МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 989
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
VJG ,считай го за изпълнено! Wink  Heart Eyes

# 91
VJG , как е Вики?

# 92
SunshineMery, с теб или ще сме конкуренция, или ще развиваме магазинчето заедно  Wink  Hug

# 93
Лили,нямаш проблеми дори и за съдружие!
Но си надалече,София голяма...Дори и да сме конкуренция,само ние ще си знаем! Wink Hug

# 94
Момичета, ще иамте 2 филиала (на магазина за цветя) Mr. Green

Дени, забравих да кажа коко ми харесват снимките ви! Гого е страхотен в зеления си пуловер на ромбове, умирам за такива пуловери Simple Smile

# 95
Вили, като цяло е добре, но вече започва да я сърби и трудно успявам да я залъжа с нещо друго.  Tired Мерси, че се интересуваш!  Hug
Дени, и аз забравих да отбележа колко сладък е Гого, голям сладур е. А вие големи обиколки направихте в тази Германия!  Grinning
Мери, Лили, сега остана само да действаме!  Sunglasses

# 96
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА УИНИ,
ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,УСПЕХ И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ НАЙ  Hug

много вкусничка почерпка,мерси Simple Smile

# 97

Честит рожден ден на мама Миши, да е здрава, щастлива и много обичана!

Честит празник и на теб, Уини!
Бъди винаги така позитивна и мила и нека всичките ти мечти станат реалност!

# 98
УИНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти от все сърце най-вече здраве, но също и много щастие, любов и успехи! Бързо оздравяване на Кари и весело посрещане на празника!

# 99
Разбрахте ли, че са приели фонд за инвитро!  Simple Smile
Мини, специални поздравления за теб!  Hug
Да си пожелаем много бебета през тази година!

# 100
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит рожден ден на Уини!! Бъди обичана и все така отзивчива!!!
Надявам се, че сте изкарали добре и Кари е ОК.

Благодаря за милите думи за Гого!!!
Аз пък все не разбрала- сега направили платеното майчинство- става дума за 90% от заплатата- от 315 на 410 дена. Хайде на бебетатаааааааааа Joy baby_neutral

# 101
Момичета,ами да започваме!  Grinning 
Ама си нямам идея от къде и как! Rolling Eyes А и незнам има ли печалба от продажбата на цветя,как се гледат,от къде се снабдяват...
Ееех,замислихте ме,честно! Heart Eyes
Тук в квартала има 2 бутки за цветя!Няма да стане при мен!Трябва да е на друго място!   bouquet

# 102
Здравейте!

Ние попразнувахме вкъщи с Павлин и Кари. Беше много хубаво и уютно, Павлин сготви, а аз купих тортата  Mr. Green Малко мързелишката го карам този рожден ден, но нали пък трябва да ме поглезят  Whistling В събота ще ходим в свекитата да продължим с празненството  Grinning За рождения ден си купих една страхотна рокля за лятото. Ще ви пусна снимки утре и ще я видите  Flutter

Мери, да ти кажа и аз имах такава мечта точно след завършване на гимназията. Дори си бях намерила празен магазин, който даваха под наем точно до нас, даже бях говорила с хората, които го даваха. Бях споделила с тях идеята си, но после се отказах, тъй като заминах за Англия. А те пък явно са я споделили с друг, защото там направиха точно магазин за цветя  Laughing

Много хубаво това пожеланието за повече бебчета!! Ние все си търсим извинения май - сега уча, малка ни била къщата и т.н.  Blush а хич не искам децата да са с голяма разлика  Whistling

Кари пак вдигна 39,4 температура този следобед. Надявам се да изкараме леко нощта и утре да е по-добре детенце.  Praynig

Гале, дано леко да изкарате тази варицела. То скоро ще минат пъпките щом я сърбят. Все пак си мисли, че се кара само веднъж в живота и то много по-добре е в детска възраст  Wink

Хайде стига толкова от мен. Лека и мека  Wink

# 103
Уини, мерси, мила. То и аз така се успокоявам - че е веднъж и е по-добре да е малка!  Peace Чакам снимките утре. Не се и съмнявам, че ще ти стои страхотно, с твоята фигура...  Simple Smile
Мери, няма значение колко бутки има при вас. Важното е да предлагаш нещо уникално, красиво и разлечно от другите! Така че, ако ще и  20 магазинчета да има... ти ще печелиш!  Peace

# 104
Уини, мерси, мила. То и аз така се успокоявам - че е веднъж и е по-добре да е малка!  Peace Чакам снимките утре. Не се и съмнявам, че ще ти стои страхотно, с твоята фигура...  Simple Smile

Гале, благодаря за комплимента, ще имам да те черпя  Flutter

Ето снимките http://bebekari.multiply.com/photos/album/45/Rojden_den_na_mama#1

На снимките ще извините Кари по пижама  Mr. Green А моят любим мъж решил, че свещичките за торта не трябва да се слагат на цялата торта и така да се духнат, а сметнал, че тортата първо се реже на парчета и на рожденика се дава парче със свещичките отгоре  Joy

Общи условия

Активация на акаунт