Мама песен след песен реди, а Юлчето малко хич не ще да спи

• 12 575
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
  • На края на вселената!
Може, само си харесай  Hug

# 91
Рени, качих 2, ама не са особено добри, вкъщи просто не стават с наличната техника, та почвай без нас ако не ти застанат добре  Wink Hug

# 92
  • София
Пък Давид вечер пие мляко. Не че ако му дам друго ще откаже или нещо - ми просто си мисля, че млякото също е полезно иии... няма по- подходящо време за него. Като се замисля, то и аз обичам вечер да си изпия чаша мляко - рядко се сещам, ама...

# 93
Благодаря ви за разбирането момичета Hug
Кирова, дано всичко е наред при вас, стискам палци Praynig Сашко е много сладък на снимката за колажа Heart Eyes
Аз вече почнах да гледам оферти за море. Ориентирам се към Турция, главно заради Дели. Но ми се иска и на Созопол да отида поне за седмица.
Леле, сега на първа страница четох имената на всички майки. Защо толкова много от тях се отказаха да пишат тук  newsm78 В този ред на мисли къде се изгуби Танчето?

# 94
здравейте  Grinning
Ева вече е по-добре, Вентолина действа безотказно PeaceВ сряда ще я заведа при Масларски да я преслуша отново.
Леле, Деси на Мими колко е порастнала и се е променила Heart EyesМного е сладка, а Мими защо не пише вече тук???
Бубе, много сладък твоят син, целувки, толкова е бъбрив, пу-пу  Laughing
Ние решихме Февруари месец да отидем до Атина с едни приятели , но май без Евичка ConfusedНезнам дали ще издържи , ание определено отиваме да обикаляме.........
Ева вечеря супата от кухнята, обичайно към 19.30, но час по-късно хапва и от нашата вечеря.Кисело мляко и сирене почти не яде, яйца само в готвеното.Много яде кашкавал, крема сирене и филийки с масло и мед(това главно сутрин).Следобяд яде само плодове и плодови млекца .Гледам всеки ден да яде по една ябълка и да пие сок от портокал Peace
Я кажете вашите деца научиха ли се да пият от чаши.Ева не иска, обича да пие с лъжичка Laughing

# 95
Дели пие предимно от чаши, той така си иска.
Ние си запазихме за месец март почивка на Боровец с Дели. Тати ще кара борд, а ние ще дишаме чист въздух Wink

# 96
Мими, харесала съм ТАЗИ, но е  на 10 месеца тук. Иначе има няколко, които може да се вмъкнат от рд-то на Илко и една от новогодишната сбирка.
а Мими защо не пише вече тук???
Не я кефим  Joy Joy Joy
Радвам се, че Евичка е по-добре  Hug
Стискайте ми палци утре да мога да запиша час за съдов хирург в близките дни, че здраво съм я закъсала с вените Sad
То не стига това, ами и Иван лепна някакъв вирус с болки в гърлото, сополи и разстройство. Дано нас с малкия ни подмине, че ще я втасаме  Praynig

# 97
  • София,
ДОбро утро! Hug Днес кафенцето е от мен Laughing
Аз чакам Вероника да се събуди и ще ходим двете до поликлиниката да видим вече дали са готови резултатите, а и мен докторката да ме преслуша пак. Уж сме  добре ама да видим! А днес го дават много хубаво и топличко, та после може и да се поразходим малко! Hug
Иначе и аз и давам супички за вечеря, или кисело мляко с бисквитки, или адаптирано мляко с бисквитки, а от скоро почнах да и давам и зеленчукови пюрета. Hug
И на мен ми прави впечатление, че има много мами в началото на списъка, които продължават да пишат във форума, защото ги засичам по други теми, но защо ли не пишат тук newsm78
Айде лек и приятен ден от нас на всички! Hug

# 98
Добро утро от нас  Hug
Ренка, дано ви подмине болестта. За сега аз удържам фронта, защото Ганчо мина някакъв вирус, Мимко го лепна и сега кашля. И ние днес ще сме по доктори  Confused
Равам се, че Евичка е по-добре  Hug
Много ви се радвам как си организирате пътувания. Ние много рядко и то все със мърморене от моя страна става  Twisted Evil Сега съм му казала за напролет да му мисли  Laughing
Янче, и Мимко е много зле от към сирене и  млечни продукти. Все си мисля, че аз нещо не успях със захранването му и да го науча да обича храна  Confused  И незнам как си променят вкусовете децата, но ето вчера като стана от сън пи чай, а вечерта се втрисаше от него...
Вечер яде каквото и на обед, но пък след обед му давам само някой банан или друг плод+бисквитка. Обича и да си яде "минки"  Laughing Ако пък не, му ги правя на сок...

# 99
Добро утро!
Тия дни и аз се борих с вирус,много витамини и храна.При мене е така,макар че на много места пише да се намали храната при боледуване.Явно е според ''зависи''.
Никола яде млечни,но сирене само му куца.Надина ядеше някакви плодове като малка,сега немога да я накарам.
Ние също не пътуваме вече.Преди дружахме със семейства,които много ходиха по почивки и покрай тях и ние.Сега обаче спряхме контакти,мъжо си ходи сам и ние увисваме.На мен пък ми омръзна да мрънкам.Примирих се,ако стане-стане.В квартала е пълно с майки дето никъде не ходят,обикалят из градинките и блоковете-празник и делник.Преди ги съжалявах,сега и аз като тях.Сама още не смея да ходя с децата.ще чакам по-добри времена.честно казано и моя мерак се стопи,пречупих се нещо.То и удоволствието ми не е пълно покрай грижите по децата,а без тях не бих издържала някъде.
За писането-ами не винаги се получава химията.И друг път съм ви казвала,че с февруарките не ми се получи.Беше ми скучно,там пишат 5 души и много скука.Говориха си помеждуси все едно са в чат.Тук ми е супер!  Hug Аз почти не чета и не пиша другаде.Ако влизам някъде то е На пазар,щото тва ме вълнува.  Wink
Дописвам:Никола хареса закуската-овесени ядки с мед,сирене и плодове!МЕРСАЖ!  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 09:56 от Ianamama

# 100
Добро утро,

Успях да се запиша на лекар за сряда следобед. Като знам, че иначе се чака по месец и отгоре, направо се радвам, че се наредих. 
Янче, аз вчера така и забравих да ти пиша за сиренето. Никола щом яде млечна салата, можеш да рендосваш в нея. Така няма изобщо да му се усети вкуса и ще мине покрай другото.
За пътуванията - аз винаги съм била Панталей пътник, но покрай малкия определено съм понамалила пътуването. Е, почти всеки месец ходим в Пловдив, а на два месеца, но за по седмица сме в Сандански. Оттам пък в почивните дни ходим из Гърция. Майка гледа Илко, че няма още паспорт, пък татко го хващаме за преводач и правим обиколки  Mr. Green
Хубав ден на всички!

# 101
  • sf

а Мими защо не пише вече тук???
Не я кефим  Joy Joy Joy

hahaha аз пък се чудех защо напоследък Рени ни показва снимки на Деси, пък то какво било  Joy  кво ви дреме кой пише и кой не. Не може на всички да се харесваме.

А Танчето не пише,защото почна работа и сигурно няма време.

У нас положението е тегаво. Не у нас буквално, а в близка рода. Леля ми е в кома и всеки момент ще угасне. Стряскам се от всеки звън и ми е криво. Но такъв е животът. Тъпото е,че днес се падат 10г от смъртта на майка ми, а тя и е сестра. Ех, съдба
айде бегам,че да не ви развалям деня

# 102
Вики, дано няма фатален изход от комата  Praynig
А иначе сега сериозно за Мими - подхванала е да кара разни курсове и отвори магазин, та се занимава и с него, а и сама си гледа детето и помага на мъж й в бизнеса. За капак има проблеми с компа и от Плесио цяла година я правят на маймуна. Седмица работи компа, две прави номера, и три в сервиз... А за снимките на Деси - просто 3 месеца не се бяхме виждали и в края на декември събрахме децата да си поиграят. Пък сега като ги обработвах и ми харесаха, та реших да споделя. Все пак нали е гаджето на Илко (и се държи като такава - млати го здраво, после го целува  hahaha hahaha hahaha).
Иначе Яна е права за това с химията. Пък и вижте какви пепелянки сме само  Joy Joy Joy  Все нещо критикуваме и ни е криво  bowuu

# 103
  • София
Ianamama, много точно написано за химията, с тази разлика , че тук да кажем са не 5, а 20. Малко като затворена общност / с риск да разваля идилията/. Peace Често пъти се чудя като напиша нещо, защо го правя, кой го вълнува. Whistling Е вярно е че много мами започнаха работа, но ... има и но. Confused

donsita, кураж.

А днес, след цял месец с двете деца виждам светлинка в тунела. Баткото е на градина, а с Вики ще постоим още 2,3 дни в къщи и след това възобновяваме разходките.

# 104
добро утро
Ева излезе на разходка с баба й ,а аз се приготвям и отивам на работа
Вики  Hug
Ува ,много се радвам че отмина шарката Hug
Аз рядко чета в другите подфоруми ,може би нямам време иначе нета ми е присърце и всяка свободна минута я прекарвам тук Grinning
Хайде лек ден
Дунди, успех , дано изследванията са добри  Hug

Общи условия

Активация на акаунт