мноооого бледа тестова черта

• 115 286
  • 931
  •   1
Отговори
# 840
Изчакаx седмица и направиx още един тест,чертана е мн ясна .Утидох на лекар,но за жалост ,лекарката ме гледа на вагинален ехограв и каза че не вижда нищо,освен малка киста на десния яичник.Каза ми да пия фолиева киселина и след 2-3седмици да утида пак.Възможно ли е да не се вижда бебе или тестовете грешат,ама пък 3 положителни за една седмица.....Моля ви кажете нещо мн се притеснявам...

Щом ти е положителен теста, значи си бременна...Може да е било рано и затова да не се е видяло...А тази "киста" на яйчника може да е от фоликула който е освободил яйцеклетката...Забременяла си с овулация от десния яйчник...Отиди на преглед след една седмица или 10 дена, тогава би трябвало да се види.

# 841
Този на Александрия е положителен. Твоя, ако изглежда по същия начин, също е положителен.
Да моя е същия,като на Александра .Днес бях на гинеколог и следващия понеделник ще ходя пак,защото ми каза,че е много рано още.Днес ми е трети ден закъснение....май наистина е доста рано за гинеколог.Стискайте палци момичета.

# 842
  • София
Този тест го правих сутринта и реших, че е отрицателен.
Скрит текст:
Сега обаче се замислям, че не знам къде трябва да му се появи тестовата черта и се чудя дали не е тази отдолу... за пръв път правя подобен и изпаднах в размисли  Laughing

Ти всъщност се притесняваш бледата черта дали е чертата за бременност или за валидност на теста, нали? Не пазиш ли опаковката, нали сутринта си го правила, или виж в нета за тест с тази марка - все някъде ще има указания как трябва да се разчете. Но, ако това бледото е чертата за бременност, значи бременност има.

# 843
Този тест го правих сутринта и реших, че е отрицателен.
Скрит текст:
Сега обаче се замислям, че не знам къде трябва да му се появи тестовата черта и се чудя дали не е тази отдолу... за пръв път правя подобен и изпаднах в размисли  Laughing

Ти всъщност се притесняваш бледата черта дали е чертата за бременност или за валидност на теста, нали? Не пазиш ли опаковката, нали сутринта си го правила, или виж в нета за тест с тази марка - все някъде ще има указания как трябва да се разчете. Но, ако това бледото е чертата за бременност, значи бременност има.
Купих Престо. Обикновено вътре има две опаковки с касетъчен тест. В една от двете опаковки обаче имаше стандартен тест плюс този, т.е. общо 3 броя. Странна работа. Не знам как да го тълкувам. Утре сутрин ще се тествам отново.

# 844
  • София
Купих Престо. Обикновено вътре има две опаковки с касетъчен тест. В една от двете опаковки обаче имаше стандартен тест плюс този, т.е. общо 3 броя. Странна работа. Не знам как да го тълкувам. Утре сутрин ще се тествам отново.

Добре де, нали въпросът беше бледата чертичка тестовата черта ли е или онази за валидност на теста. Просто виж опаковката. Ако бледата е чертата за бременност, си бременна, пък ти си прави още тестове като искаш.  Hug

Утре със сутрешна урина - най-добре!  Peace

# 845
Бледата чертичка няма как да е за валидност на теста. Единственото притеснение на момичето е, че тази бледа чертичка е на много по-голямо разстояние от другата в сравнение с другите тестове. И аз бих го помислила за отрицателен, може би, но сега като се замисля е по-скоро положителен. Обикновено тестовата черта е горе долу по средата между контролната и другия край, а тази си е направо на другия край.

# 846
Точно така - притесняваше ме мястото, на което е втората черта  Peace
В крайна сметка - отрицателен е. Направих нов тест.

# 847
  • Sofia
И аз днес правих тест , но чертичката след известно време ( около 30 мин) беше тънка като одраскано от игла. Дали е  изпарителна ?

# 848
За пръв път чувам за това понятие "изпарителна". Може ли да го дефинираш? Иначе, ако има втора черта, появила се в указаното време, колкото и да е тънка сигурно, теста е положителен.

# 849
  • Варна
Е, явно не се е появила в указаното време, а доста по-късно. А понятие "изпарителна черта" има, означава точно черта, която се е появила след времето, указано на опаковката.
nikinkaaa,
повтори теста след ден-два. При мен изпарителни черти никога не са се появявали, била ли е една, една си е оставала и часове по-късно. Възможно е да има нещо, но хормонът да е с толкова ниско ниво, че да не се улавя от теста във времето за отчитане. Възможно е и да е действително невалиден резултат.

# 850
  • Sofia
Благодаря!
Ще изчакам още няколко дни и ще пиша.

# 851
Благодаря ви мн мили мами,другата седмица съм на генеколог и пак ще пиша,дано бебчо вече се вижда и всичко да е наред,силно се надявам

# 852
И след три теста с бледи чертички ми дойде след 8 дни закъснение.Ееее няма да се отчайвам продължаваме с опитите на ново.

# 853
Не съм изчела всичко, но бх искала да се включа. Видях, че става върос за Престо. Просто за мен има дефектни тестове! Аз имах 2 пъти положителен тест в един и същи ден, различни опаковки, в указаното време. Бледи бяха чертите, но бяха там. На другият ден видях мн мн по-слаба черта. И кръвният беше - 0.7. КОето просто означава, че никога не е имало бременност. Въопреки чертите. Аз съм изчела в нета как всички казват, щом има черта... но явно не е вярно Simple Smile
Не купувайте тази марка (личното ми мнение).
Успех!

# 854
Не съм изчела всичко, но бх искала да се включа. Видях, че става върос за Престо. Просто за мен има дефектни тестове! Аз имах 2 пъти положителен тест в един и същи ден, различни опаковки, в указаното време. Бледи бяха чертите, но бяха там. На другият ден видях мн мн по-слаба черта. И кръвният беше - 0.7. КОето просто означава, че никога не е имало бременност. Въопреки чертите. Аз съм изчела в нета как всички казват, щом има черта... но явно не е вярно Simple Smile
Не купувайте тази марка (личното ми мнение).
Успех!
Да,но единият от тестовете ,който правих беше Шуър чек.Така че е много индивидуално.Аз съм решила вече никакви тестове ,ще чакам да ми закъснее поне 2 седници и направо на лекар.Поне няма да храня напразни надежди.Само дано да се получи по скоро Praynig

Общи условия

Активация на акаунт