Всеки може да има собствено мнение, но Дюкан ни обединява без никакво съмнение -

• 31 167
  • 540
  •   1
Отговори
# 360
  Айнурчеее,честита ти месечинка.Лелеее,станаха 3 месеца!
   Абеее, newsm78 ooooh!ТАТИТЧЕТО къде зачезна?

# 361
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Тази сутрин съм 89.5 килограма. Но с моя "ГГЗ" е нормално, даже пак бързо си връщам формата..

До "petiof4eto" - Може ли толкова слаби ангели? Това на нищо не прилича Sad Все едно, че сладкото ще изчезне от утре. Споко - след месец-два, пак ще го има!

# 362
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Днес е денят Х! Все ми се свива коремчето! Толкова съм нетърпелива, че направо ще литна пред самальота!  Crazy
А не може ли още тая вечер да направим Варненската среща - на летището   Sunglasses Mr. Green? Не знам как шъ го карам до Ниделя!!!
Добре поне, че мойта Либима ще ме дундурка още от утре!  Heart Eyes
И аз съм са натокала специалноооо - купих си нови дрешки, сложих червено лакче, окъпах са!  Flutter

Славке!!!  Rolling Eyes А за мени нещо да ти съ намира!  Crossing Arms
Не мога да не поздравя новия ни мъж - Владизнайко - в темата - той е любим приятел, на моята много любима Червенокоска! Тя те определи като много позитивен! Подкрепям това мнение - точно така завучиш!  Hug  bouquet
Зеленкооооооооо - що ти и зелено личицето бре  Mr. Green. Ама много пък ти отива тоя Точко/Топчо беее! Пу пу!  Hug Heart Eyes

Ети9, извинявай, ама малко ме ядоса твоя пост! Пробвай още едни 10 режимни дни, после 3 дни яж на корем и така........ Ще има резултат!!!  #2gunfire Какъв съвет да ти дадем - била си на диетата, спряла си я по доста странни причини  Tired, явно не си се захранвала - така ми звучи! И сега пак не го караш много сериозно! Би трябвало да знаеш, че веднъж минала през режима, е нормално организма ти втория път по трудничко да поддаде!

Айнур    bouquet Hug - честиткии!
Sissley - много си хубава  Hug

Кой ме търсиии, търсиии ? vesito5 ето меееееее

Отивам да работя, доколкото е въможно в това вълнение и емоции!    newsm68  girluu

# 363
Момичета (и момче  Simple Smile), от 5.01 съм с вас, днес кантарът отчете минус 4 килограма. Не е много, но имам малки грехове (ето защо съм си заслужила бавното сваляне  Tired). Ще гледам занапред да съм по-режимна, просто ми трябва време да свикна, че някои неща просто не стават за ядене (както гроздето е кисело, щото е високо). Важното е, че махнах корема на бременна в 5-я месец, и ми предстоят нови промени ...  Hug

# 364
  • София
Stelxen   Благодаря за рецептата с триченото хлебче на микровълновата, много беше бързо, лесно , вкусно!  chef Simple Smile

# 365
  • София
Момичета (и момче  Simple Smile), от 5.01 съм с вас, днес кантарът отчете минус 4 килограма. Не е много, но имам малки грехове (ето защо съм си заслужила бавното сваляне  Tired). Ще гледам занапред да съм по-режимна, просто ми трябва време да свикна, че някои неща просто не стават за ядене (както гроздето е кисело, щото е високо). Важното е, че махнах корема на бременна в 5-я месец, и ми предстоят нови промени ...  Hug
НЯМАМ ДУМИ!!!!! 4 кг за 10 дни ??? Много бавно сваляш,  hahaha така си е... Направо се отказвай...

# 366
  • Sofia
Ами за мен никой не пита, микой не се интересува...ама карай. Днес нямам минус но знам, че с упоритост всичко се постига. Продължавам все така и утре приключвам с ударния период. От неделя съм на ПЗ и съм много радостна, че ще хапна малко зеленчученца, така съм зажадняла, че..........
Поздрави на всички за минусчетата, продължавайте все така!!!!!!
Хбав ден на всички!!!

# 367
амииии бавно е ... защото имам общо 15 ... и очаквах през ударни период от 5 дни да са 5 ... в такъв смисъл ... Embarassed

# 368
  • Русе
Ей, Кристина 23, недей така, ето аз се интересувам. нямаш минус, нищо и аз нямам даже ми се струва че съм на плюс щото съм със скапан стар кантар. Утре пак на кантара и ще видим. Важното е да сме упорити и запалени. Горе главата, нали сме тук за да се подкрепяме. smile3525

# 369
  • София
Айнур  Hug  bouquet честита месечинка! Извинявай, че не можах по-рано да ти я честитя!  Hug
Lucie    bouquet супер резултат!
Kristina23  Hug аз питам за теб!   bouquet Не се отчайвай, не може всеки ден минусче   bouquet
Бургазлийки  Hug   bouquet Страхотни сте!   bouquet

# 370
Здравейте на всички  Hug

В момента качвам снимките от снощи и чета назад, та след малко ще допълвам.

Хубав ден, балкончеее  wavey

# 371
.....  hahaha така си е... Направо се отказвай...
Wink

# 372
  • София
Kristina23 толкова сме много начинаещите, че то абсурд да ни запомнят, а и темата тълкова бързо върви... Споко, ако останем в режима поне дето се вика месец ще ги познаваме всички и те ще ни знаят  Hug Hug Hug Аз затова се наричам досадницата - все си досаждам.
Чак днес разбрах за тези протеини - прсто ми потекоха лигите - не ви е срам бре омъжена съм. И аз си заплюх "ДА"-то  Mr. Green

# 373
Благодаря за всички пожелания, толкова много никога не съм получавал и знаейки, че когато са от сърце се сбъдват съм стократно по-вярващ! Peace

Обаче за тези два месеца имах и един сериозен проблем. И той е ходенето по голяма нужда. Дори след 4 литра вода - никакъв ефект. Предполагам и вие сте на същото дередже, още повече, че това при девойките е доста често срещан проблем.

Е аз намерих няколко решения за себе си и ще ги споделя, но обещавате да не се смеете!!!

1. Най-ефикасно - обезмаслено прясно мляко - студено от хладилника. Пия половин чаша, и почвам да подскачам като мечето Бамзе (за по-младите може и като Плюшените мечета). Подскок, подскок от крак на крак и от време на време протягам двете ръце над главата, и се опитвам да порасна с още 10 сантиметра (като Мамалев на лоста от 13-тата годеница на принца). След 5 минути съм изстребител в онова тайното място.

2. Кисело и прясно мляко в комплект. Ям половин кофичка и след това добутвам с половин чаша обезмаслено прясно мляко. Чува се покъртителен звък в стомаха и червата, но самият факт, че ще съм по слаб след 10 минути е достатъчно ободряващ.

3. Кола лайт с малко бейлис. Аз не пия алкохол, но при рискови ситуации, като неходенето по нужда се налага. Пия кола лайт и след  1 минута тайно си сипвам 30-на грама Бейлис от резерва на жената (ако имах и боза щях да доливам да не ме хване, ама бозата е пристрастяваща и не смея да държа в хладилника). След изпиването ефекта е като киселото и прясното мляко - поразяващ и звучен.

4. Червенокоска не знае, но е време да си призная. 1992 или 3-та лятото ходих при баба и на вилата в Княжево да ми гледа на кафе. Аз кафе не пия и тази чаша турско кафе ми беше първата и предпоследната в живота. Как съм стигнал от Княжево до Пирогов (там живее баба и има тоалетна) не питайте. На мен турското кафе на джезве ми действа остъргващо на целият тракт.  

5. Китайски зелен чай от по-слабия. Това е много крайна мярка. Съпругата ми преди години  пиеше от по-силния, аз го пих един път и свърших с отрязан апандисит в Пирогов 15 дена преди сватбата. Но на Бъдни вечер преди традиционото преяждане с близките дръннах едно чайче. Подейства ми в 5 сутринта и със сигурност бях 2 кила по-слаб. Четох и установих, че с този чай изхвърлям и калции от организма, което с тези поледици по тротоарите си е риск ,-)

съжелявам за грубия език, но имах този проблем, не трябва да го крия и предпочитам да споделя опит.

# 374
aynur честита месечинка мила, браво за постигнатата цел   bouquet   bouquet  Heart Eyes   bouquet   bouquet  Hug
Марчееееееееееееееее честити да са ти скъпааааааа  Hug  Hug   Heart Eyes   Hug  Hug
sass мила поздрав за мотивацията и аз съм така мотивирана, а с  упоритост целта се постига  Hug
lipedopteria - браво мацкооооо, разбий ги  #2gunfire, килцата де  Heart Eyes  Hug
blumchen_fee  много си права и точна, неведнъж и два пъти се е писало, това да сме благодарни за грамчетата, но явно толкова четат, тези които не ги оценяват   bouquetПодкрепям те и с двете ръце  Peace  Peace и аз съм с теб! И много точно написано в подписа ти -" Който иска - намира начин, който не иска - търси причина"

vladiznaiko - браво поздравления и късмет , ще стискам палци   bouquet
Anita_79 4 кг. за 10 дни не е БАВНО СВАЛЯНЕ, и аз съм от 5 януари и съм свалила 2,7кг., но не се оплаквам, а съм щастлива че ги няма, а не съм недоволна  Naughty А ГЛЕДАЛА ЛИ СИ ЛИНИЙКИТЕ НА останалите, които са тук отдавна и имат да свалят по 20,30 и нагоре килограми, то не се сваля за 5 дни само
Lucie,  baci   bouquet   bouquet  Heart Eyes  Peace  Peace

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 11:50 от vivolina_1979

Общи условия

Активация на акаунт