Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРИТЕ ОТ ВЧЕРА МАГДАЛЕНА И ТЕОДОРА И ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ АНГЕЛ, НИКОЛА И НИКОЛ!

Джули, пълнят ми се очите като те чета, за ме ходенето по лекари за детето е най-голямото напрежение. Когато не знаеш какво му е какво ли не си мисли човек. Дано можеш малко да си починеш днес, а Рико да преодолее това бързо и да няма повече изненади.
Добрее, че сте си вкъщи!!!  bouquet   bouquet   bouquet

Тортите са страхотни, да са ви живи и здрави рожденниците, и много да Ви слушат!

Невенска ЧРД и от мен, хубава година и много положителни емоции!

Вчера с Микки си писахме съвсем накратко, тя се приготвя за РД то днес! Може би ще се включи по някое време  Simple Smile

Чудех се какво искам да напиша още но не се сещам, затова хубав слънчев ден !!!

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 13:44 от Ane

# 211
  • Карлово
Минавам набързо да почерпя за първия рожден ден на Ангел

и да ви покажа как растеше през изминалата едно година моето момче

# 212
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА малкия Ангел да е жив и здрав и много да радва мама и тати Hug  bouquetХайде и аз дасе запиша набързо и дасе пуфаля че и ние вече сме от ходещите човечета.ходихме и на консултация за една година сме станали 10.700\75 ако може да ни запишете отпред.весело изкарахме рождения ден това засега от мен лек ден на всички  ида кажя последно Джуличка дано вече всичко лошо е зад гърба ви и малкия Рико да расте ЗДРАВ Hug

# 213
Мики, много ми хареса идеята с колажа на Ангел, с това как се е променяло детето с всеки месец Simple Smile
Тити, честито ти ходещо човече, да ти е жива  и здрава:hug: Ние все още сме пълзящи човечета, дупето определено ни тежи Laughing
Като гледам вашите торти ммммммммм, другата година определено и аз ще се пробвам да измайсторя една.И накарая да се оплача, че прогресивно оставам без бутони на клавиатурата, ако не пиша да знаете заради какво е Grinning

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 17:32 от mari_rus

# 214
Здравейте,

Микки, да ти е жив и здрав юнака!!!
Честито и на Никола и Никол!!!

Джули, радвам се, че сте добре. Мисли позитивно, не се тормози, важното е, че мишлето е добре. Гого както ми правеше такива температури по цяла седмица, ако бях в Бг да не съм излязла от болница и да са ни спукали от изследвания, като гледам. Не мисли, че е нещо лошо. При нас и двата пъти беше вирус, който сам преодоля.
Мия, честито и на вашето семейство със малко закъснение. Да ви слуша порасналата кака Ева.

Да кажа и аз мерките на годинка, вчера бяхме при докторката - 10 кг-80 см. Ние сме по кръглите числа. Сложиха му две ваксини - MMR и противоменингитна. Лекарката каза, че първата е много болезнена, но от време на време, доста рядко всъщност, им пращали кутия със същата ваксина от друг производител, която не е болезнена, и за наше щастие и беше останала една, и му я сложи. Дълго коментирахме преди да я сложи и ме успокои, разказа ми за всички нови изследвания и т.н., няма да влизам в подробности. Обаче има още 2 ваксини, които трябва да се сложат докато сме в бг, едната е против варицела. Питах я да ги взема и да ги сложат там, тя категорично отказа заради съхранението. Казах и, че ще ги държа в хладилник, но тя каза, че това НЕ е достатъчно, температурата на хладилника се проверява два пъти дневно, вади се определено време преди поставянето (вчера чакахме) и т.н. Всъщност, доста голяма част от проблемите идват от неправилно съхранени ваксини.

Това от мен засега. В чудо съм се видяла какво да я правя Васи 4 месеца като дойдем. Иска ми се да продължи училище ....

Отплеснах се, и забравих да кажа, че вчера ми дойде новата количка, супер е, много съм доволна. Най ми харесва, че се сгъва до големината на куфарче за ръчен багаж и стои изправена. Голям кеф.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 15:40 от Гад Чевръста

# 215
  • На едно ветровито място...
Мирка 76 благодаря ти за букета!Страхотен е ,и е съвсем в новия моден цвят! Heart Eyes bowuu
Impatient , да,то и ние затова не дърпахме изобщо досега- просто оня ден го видяхме че чак се е подуло от едната страна от  бял секрет отдолу, в интерес на истината кожичката надолу много лесно се отлепи ,и не мисля че него го заболя тогава, а и баща му беше изключително внимателен и не го е насилвал-досега с баткото все той се е занимавал по тази част Whistling.Но явно по-късно се възпали мястото където е била срастната Rolling EyesНо днес е по-добре,видимо.
Сега пък да ви се оплача- наш батко се прибра по рано от училище- с 39,9 градуса темп.!!/той си пада все по големи цифри на термометъра Sad/ . Свалих му я веднага с Хексалгин, ама...познайте настроението колко ми е минорно.Предполагам че е грип- оплаква се от болки в краката.
Свеки дойде, повъртя се, седна на компа да си пуснела войските/ тя играе жената някакви игри онлайн ooooh! Tired, даже и мен се опита да ме зарибява,ама ../, видя баткото че лежи с температура в хола, събуди Никито, той милия взе че падна,щото тя си мисли че той е много стабилен и си удари окото-ожулен е до кръв в момента нашия рожденник, и извика свекър ми да дойде да я взема,че щяла да пие кафе в центъра!Въобще- такава е мойта свек! CrazyНямам думи просто!Само бели винаги ми прави- сега баща му като го види бебока как е ранен до окото точно направооооо!!!Ама на майка си да се сърди!
Айде цунки ,че почвам да се нервя пак като се сетя!Как ще я изтърпявам довечера,трябва някакво хапче да взема Crazy #Crazy
Микки ,страхотен е Ангел,има много сладка усмивка,и колко много се е променил Heart Eyes
Чао ви момичета,пак ви се оплаках,ама наистина понякога ми идва в повече, може би изолацията, затворена вкъщи си казва думата ,и понякога направо изкрейзвам и от най-малките неща...Сигурно и вие сте така- особено тези като мен които още не са се върнали на работа.
Целувки!!

# 216
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ БАДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ЖИЗНЕНИ.Джулка дано всичко да е вече наред и от тук нататъка само хубави неща да ви се случват.Сега и аз за се включа за кг.ние сме 10.650кг.75см.Лек ден за сега по-късно пак ще ви пиша.

# 217
Здравейте момичета !

Ето ни и нас вече пораснали ... Вчера не можах да се включа .Благодаря на всички за пожеланията  Hug Купона беше чудесен ,бебоците лудуваха , а ние майките обикаляхме покрай тях да ги пазим . Ето и една скромна почерпка от нас от сърце ( мое производство)

Ето и снимка от вчера :

А тук сме преди 1 година :

Разликата е огромна  #Crazy

Честито на всички януарски рожденници днес и на тези които съм пропуснала .Да са живи и здрави !

Чао за сега и всички болни да се оправят бързо .Стискам палци на всички  Hug

# 218
Мики, много ми хареса идеята за снимките чак се ядосах, че не съм се сетила и аз да го снимам на датите. Crossing Arms
Гад, кажи повече за тази противоменигитна ваксина, че моето педи ми препоръча да направим. Тук не е по здравна каса и се води срещу пневмококите /нещо такова/. И се чудя дали да му сложа такава. newsm78
Снеж, много ти е хубава тортичката, как успя? Аз с мойте леви ръце посмъртно не мога да измайсторя такова нещо. Hug
Тониси, свекито на колко години е че играе такива игрички чак ми стана смешно. Аз себе си не мога да си представя да ги играя, пък камо лисвекито. Ама разни хора, разни "идиоти". Peace
Никой ли не се е пробвал още да учи детето си на гърне. Аз все още не мога да го науча. Ползва го само като столче. newsm78 Thinking

# 219
..............
Снеж, много ти е хубава тортичката, как успя? Аз с мойте леви ръце посмъртно не мога да измайсторя такова нещо. Hug
.................

О  мерси за комплимента .Ами много лесно я направих ,.Аз от събота съм започнала с тортите ( нали мъжа ми стана и той на 20  Joy ) . Другата събота пак ще запрятам ръкавите ,че тогава ще празнуваме на Теди РД с роднини , тогава ще е по голяма тортата и може и от петък да започна с печенето на блатовете .
Но истината е ,че имам желание все още да се занимавам с правене на торти  Peace

# 220
Чудех се аз, какво съм забравила да Ви кажа и това са мерките на Сашко, оказа се че едвам 100 грама сме качили и сме 8100 и 77см. Май ще сме високи и стройни  Wink но си мисля че кантара на нашето педи хич не е точен и че не е прецизна в меренето. Ама здраве да е, ще преглътна. Това ме подсеща обаче, как Гад Чевръста се притесняваше за годишните резултати, ако не се бъркам говореше за някаква крива или скала. Но тук нашето педи малко така си ги кара нещата. Аз се притеснявам, че втори ден не мога да събера урина сутрин и да се вмъкна до 11ч. да я занеса а тя казва ако не може не се притеснявай, няма да пускаме изследването.  newsm78 Е чудя се защо тогава вобще правим изследвания, като на око децата са си супер.  newsm78 newsm78 newsm78 Тя каза за ваксината, че само деца с алергии можело да дадат реакция и затова можело 5 дни преди да я бие да давам противоалергичен препарат и 5 след за да се застраховам!!! Какви са вашите лекари, как процедират, че аз все съм с впечатлението, че нещо не правим както трябва. Иначе жената е супер готина и отзивчива, детето не се плаши от нея но това достататъчно ли е  #Crazy #Crazy

Микки Тортата е страхотна, май отива към състезание работата, коя майка ще направи най-чудесната торта за дедето си!

# 221
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МИЛИ ДЕЧИЦА, ЦЕЛУВКИ ЗА АНГЕЛ, НИКОЛ И НИКОЛА
!
newsm59
Да ви разкажа за нас...снощи като къпах малкия и на гърба му видях една пришка, огромна, по-скоро мехур, мазах с алергозан и днес реших за всеки случай да го заведа на лекар, защото приличаше на ухапано. Но докторката като го видя и веднага категорично заяви - ВАРИЦЕЛА Shocked. Отделно имаше и още малки пъпчици от страни, записаха ни в някакви книги, сега ХЕИ щяло да ни идва на посещения. Дадох вече на малкия винце. И аз пия, защото най-веселото е, че и аз не съм я карала. А деня започна така хубаво и времето е страхотно, а ние от утре сме под карантина. ooooh!направо ще полудея, докторката ме успокои, че се кара много леко, дано е така наистина. Praynig
А още по-тъпото е, че се бях обадила на една приятелка, на която бебето й е на  месец и нещо да се видим и понеже сме при една и съща докторка прескочихме там, за да свършим нещо полезно, докато разхождаме бебетата, малкият пипа тяхната количка и не знам, толкова неудобно се чувствам, не съм знаела, но нейния бебок е толкова малък, дано му няма нищо.
И дано мойто момченце го изкара леко.
Пред очите ми са само снимките на малката Даренка. Cry

# 222
  • до една звездичка
Честит рожден ден на Ангел, Никола и Никол Hug Бъдете живи и здрави, дечица!!!

Микки, и аз много ти харесах идеята за колажа - ама ти и без него отдавна си се доказала като естет Flutter

Снеж, абе вие това тортоправене за нищо работа го нямате май Crossing Arms Laughing

Гаде, какво е MMR се каня да те питам от вчера?

~Тониси~ , ама си случила на свекърва! Бравос ooooh! Peace

Фили май беше писала последно, че има проблеми с компа. Предполагам, че на това се дължи отсъствието и. Дано, де. Peace

И да ви се похваля - днес купих на мойто момиче много фешън тУалет за РД-то Flutter Сега я оглеждам, закопчавам, разкопчавам и нямам търпение. Laughing Утре - подаръка. Щото съм си разпределила емоциите да имам за всеки ден до събитието Crazy hahaha

# 223
...... Аз се притеснявам, че втори ден не мога да събера урина сутрин и да се вмъкна до 11ч. да я занеса а тя казва ако не може не се притеснявай, няма да пускаме изследването.  newsm78 ......  Тя каза за ваксината, че само деца с алергии можело да дадат реакция и затова можело 5 дни преди да я бие да давам противоалергичен препарат и 5 след за да се застраховам!!! 
За урината - купи си едно колекторче за урина, което се залепва за пишлето...
Става лесно и няма да се мъчиш повече...
Ние в болницата 24 часа бяхме все с такива колекторчета, та направо се изтормози Рикито, милото..
За ваксината - извинявай, ама това са абсолютни глупости...
Не й се връзвай и не тъпчи детето с излишни лекарства...

Нашата епикриза вече е тук...
Пиша ви директно заключението:
".... Направена консултация с невролог, който обяснява периодите на продължителен сън като късна реакция към ДТК. По време на тези периоди на сънливост детето е без данни за инфекция или друга провокираща причина..."   

# 224
Здравейте,
да докладвам :
днес не успях да отида до София с мъжа ми защото съм много болна - толкова ми е лошо, че целия свят ми е крив .
Но той е ходил при проф.- Едрев - назначил е човека лечение на ухото, след един месец контрола и операция на пролет .
Сега започвам да ви чета кой какво е писал .

Общи условия

Активация на акаунт