.

# 111
  • Варна
Днес имам рожден ден, да ви почерпя:  Mr. Green

# 112
  • Sofia
Virginity, жива и здрава да си bouquet и пълни зоопарци със животни ти пожелавам!  Laughing

Никой не дойде като взех слона така, че май мога да си отдъхна.  Mr. Green
От вчера се каня да ви кажа, че подаръците на феите не са по 20 000 всички, защото на мен ми се паднаха 8000 от розовата кутия.

# 113
Честит рожден ден Виржинити, бъди здрава, щастлива и много обичана.   bouquet

# 114
Биске, я кажи какви екстри имаш за архитектурата? нещо зони за почивка ли си правила? или си ъпгрейдвала нещо?  newsm78
Laughing Чак сега като ме попита се загледах, бях забравила, че съм строила първа и втора зона за отдих! Не съм ъпгредвала нищо, нямам нищо на второ ниво  Laughing

# 115
  • София
Virginity newsm59 Tada Tada newsm59
Много здраве, щастие, любов и късмет Simple Smile))
Много лолчета, новородени и приятни изненади в мондо   bouquet

# 116
  • София
Virginity, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!

Ами да не те плаша , ама сега като прескочиш това с медалите идва онова с 10-те новородени , а там според запознати трябва да имаш поне 250-300 животинки и много късмет ,за да го минеш. Аз си цикля на него от 6-ти януари и може да ми отнеме месеци за да го мина  Joy

Оооох подготвила съм се психически, че много ще вися на това ниво (до сега съм имала миксимум 2 новородени в един ден  Mr. Green) и да ме пита човек защо построих и трите зони, а не инвестирах в повече животни  smile3538

biskka, и на мен ми даде този медал доста скоро след като започнах да играя. Много се чудих, т.к. зоо-то ми беше супер недоразвито (то и сега си е такова). Имах май двете зони за почивка, на първо ниво. Ама то това пък ега ти архитектурата  Shocked Не ми е ясен критерия за този медал.

# 117
  • София
Аз мосля, че този медал за архитектура е - трябва да имаш нещо от типа на зоните за отдих, не само клетки....и решаващото може би е добрата подръжка, което зависи от персонала вече....

А сребро и злато сигурно дава вече за подобрения в нивото на сградите.....

# 118
Virginity. честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet  bouquet

Моята змия нещо по активна от прасето, днешната и новина поне е хубава  Wink
19.01.2009
Саша боата cool, звездата гост на джунглата, е малко тъжен.
Посетителите предпочитат да се наслаждават на пъстрите цветове на птиците и рибите, отколкото на едно влечуго, колкото и да е cool !
RadinaBambina обаче отиде и го целуна, при което той реши че най-накрая е време да бъде денят на любовта.
Посланието гласи : “Искам любов, обичайте ме, обичайте и другите!”
Получаваш допълнително сърце за деня.

Дуци
, ама какви неща прави нощем, без да знаеш, а? Супер златна си  Heart Eyes

# 119
  • София
Ей подивях с тоя зоопарк.
Първо тази сутрин двама колеги обсъждат някакви бройки за нещо и единия казва "Абе, тука има към 8000 май", а аз си викам "Ей този има 8000 посетителя за един ден вече"  ooooh!
На десктоп-а си имам прогноза за времето (ама истинска, от yahoo) и днес като я виждам първата ми мисъл беше "Я да видя какво ще е времето утре, че да знам каква реклама да пусна"  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт