Велико Търново - Първа тема за 2009

• 13 803
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
buterfly ако не е тайна къде си работила преди да родиш.Гледам албумчето и ми се струваш много позната. Rolling Eyes

# 76
хахахахахахаха  да живее Езикова - аз изкарах там от първи клас - цели 12години. випуск 2002 съм - леле колко отдавна е билооо  #Crazy

Мартеничка - знаех си че си ти - бях 99,9% сигурна  Wink

Вече чакам с нетърпение да се стопли и да тръгнем по парковете - каква дружинка ще сме  #Crazy  #Crazy  #Crazy

Нещо немога да си увелича снимките в албума да ви видя по отблизо  newsm78

# 77
мдааа...колко е малък светът Simple Smile

и аз нещо не мога да увелича снимките- по-точно явно не знам как  Mr. Green

момичета, аз отивам да къпя и храня, че наш тати на втора работа  Sad и сам войнът е войн...

утре стискайте палци, че имам 2 изпита  Tired

# 78
# 79
И аз съм от Езикова Mr. GreenВипуск 1999/ако си спомням добре Mr. Green/

# 80
polinita прати ми моля те и на мен потребителското име и паролата
идеята ти е страхотна Peace

# 81
а къде е това албумче да го разгледам и аз Blush

# 82
момичета много се радвам за албума чрез него може да се окаже че се познаваме както и прочетох при някои мами.Имали мами от пишмана и кои са аз съм от този квартал . Simple SmileЛека вечер на всички.

# 83
  • Велико Търново
Здравейте!Страхотна е идеята за албумчето.. може ли и за мен паролата
Малко вероятно е с повечето от вас да се познаваме.. тъй като аз съм родом от Русе(там съм учила ,завършила..)...
Хубава вечер на всички

# 84
Майчета, настоящи и бъдещи, що не виждам всички албуми?? newsm78 Мартеничка, Симона - вие имате ли албумчета? newsm78

# 85
Много сладко албумче. Като стана въпрос и аз съм завършила Езиковата, випуск 2001. След малко ще кача снимки.

rosi 75, аз живея на Зоната, но  често ходя в парка на Пишмана, може и да сме се засичали, но  съм лош физиономист и по снимките в албумчето ти не можах да се сетя.

# 86
reme като разгледам твоя албум може да се сетя за теб аз съм голям физиономист,работила съм в къщатата на глада до2005 декемвриот там имам много познати иначе аз съм от плевенския край.,живея тук на пишмана и по точно в Търново от 5г.

# 87
reme днес бяхме в парка моята дъщеричка си играеше с едно багерче в снега точно пред блока в парка до магазина малкия дойде и падна до нас може би сега ще се сетиш ,като те видя щети се обадя непременно.

# 88
Майчета, настоящи и бъдещи, що не виждам всички албуми?? newsm78 Мартеничка, Симона - вие имате ли албумчета? newsm78

не аз нямам - евентуално утре ще си направя  Grinning

уоу много Езиковки станахме  newsm10

ние с бебо отиваме да почиваме -  лека вечер  на всички

# 89
Момичета, за увеличението на снимките в албумите...
когато отворите албума ви излизат всички снимки в умален размер, нали? в дясно на снимките излиза първата, а отстрани на нея има четири бутона, отдолу има опции за "организиране  на албума", "да се качи нова снимка", "да се изпрати на приятел". Та значи, от четирите бутона в ляво на самата снимка най-горният ви дава възможност да "Видите албума". Като го натиснете ви излизат уголемените снимки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт