кногата е страхотна, любимата ми 
) Така или иначе докато бяхме там Влади се разболя, вдигна температура и в събота се прибрахме на пожар заради 39,5... Беше парцал милия направо, но като ни видя поне се зарадва. Та 2 денонощия откара с такава темп, дето спадаше до 38 след нурофен/панадол/хексалгин и после - пак над 39. В крайна сметка - продължителната хрема, която изкара заради кучешките е отключила място на некви бактерии и са се прецакали ушите - защото само тях не лекувахме... Аман от лекари - през 3 дена го водих в клиниката, а те така и не ги погледнаха! От неделя е на АБ - Аугментин и днес сме на контролен преглед, но вече го виждам, че си е ОК. Даже започна да не го свърта и където види ключ ходи да го пробва на входната врата.
Още обаче не съм сигурна кой къде ще спи - едната спалня е северна. Влади е свикнал с нас в южната и хич не ми се размества... Дойде допълнителното легло (за възрастни) за северната стая и много си го харесвам - по късно ще пусна една снимка да се похваля. СЪщо и на масичката от Комо - Влади много си я хареса и все иска да стои на нея. СТолчетата са здрави и издържат дори и нас

Може пък да стане ключар
Нали за да разбере механизма на касичката, трябва да я разглоби. 
Моля се другото да е силно и здраво 
Особено ако костите са ти слабо място /както е при мен/. На мен ми изписаха Калциум Фосфо Ц и има подобрение 

Хубаво го гледа, шета, готви, ама нема друг такъв дразнител
ДОбре, че поне мъжа ми ме разбира и все двамата търсим компромисни варианти. Сега например моята майка има много работа, мъжа ми трябва да пътува и свеки остава единствения вариант - нали все някой трябва да има до мен, в случай че... Въпреки че им обясних, че точно до АГ клиниката има детски клуб - мятам Владича там и бягам да раждам

. А кога ти е терминът?

МОмичета тук съм и аз, но от сутринат само Ви чета 

днес как са фъстъците, няма кашлици нали, ще се оправят! ХАйде на Сандански да ги водим лятото - ние с другата Ива ще ходим заедно, ако искаш и ти хайде с нас, надявам се да им се отрази много добре на дечицата 

Препоръчани теми