Любители на кучета - 5

• 24 646
  • 408
  •   1
Отговори
# 225
mariyka , сподели , моля те, как го даваш калция на твоята госпожичка, те са едни ужасно твърди продълговати хапчета...Мога да видя как се казват моите , но в момента ме мързи  Embarassed Embarassed EmbarassedТа, как ги даваш и по колко дозираш? Thinking

# 226
  • София
Купувам й "Калци- делис" или Калци плюс от зоомагазин или аптека . Мисля ,че К.плюс е по-подходящ за Айрис, защото 1 табл. е за 5 кг. тегло дневно. Таблетките могат да се делят и са вкусни, Рита си ги хапва с удоволствие или ги слагам в храната. Първия калци също става, дори излиза по-евтино опаковката, но 1табл. е за 10 кг. и по-трудно ще я дозираш.

# 227
  • София
Купувам й "Калци- делис" или Калци плюс от зоомагазин или аптека . Мисля ,че К.плюс е по-подходящ за Айрис, защото 1 табл. е за 5 кг. тегло дневно. Таблетките могат да се делят и са вкусни, Рита си ги хапва с удоволствие или ги слагам в храната. Първия калци също става, дори излиза по-евтино опаковката, но 1табл. е за 10 кг. и по-трудно ще я дозираш.

Според мене Калци плюс е по-добре за Айрис. Peace  Wink

# 228
mariyka , благодаря ти много!  bouquetЩе погледна какъв е моя и утре ще пиша , дано не е фатално, че не съм давала досега, но тя яде гранули на Роял Канин, там би трябвало да има ...
Етка, благодаря за съвета, мила! Heart Eyes

# 229
  • София
Не е проблем да не  даваш калций, ако храниш с качествена храна. Така се разваля баланса на храната. Само ако вет каже да се дава калций допълнително, давай.
Ето малко снимки на Бела, да й се порадвате http://s294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Bela_80_days/

# 230
  • София
Не е проблем да не  даваш калций, ако храниш с качествена храна. Така се разваля баланса на храната. Само ако вет каже да се дава калций допълнително, давай.
Ето малко снимки на Бела, да й се порадвате http://s294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Bela_80_days/
Разкошен бонбон! Praynig  bouquet Simple Smile

# 231
Lady Death, Убавица страхотна е Бела! Heart Eyes
Nightwish, щом яде Роял Канин, няма смисъл да даваш допълнително калций - ние сто пъти досаждахме на нашата ветеринарка по въпроса и жената търпеливо обясняваше, че в тази храна има необходимите добавки и няма нужда от друго. А все пак НОК е едра порода и калцият е изключително важен за кученце (което тази вечер ме направи на маймуна, а като се прибра съпругът ми, мигом стана най-послушното куче на света Laughing).

# 232
Ама голямо сладурче е Бела  Heart Eyes

# 233
Бела наистина е много красива  Heart Eyes
http://s294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Bela_80_days/ … rent=IMG_4374.jpg - това е моята любима снимка  Heart Eyes Flutter
caritas,Lady Death, благодаря за съвета!  bouquet Засега смесвам Роял Канина с някакви други, просто ми ги подариха и ги употребявам, но като ги свърша минавам изцяло на Роял Канин, чувала съм , че и други храни са хубави - сещам се за Еукануба, мисля , че имаше и други...
Вие с какви гранули храните симпатягите си?  chef

# 234
  • София
Храня моята калпазанка с Хилс за чувствителна козина .

# 235
Здравейте!Някой може ли да ми помогне със съвет - как да научим 4месечното си кученце да ходи до тоалетна навън?

# 236
  • София
Бела е страхотна сладурана! Hug

# 237
Sura, ето тук може да прочетеш полезни съвети:

http://dog.bg/forum/index.php/topic,7007.0.html

Иначе аз не смея да давам акъл, дано се включат по-компетентните.

# 238
Засега смесвам Роял Канина с някакви други, просто ми ги подариха и ги употребявам, но като ги свърша минавам изцяло на Роял Канин, чувала съм , че и други храни са хубави - сещам се за Еукануба, мисля , че имаше и други...
Вие с какви гранули храните симпатягите си?  chef

Как храните кучетата си само с гранули?!?!?!?
  #Crazy #Crazy #Crazy Че и ги "размесвате"!!!!! От както се помня гледам кучета и котки и досега гранулите са били само резервен вариант, ако не съм имала време да им сготвя! Това е най-вредното нещо, което могат да измислят, за да ви прибират парите!!!!!!  Имах коте, което ми подариха и беше хранено само с "маркови" гранули. Беше се разболяло от бъбреци и ни го дадоха, защото им опикало къщата на хората! Нямаше и година и почина точно от бъбреци! После ми казаха че гранулите предизвиквали бъбречната недостатъчност. Жалко за котето, беше хубаво и породисто! Чудя се в природата прародителите на нашите кучета как са се сдобивали с гранули Роял Канин!?!?!?  Thinking  Всички необходими витамини и минерали необходими за нормалното развитие на кучето ги има в нормалната храна - месо, млечни продукти, зеленчуци, яйца. Аз с това си храня любимците и не съм видяла да не са порастнали здрави и големи! Ето ги и тях, за тези които се съмняват! Без глигана, разбира се!   Laughing
http://snimka.bg/album.php?album_id=302662

# 239
Camellia85 , няма да е зле първо да четете внимателно и след това да пишете, не си храня кучето САМО с гранули, давам гранули един път дневно, през другото време яде манджи , сготвени специално за него или от "общия семен казан", общо взето яде това , което ние ядем...Но кучето расте, а в гранулите се съдържат витамини и минерали, не виждам нищо лошо да изяжда по една - две порции гранули на ден за разнообразие...
По - назад в постовете си съм писала, че кучето ми яде бебешка каша, супи, месо с ориз, пълнозърнест хляб,зеленчуци и яйца...
Но е най - лесното без да се види за какво става въпрос да се изсипете с този въпрос и множество удивителни и въпросителни....

Общи условия

Активация на акаунт