Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 057
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Да кажа за сайта за снимките. Имах намерение да поръчвам от там доста снимки, около 300 поне. Два дена си играх да ъплоудвам, според мен софтуера им не е много удобен, и накрая без да искам нещо направих и всичките ми снимки изчезнаха Close Изобщо нямах нерви да повтарям същата процедура отново и се отказах.
Сега съм си поръчала от този сайт - http://www.artscow.com/. Момичетата в Хоби го хвалят и казват, че били с хубаво качество снимките, а на мен в момента точно това ми трябва, много хубаво качество. В началото като се регистрираш получаваш безплатни 600 снимки 10Х15 и 600 снимки 13Х17 като се плаща само доставката (и да не заблудя някой сега, всъщност можеш да поръчаш само по 50 бройки наведнъж от размер за месеца, но следващия месец можеш пак). Аз поръчах и други неща, но ако съм го изчислила правилно ми излезе по 0,20 лв на снимка. Сега чакам да ги получа.

# 241
Честит имен ден на Киса, Тони-барабони, ТоНи и на мене си.  Crazy
Да сме живи и здрави!

# 242
Добро утро, мами и бебоци
Черпя ви по случай половин годинката на Раян, желяем здраве и късмет на всички юлчета!

Лек ден на всички, ние отиваме с тати на разходка.
Честит празник на всички именници - Тони Барбарони, Дони и другите празнуващи!

# 243
  • Варна
Честит имен ден на всички именници!!! Hug

# 244
Честито на малките минирожденици Heart Eyes
Честит имен ден на всички именници    bouquet
Алекс яде тиква,лапа като пуйче hahaha

# 245
Честит Имен Ден на всички празнуващи!  bouquet
Честита половин годинка на малките бебоци!
Аз съм добре ,въпреки ,че много лошо спах,защото се размислих какво можеше да се случи!Изгарянето е минимално ,така че съм ОК Hug
Обаче ще си огранича малко достъпа във ФорУма за някалко дни Mr. Greenне ме мислете Hug

# 246
  • София
Честит имен ден на всички мами и честит мини-рожден ден на мъниците   bouquet

Аз пък да ви кажа, онзи ден буквално избягах от Ади  Blush Нещо ми се беше насъбрало в последните дни и я метнах на баба й за два-три часа. Имах да купувам един подарък, а през останалото време просто безцелно обикаляхме по магазините с мъж ми /не че такъв тип обикаляне е съвсем безцелно/ Идеята ми е, че за първи път ми се прииска да я оставя и да изляза без нея, и за първи път не ми беше гузно, а само малко странно ... незнам дали ще ме разберете  Crazy

# 247
Честит Имен Ден на всички празнуващи!
Честита половин годинка на малките бебоци!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Душичка
 Hug радвам се че си по добре... много страшно  Shocked Hug

# 248
Айде и аз да ви почерпя, по случай имения ми ден Grinning

Честито на всички празнуващи днес!

Джоли пак погледнах пюрето и съм сигурна, че има лимонов сок. Най-вероятно това придава киселия вкус.

Направих оризовата каша, като я сварих в кърма. Не ми миреше гадно. Не събрах смелост да я опитам на вкус, но Алекс я хареса Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 12:31 от amarinova

# 249
Здравейте мамчета  Grinning
      честити масечинки на всички бебешоци. Да са здрави и много послушни .
Честит инам ден и на всички именици.Пожелавам ви да не се оттървете от здраве, късмет и хубави емоции   bouquet  Hug
 оффф мойто дете много скача  ooooh! само да имаш ръце да го държиш

# 250
Честит имен ден на всички именици!

Джоли пак погледнах пюрето и съм сигурна, че има лимонов сок. Най-вероятно това придава киселия вкус.

В немските няма лимонов сок - ябълка 77%, банани 23%, Vitamin C.

# 251
Странно, на моето пюре пише: плодове 98% (банани 70%, ябълков сок, лимонов сок), оризова скорбяла, вит.С.
Май нещо не сме се разбрали. Аз гледам чистия банан, а вие май гледате ябълка с банан Thinking

# 252
И Никола е минирожденик днес! Heart Eyes Да ми е жив и здрав, както и всички юлски бебенца!
Честит имен ден на имениците!  bouquet
Днес е само за разходка, мятайте децата в слингове/колички и навън! Аз имам да чистя, да готвя, но за следобед ще оставя.

# 253
Честит имен ден на всички,включвам и себе си в числото. newsm51  love001

Честито и на месечинките-да са живи и здрави Hug

Много четох-много се смях и толкова стават интересни вече бебоците,че номерата им май ще трябва да записваме Crazy

Ама и вие не падате по-долу-Душичка не се ограничавай от форума ами вземи се зареди с оцет Joy.Огън само с оцет се гаси.

Някой по Коледа беше дал линк за направата на чашки със снимки.Много моля ако може да го пусне пак или на лични Praynig

# 254
Супер време на вън. Бяхме на Витошка около 2 часа и Ния спа през цялото време. Нищо не си харесах от магазините - останали са сякаш кофти неща  Rolling Eyes
Свекитата дойдоха, донесаха и стола за хранене. Много е готин, но е огромен. Ния изглежда супер дребна в него  Mr. Green Мене ми видяха нещото на корема - и хернийка е. На този етап трябва да се пазя. Не ми е ясно обаче дали мога да продалжа с гимнастиката - там правим упражнения и за корема. Не ми се ще да се ограничавам. Някой да знае нещо по въпроса?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт