мноооого бледа тестова черта

• 115 350
  • 931
  •   1
Отговори
# 645
  • София
e аз си запазих час за понеделник и ще видим какво ще ми кажат  Praynig
Едва ли ще се види нещо,твърде рано е...защо не се вслушвате в съвети? Когато се отиде твърде рано и не се види почти нищо може да се докарат излишни притеснения...не друго.Успех!

# 646
  • Burgas, Bulgaria
не бързай като  мен- аз на 4 дни закъснение отидох и НИЩО не се видя..... 4 положителни теста и нищо..знаеш ли колко е гадно да чуеш
-Няма бременност
изчакай поне 7 дни закъснение и отиди иначе като мен ще се побъркаш от мисли  ooooh!

# 647
 Cry Cry Cry ходих на преглед. прегледа ме с вагинален видеозон и каза че не вижда нищо и мойе би е рано още и да ида другия понеделник. вси4ко мина за 10 мин от влизането до излизането
много ми е гадано ве4е

# 648
еми кат не слушаш...

# 649
е да права си но много исках да 4уя наи накрая бременна си

# 650
Ами то и аз много искам да видя две чертички, но е глупаво да започна да правя тестове на 6-тия ден след овулация

# 651
  • София
е да права си но много исках да 4уя наи накрая бременна си

Пусни кръвен тест /ЧХГ/

# 652
не бързай като  мен- аз на 4 дни закъснение отидох и НИЩО не се видя..... 4 положителни теста и нищо..знаеш ли колко е гадно да чуеш
-Няма бременност
изчакай поне 7 дни закъснение и отиди иначе като мен ще се побъркаш от мисли  ooooh!

А ти след това кога ходи и какво ти казаха

# 653
Аз до колкото знам, тя още не е отишла.

# 654
  • Burgas, Bulgaria
аз послушах момичетата тук ,които смея да твърдя са много повече лекари от повечето практикуващи......та пуснах си ЧХГ през 48 часа и си отговорих на много въпроси........
вчера вече след 11дни закъснение видях точицата..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 655
мадам тиква  хиляди прегръдки за малката точица, поздравления
желая ти една приятна и лека бременност  preggo

и на финала един пухкав   smile3504бебок Mr. Green  newsm30

newsm44 newsm44 newsm44

# 656
ех,че хубава новина!мила и безпроблемна бременност! Flowers Four Leaf Clover

# 657
 Grinning и ние си имаме то4ка Simple Smile то по скоро е като петно доки ми каза 4е е 0,36см мн муни4ко петно :d

# 658
Честито, ni85! Сега вече се успокой и ти желая лека и безпроблемна бременност  bouquet

# 659
  • София
ni85  
Честито и от мен!
Лека и спокойна бременност

bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт