ПЛЕВЕН - 80

• 27 847
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Резервирах за 19,30,пък кой когато дойде.Аз ще дойда към 19,30.

# 136
  • плевен
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА.
пРИЯТНО изкарване на купона довечера.
Пламси радвам се ,че и няма нищо на Мишлето.

# 137
  • Плевен
Добро утрооо  bouquet....пак се успахме newsm78

# 138
Аз ще дойда към 19.30 ч.
Да попитам само, това същият ресторант, в който сме се събирали вече /миналата година около Коледа/ ли е?
Валенце, резервацията на твое име ли е?

# 139
  • Плевен
И аз ще дойда към 19,30ч.
Пламси, с упражнение не става ли след като не е луксация? На мен Вълешков ми обясни или поне аз така разбрах,че имало положение в което ставата не е в нормата,но не е и извън нея. Показа ми какво да правя и на 6-7 месеца вече бяхме супер.

# 140
  • София

Да попитам само, това същият ресторант, в който сме се събирали вече /миналата година около Коледа/ ли е?
Валенце, резервацията на твое име ли е?

Да,същият е.
Резервацията е на мое име-Валентина Христова. bowuu

# 141
Добор утро и от мен!Аз да се похваля,ние днес се наспахме. newsm44Хриско не се е будила,заспа малко след полунощ и се събуди свежарка към 9,аз два пъти.В последно време се будеше постоянно нощем,поне 2 пъти,и редовно не й се спи,като се разпее,голяма веселба си спретвахме...Сега сме се наспали...Отивам да й мачкам бутчетата,че после ме чака чистене,пране....
П.П. Пусто време,и днес ще си останем вкъщи Cry

# 142
Офффф, лека неочаквана промяна в моите планове  Confused Ще дойда към 20.30ч. НО ЩЕ дойда.
Да ми пазите стол, моля ви  Hug

# 143
Момичета ,приятно изкарване довечера и лекичко с алкохола !!
КАжете с какво да го лъжа тоя Боби .Снощи заспа в 1 часа  ,и на всеки час се будеше като по яасовник (в 2,в 3, в 4, в 5 вече не издържах и го нхраних , в 6...) От 1 седмица (и повече) свикнах вече да не си доспивам.Махам му нощното хранене.Преди си спеше цялат нощ ,но откакто почнаха зъбите ,се буди постоянно,поне на 2 часа ,и понеже майка му я мързи да го приспива по цяла нощ ,най-лесно- цицка. Голяма грешка.Свикна на нощно ядене пак.Досега го лъжех с ошав от сушени сливи (помага и да работи системата добре  Grinning ). Пиеше го много и заспиваше.От две вечери не иска и пищи. Казаха ми ,че чай от мента успокоявал.Не му ли е раничко ,кажете някакво чайче ,има и на Хип ,мога да му взимам , малко сскъпо ще излезе ,пюренца и каши са ни на ХИп и много ми става.Рано ли е да му давам други чайчета ,или поне какви да му давам. АКо няма друг вариант ,ще взимаме на Хип. Те зъбите го мъчат ,ясно ,но досега го замотавах с този ошав. И на всичкото отгоре сутринта заспа към 9 ,и аз не издържах и отнесох и на най-сладкия сън ,звънна жената за водомера.И сега ходя като сумнамбул. Не смея да пия кафе ,че тогава още повече неможе да спи.

# 144
  • София
Днес всички се изгубиха. GrinningЯвно си приготвят роклите с гол гръб. Laughing
Блек чери,отдавна минах тоя период с бебетата и не мога да съм ти от полза.Още повече за Хиове разни.И двете си деца отгледах с Ганчев,другите пюрета ми се струваха безумно скъпи.Но ние и без това готови пюрета малрко сме яли,основно домашни хапваха и двете.

# 145
  • Плевен
black_cherry , може да опиташ с Дормикинд ( http://www.dhu-bg.com/). Аз на Михаела давам непрекъснато откакто тръгна на ясла. Сега видях,че има дентокинд,но той е когат има и малко Т. Прочети и тук ,ако искаш тук

# 146
Aaa, наслагах си малките ролчици за студено къдрене аз  Mr. Green

# 147
Пожелавам ви да купонясате и за мен!! Simple Smile

# 148
  • София
Aaa, наслагах си малките ролчици за студено къдрене аз  Mr. Green
На многото коса! hahaha Hug
Аз съм в голяма чуденка.Мисля,че ако сложа роклята с гол предник вероятно всички ще изпаднете в състояние на крайна неудовлетвореност от своите дадености.А аз ви обичам и не искам да се чувствате....недорасли. LaughingАко сложа роклята с гол гръб, която и без това си ползвам за ежедневно облекло Flutter,може би ще ми завидите за хубавите сочни паласки на гърба.Бас хващам,че с тоя Дюкан всички освен мен са изпостелели. ooooh!Тъй че кака Валя ще си сложи черното панталонче и дългата до под красивото дупе блузка,та да няма после комплексирани девойки. bowuu

# 149
Добре де, ами къде ти е роклята с гол задник? Защо я отхвърли от вариантите за стилно вечерно облекло?

А как според теб, да се доближа максимално до този образ - http://img217.imageshack.us/img217/4760/35143293vl.jpg

Общи условия

Активация на акаунт