мноооого бледа тестова черта

• 115 294
  • 931
  •   1
Отговори
# 825
Моето ЧХГ 5 дни преди да ми дойде цикъла беше близо 6, след 2 дена стана 13, днес 2 дена на закъснение трябва да се е удвоило, защото уринарния тест засича над 20. Сигурно днес е 26, не знам. Но виж аз тръгнах от 6, даже 5.9. Ето ги данните за едно бебче по седмици:
В момента съм в 4. Винаги има надежда, аз се бях съсипала като четях за чхг над 25, даже бях спряла лекарствата. Сега знам, че всичко е възможно, каква ще е бременността на този етап не мога да кажа, но бременност има в това лекарите са единодушни.

3 Weeks 7 0 to 5
4 Weeks 14.5 to 426              
5 Weeks 21.18 to 7 340
6 Weeks 28 1.080 to 56 500

7 to 8 Weeks 35 to 427.650 to 229 000
9 to 12 Weeks 49 to 7 025,700 to 288 000
13 to 16 Weeks 77 to 10 013.300 to 254 000
17 to 24 Weeks   4 060 to 165 400

Много ти благодаря за разясненията, мила.   bouquet  Обадих се в лабораторията и казаха,че кръв се взимало до 12:00 на обяд и резултатите се пращали в София, не се обработвали тук затова излизали на другия ден следобяд. Така или иначе няма да стигна за днес. А ако дам кръв утре ще разбера чак понеделник. А мога   bouquet да си взема тест пак в неделя -щом отчита над 20 ако хормона има повишение до тогава чертата,която виждам аз трябва да е все пак наситена. Ако ли не мисля да си запиша час направо за лекар, може да има някакъв проблем, щом не е бебе.  Sad

# 826
  • София
alexandria_777 чакай малко,ти си след инвитро,има разлика огромна,предполагам си имала и стимулация.

# 827
Да, имах, но нямам бит прегнил, четох, че имал остатъчен ефект. Аз се движа в ниските стойности на нормата на чхг, затова лекарите смятат, че може да се окаже извънматочна, но казаха, че може и нормална да си е. Моля се за последното. Praynig  Tired

Каква е разликата ако си ин витро или нормално?  newsm78

# 828
  • София
Имаш дата на трансфер, гледат се стойности на определен ден.
Дано всичко е наред и при двете ви! Hug

# 829
Хм, тоест това което постнах не важи за нормалното забременяване. newsm78  Ако съм подвела някой искрено се извинявам, аз мислех, че е еднакво и при двете.  Hug

# 830
  • София
При мен на 10-11 ден след ОВУ чхг то беше 56 това с беба, а с малкия пак на този ден беше 48.
Всичко е индивидуално, не бива да се сравняват стойности на различни жени,важното е как се удвоява хормона.

# 831
Здравейте аз съм нова тук и темичката е страхотна .Вчера си правих тест,но е някъкъв обикновен и имаше много бледа чертичка,а днес повторих с Шуър чек,който също ми отчете много бледа втора черта ,даже си мисля че е едва забележима.Дли е положителен много се надявам .Вие как мислите?

Здравей миличка, моят тест тази сутрин показа втора много бледа черта след 2-дневно закъснение на цикъла. Правих го с първа сутрешна урина, контролната лента веднага се оцвети в наситено червено, а втората започна да се появява на 3-тата минута.

http://prikachi.com/images.php?images/496/7459496G.jpg

Има нали?  Praynig
  И моя е такъв твоят положителен ли излезе?

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 16:19 от AnMary

# 832
Този на Александрия е положителен. Твоя, ако изглежда по същия начин, също е положителен.

# 833
Изчакаx седмица и направиx още един тест,чертана е мн ясна .Утидох на лекар,но за жалост ,лекарката ме гледа на вагинален ехограв и каза че не вижда нищо,освен малка киста на десния яичник.Каза ми да пия фолиева киселина и след 2-3седмици да утида пак.Възможно ли е да не се вижда бебе или тестовете грешат,ама пък 3 положителни за една седмица.....Моля ви кажете нещо мн се притеснявам...

# 834
Този тест го правих сутринта и реших, че е отрицателен.
Скрит текст:
Сега обаче се замислям, че не знам къде трябва да му се появи тестовата черта и се чудя дали не е тази отдолу... за пръв път правя подобен и изпаднах в размисли  Laughing

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 19:41 от Диамантче

# 835
Този тест го правих сутринта и реших, че е отрицателен. http://s7.postimg.org/m12a0cjsb/IMG_20140721_071802.jpg
Сега обаче се замислям, че не знам къде трябва да му се появи тестовата черта и се чудя дали не е тази отдолу... за пръв път правя подобен и изпаднах в размисли  Laughing

Диамантче защо не повториш с друг? И няма ли указание коя е контролна и коя е тестова на теста?

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 13:51 от Vanesita

# 836
Бях купила престо. Те са по два в опаковка, но единият, който отворих имаше стандартната касета и този. Утре ще правя пак, но не мога да спра да го мисля.

# 837
  • Варна
Ами за мен този тест си е положителен, ако просто те съмнява това черта ли е или не направи другия, ще си покаже. Но какво друго ще е освен черта. Няма смисъл да чакаш до утре.

# 838
Сега съвсем ми вкарахте мухата  Laughing А първоначално реших, че е отрицателен, изхвърлих го и му ударих един рев... напълно се раздвоих сега  Crazy

# 839
Сега съвсем ми вкарахте мухата  Laughing А първоначално реших, че е отрицателен, изхвърлих го и му ударих един рев... напълно се раздвоих сега  Crazy
В интерес на истина, чертата я има, само трябва да се разбере дали е това, което трябва да е. Хайде, провери, според мен щом тук е излезнала и на другия ще я има  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт