Силве, интересно ми беше да чуя и твоето мнение. Фруктозата е противопоказна за диабетици, все пак тя е част и от тръстиковата захар (фруктоза, захароза). Аз захар не давам, защото прочетох една статия по въпроса, на която се доверих. Това, което най-много ме притесни беше, че я посочват за главен причиител на "кариеса на ранното детство". В самата статия се препоръчваше да се замени захарта с фруктоза. Мед пък не давам заради сенната хрема

А ние всяка година се заричаме повече в Бг на море не, и всяка година пак към Бг ни тегли
На Никола са му станали много рязки движенията, преди малко ми разби устата с глава, едно време аз така съм счупила носа на майка ми
Рени, дано ви подмине вируса, много са хубави снимките на Деси, тази ми е особено любима http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10077587
Кати, млякото аз не го броя за вечеря - Никола яде супа и след това си пие и мляко

за пиенето от чаша - сам си пие, когато водата в чашата е в по-малко количество. Веднъж му дадох по-пълна чаша и се оля