Отговори
# 225
  • Plovdiv
IvyHug и от мен. В събота на работа ще черпя колегите. Laughing И аз като езичниците. Да умилостивя някого. Joy Ей, така ми хрумна, след огледалото преди седмица и вчерашния тройнокритичен /както се смяхме с моя колежка тази сутрин/ ден. Wink
При вас много дългоооо, време е да излизате от този период. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Мечо, набрал се е на ръба на втората част, за да вземе нещо от там. По- скоро леко е дръпнал, но това не е нищо необичайно. Нали се сещате как поглеждаме над по-висок шкаф.
Измъкнала се от щифтовете и върху него. Между другото, Лазар много обича да седи точно под секцията, защото там е телевизора.  #Crazy
Колко ли бели коси си спечелих? Joy
И Митака пиеше всичко, а това диване... Confused Само като си помисля за опция с инжекции, щото това е процедурата за неприемащи през устата. ooooh!

# 226
на мен ми се е случвало подобно нещо, секцията падна върху сестра ми...още настръхвам като се сетя...

забравих да ви споделя нещо за антибиотика, вече забравих кой ми го каза, но в кисело мляко обикновено хлапетата не го усещали, дано ви свърши работа

# 227
  • Plovdiv

забравих да ви споделя нещо за антибиотика, вече забравих кой ми го каза, но в кисело мляко обикновено хлапетата не го усещали, дано ви свърши работа
Благодаря, Иви, ще пробвам. Моите родители така ми даваха таблетките.

# 228
  • Пловдив
Гал, честито! Да расте здраво и щастливо момченце!
Ния, какви са тия тройнокритични дни, бе жена  Rolling Eyes Добре ли е Лазе вече? Тъкмо си мислех, че само на мен ми се случват такива неща  hahaha hahaha hahaha При мен денят беше четворнокритичен (новозакупената съдомиялна не искаше д работи, счупи ми се зъб, развали се казанчето във вц-то и за капак-гръмна нещо си и останахме без ток цяла нощ, а се топлим с него Mr. Green), пък на другия бях вече толкова отвеяна, че се опитах да мина през една витрина (добре, че не си потроших новонаправения счупен зъб Mr. Green)- честно, все съм се чудила каква ли блейка трябва да си, за да го направиш това.... Може трите с Иви да запалим 3 свещи, за да свършат тройнокритичните дни  hahaha
А за болести.......ужас. Тео беше 3 седмици вкъщи и щях да го пускам този понеделник. В събота обаче вдигна почти 40 градуса, в неделя-пак и цяла нощ не можем да я свалим с нищо- Панадоли, Нурофени, кърпи, оцети....почна да бълнува по едно време и съвсем се изплаших. Не ми се беше случвало до сега Т да не мога да сваля. И нищо друго-кашлица, сополи няма...в един момент се чудех дали няма да се изпъпчи, ама не можа.
Тонеса, къде излизате?

# 229
Момичета отказвам да се ядосвам повече  Joy Абсолютно трябва да запалим свещ Simple Smile

# 230
Ния, Иви, все едно мен описахте как си пия лекарствата  Mr. Green Ния, бях и все още съм от мразещите вкуса и мириса на всякакви лекарства  Sick Като дете бях постоянно на инжекции (предпочитах), защото като Лазе повръщах или плюех лекарствата. Сега прилагам метода, който Иви е дала - пълня една супена лъжица с кисело мляко, хуууубаво набутвам лекарството, заравям го в млякото, за да не се вижда, затварям очи и гълтам  Joy Пробвайте и вие така - работи метода. Ама пак ми "засядат" в гърлото понякога и веднага след това трябва да хапна бонбон или нещо друго сладичко - да неутрализирам вкуса.  Blush Ако сега ме накарат да изпия хапче само с чаша вода и съм до там - веднага го връщам  Embarassed

# 231
  • Plovdiv
jul, Ivy, отивам, в неделя. Laughing Уф, то хич не си е смешно....
Пепе, аз също трудно пиех лекарства, нашите ми ги пробутваха с кисело мляко и винаги се давех. Laughing Обаче, ми се наложи да привикна. Сега ги пия и с вода, но хапчето се слага почти в гърлото, на края на езика. Joy Мъжът ми, първия път когато ме видя как се чекна да изпия едно хапченченце Simple Smile умря от смях. Laughing
А за Лазе, не ми се иска да стигаме до боцкане. Днес го изпи без повръщане, но няколко пъти имаше позиви. ooooh! Сега пие Клацид, пръвите два бяха Аугментин и Зинат. И трите са гадни, ама гадни на вкус. Вар с есенция на портокал или ягода. Не знам как се преглъща такова нещо. Сещате ли се за кашата, която се пиеше преди за снимка на белите дробове? Ее, нещо подобно са. Sick
Иначе днес е само с 37 и определено е по-жизнен. 

# 232
Като се замисля искрено се надявам никога да не разбера какво е. Засега са лекувани само с хомеопатия и на Елито няколко пъти Т понижаващи, преди хомеопатията.
Ния миличка, смея се, защото иначе трябва да плача, а след толкова трудности през които минахме предпочитам да се смея и да се радвам, че сме живи и почти здрави Blush

# 233
  • Sofia
Леле, какви са тези серии, направо тръпки ме побиха  Shocked да се оправят бързо всички мъници, че на това време грехота да се седи в къщи.
Аз днес най-накрая отидох на доктор след 1 седмица бухане и се оказа бронхит. Дадоха ми една торбичка лекарства и сега си седя чинно в къщи и си ги пия  bowuu Като взема Рали ще се поразходим, че тях нещо не ги извеждат много-много Confused Пак ще съм домашен арест и другата седмица сигурно  Sad

# 234
  • Sofia
...Вар с есенция на портокал или ягода. Не знам как се преглъща такова нещо. ...

Абсолютно!!! Габриел всичко друго пие с охота, но стигне ли се до антибиотик...  Sick Чак съм му оставяла синини на бузите да стискам да отвори устата  Embarassed

# 235
  • Plovdiv
Ivy, и аз так смятам, важното е да сме здрави.  Hug
Тайги, мила още месец да беше почакала. Hug Същият случай в наше село. Joy Мъжът ми се обадил на Джипито за да му каже, че кашлям от месец и като заведа малкия, да ме преслуша и мен. Embarassed Laughing Ей, такива очи ококорих, като ми каза - разбрах, че кашляш... Joy
Оказа се бронхит, все още. Wink
Какво ти изписаха? Аз се морих със Зинат. Но още на третия ден живнах. Hug
АниК, толкова познато.... Laughing Почти с главата надолу, по гръб, стискам устата и изсипвам лъжицата едва ли не върху сливиците. Ужас. ooooh!

# 236
  • Sofia
За сега само сиропи и витамини, да видим дали ще отърва антибиотика  ooooh! И аз отидох само защото ми трябваше направление за Рали  Joy

# 237
  • Sofia
А при Варицелата може ли да го къпя?  Mr. Green
taigi,  МЕРСИ  Heart Eyes Взех спирта и топоцина, третото не го бяха чували  Shocked, а хомеопатията я поръчах за утре.  Сега чакам мен да ме засърби  Joy Лелеее, 10 дни какво ще правим в къщи  ooooh! Нали мжем да излизаме, засега е веселяк и пита кой му е сложил тази шарка на корема  hahaha

# 238
  • Sofia
Ani, а честито Wink щом сега е весел, значи сте добре. Първите дни и докато избият са най-кофти. После кофтито е, че сърби. Карай го само с мекичкото на пръстите да се чеше или там каквото измислиш, само да не ги разчесва, че по-бавно минават. Рали накрая сама се мацаше с памуче, вместо да се чеше.  Laughing
За къпането не знам, аз не съм я къпала. Може да излизате само да нямате температура и имай впредвид, че е заразен следващите 5 дена. Разспространява се по въздушно капков път.
Айде да минава леко и безсърбежно  Grinning

# 239
Здравейте
Аник ха честито и на вас.Ние след всяко ставане разбирай сутрин и следобяд си имаме по 5,6 пъпки.Сега гърба ни е като на петниста хиена и корема също.Днес обиколих 20 аптеки тук при нас и няма хинтура алба и в една аптека разбарх че може да ми го направят.Днес й пусках филмчета и несе сещаше да се почеше ама как вика Тайги след два три дена дупе да ми е яко.Сега като я намазах преди да легне чак ми се плачеше от гледката,но по добре като малка да я изкара отколкото като дърта.
Тайги след като й мина карантината 10 дена на тебе  и Рали с какво мажеше пъпките за да няма белези.До кога с хинтура алба мажеше и по колко на ден пъти мажеше. и дали е отровно това лекарство , и Тайги след колко врем еизчезнаха пъпките ако не се чеше ?
Ния малкия дявол е бил Praynigама големия дявол -сируч Митко го е дърпал за опашката Laughing
Леле дан оскоро свършиме тази тема че от 2 страници само лоши неща чета.
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт