Квилинг - тема 2

• 134 611
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
kari4ka и аз чакам кончето.
Момичета, благодаря ви за милите думи. Розите съм ги правила по начина който го има в нета, ама съм си ги нагъвала както ми падне на мен. Разликата от предишните ми опити е, че сега използвах картон, а не хартия, както обикновено.
Въобше с картон по-добре се получават нещата.

# 646
Казано честно, на мен с картон ми е по-трудно да работя...

# 647
Ооо, да, с картон стават много по-добре и аз сега го установих това.
Деспина, много хубави са ти се получили, браво. На Маги също  Hug

# 648
Здравейте, момичета Simple Smile

Кончето е готово, снимах го, но кабелът не е в мен. Стана. Хареса се. Но късно се усетих, че зеленото не е подходящият цвят за фона. Нищо де, в понеделник ще го пусна.

А за картона - по-трудно ми е и на мен. Например - самите елементи с какво лепило ги залепвате като ги навиете? С онова зеленото от Office One не залепват, с С 200 е мъчение...

Сега съм далече от хартия и лепило и ме сърбят ръцете. Пристрастих се  Rolling Eyes

Тези дни си мислех, че когато някой ни пита "какво правите в свободното си време", спокойно мога да отговоря... "дишам лепило"  Joy

А понякога прекалявам с броя на думите. Простете ми.

Надявам се да има нови нещица тук, когато се върна  Hug

# 649
За лепилото аз предпочитам да е С 200. Нанасям го с една малко четчица и засекунди залепва здраво. Инъче съм лепила и с BIC сухо. И с него става, но много си цапотя ръцете, а и не е толкова издържливо. Днес мисля да започна една картичка, дано скоро да мога да ви я покажа.

# 650
  • Русе
Здравейте, момичета!
Да се похваля купих си различни ножички от Кауфланд. Е, китайски са не знам колко време ще издържат, но няма значение.
Ето тази вечер какво направих:

# 651
Здравейте!

~Magi_TM~, много е хубаво вечерното ти творение Simple Smile С ножичка от Кауфланд ли си оформила ъглите?

Да се похваля и аз.

http://picasaweb.google.com/sunshine.in.my.heart.7/Quilling#

Тук може да видите кончето, както и две картички, които направих снощи Simple Smile

# 652
  • Русе
kari4ka , кончето е направо супер! И другите картички са много хубави!  smile3501
Да ъглите ги оформих с една от новите ми ножички от Кауфланд.

# 653
Каричка,и кончето, и картичките са страхотни. Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
А това са моите летни произведения.
http://bobi270166.snimka.bg/hobby/quilling.291810.14831179(от тази снимка до края)
 Момичета, стискайте ми палци-има голяяяяяяяяма вероятност да си ми върнат СИП - а.

# 654
bobi_270166, ~Magi_TM~, благодаря ви Simple Smile
Сега си намерих от един сайт много птици, а птиците са ми слабост, имам си занимавка за 2-3 седмици напред Simple Smile

bobi_270166, стискам палци, хубаво е в училищата да се занимават с нещо такова децата, да си развиват и въображението, а не само да играят на игри на компютрите!

Желая ви хубава вечер!

# 655
П.С. Прекрасни са летните ти творения, bobi_270166!!!

# 656
  • Варна
~Magi_TM~, много хубава картичка.
kari4ka, всичките ти неща са много хубави. И тука който намери нещо споделя с другарчетата си.  Wink Hug
bobi_270166, стискам палци. Помня колко беше разстроена миналата година, като ти го спряха. Много красиви неща си направила. С какви конци бродира цветята?

# 657
Despina, поправям се ВЕДНАГА:

http://www.dragoart.com/

Simple Smile)

# 658
bobi_270166 - направо онемях от бродираните картички - много са красиви! Как се казва техниката на изработване?
Има една с цветя от мъниста на червен фон, която е невероятна, все е дно не е пипана с ръка!
А за какво служат кутийките?

kari4ka - много ми хареса кончето, макар че бих пробвала на друг фон как ще бъде.
~Magi_TM~ - много сладурска и свежа картичка!

# 659
М-Дидко, в началото ми се струваше добра идея, но когато стана полуготов - съжалих за избора на зеленото, на черно щеше да стои далеч по-добре. Но вече беше късно, а ми трябваше бързо... другия път Simple Smile

Довечера се зареждам с картони и продължавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт