мноооого бледа тестова черта

• 115 344
  • 931
  •   1
Отговори
# 675
Аз съм виждала такава черта и то точно при такъв тест . Теста беше отрицателен . Просто на другия ден вече бях в цикъл . Не искам да те разочаровам по никакъв начин , дано при теб да е за   добро!!!  bouquet

# 676
Да ще го повторя, аз и преди сам си правияла тестове и пак от тая марка, но са били напално бели само комтролната черта се оцветяваше и до там, а този ме зачуди и за това реших да попитам по компетентни по въпроса Simple Smile

Имаш ли закъснение и колко дена са минали евентуално от деня на зачеване ?
Не губи кураж, все още има някви шансове.
Утре си направи още един тест Simple Smile
На снимката не се вижда много добре но ми се струва 4е има бледа линия и след нея има бяла ???

# 677
 Cry МОМИЧЕТА маи имаме проблеми ние с моита то4ка. в4ера забелязах на хартията много бледо розово те4ение веднага званнах на докторката ми и ми каза да си купя утрогестан и 2 пати по 2 вагинално каза 4е ако има болка и но шпа да пия. купих ги поставих пурвите 2 и но шпа пих и нищо пак си я има тая болка  кажете какво да направя

# 678
Ами да имам закъснение 10 дена вече, но сутринта задължително ще го повторя. Аз виждам нещо но не знам какво е по принцип още като го направих имаше много бледо розово на тестовата линия после стана така като скъсана на две сякаш. Благодаря за съветите и отговорите. Simple Smile

# 679
Ами да имам закъснение 10 дена вече, но сутринта задължително ще го повторя. Благодаря за съветите и отговорите. Simple Smile
10 дена закъснение са достатъчни за да се види дали има бременост. Утре сутрин си направи нов тест и чакаме добри новини.

# 680
Pepsiii-направи си кръвен за най–голяма сигурност.Дано е това което искаш  Peace                            ni85–не се тревожи,стискам палци всичко да е наред.И  Naughty внимавай със стреса–не се отразява добре нито на теб нито на бебо . Пиши какво си случва  Praynig

# 681
ni85,по принцип такива зацапвания се случват, но само след преглед при доктор може да се каже дали има повод за притеснение! Дано всичко да е наред!

# 682
  • Deutschland
Cry МОМИЧЕТА маи имаме проблеми ние с моита то4ка. в4ера забелязах на хартията много бледо розово те4ение веднага званнах на докторката ми и ми каза да си купя утрогестан и 2 пати по 2 вагинално каза 4е ако има болка и но шпа да пия. купих ги поставих пурвите 2 и но шпа пих и нищо пак си я има тая болка  кажете какво да направя

Моето мнение е да отидеш на доктор.За такова нещо не бих се консултирала по телефона.

# 683
Здравейте момичета, вече две сутрини подред имам мн бледа втора чертичка. Много се надявам, че е бебе, но вече опитваме цяла година и др месец щях да почвам стимулиране на овулацията. Просто ми е трудно да повярвам, че съм извадила чак такъв късмет. Не мога да кажа колко ми е закъсняло, тъй като цикълът ми не е мн редовен, но ако е станало нещо тр да е било на 5-6 този месец. Моля ви, ако някой е имал подобен случай да даде съвет. Качила съм снимки от теста - давам линк.
http://imageshack.us/g/707/dsc08985b.jpg/

# 684
  • Burgas, Bulgaria
моят първи тест беше точно такъв  Hug

# 685
Много благодаря! Дано и при мен се окаже положителен резултата.  Blush  Praynig

# 686

Какъв подобен случай търсиш ?
В началото всички виждат бледа черта , която с времето става по наситена !
И да бременна си , независимо дали чертата е бледа или по наситена.

# 687
  • София

Пусни кръвен тест /ЧХГ/
Стискам палци да е станало Simple Smile

# 688
Благодаря на всички!  Пуснах снимки на моя тест, защото четох и за други случаи, но моята едва се вижда и исках мнение от още някой, който е виждал такава черта и преди. В понеделник ще си пусна кръвен тест. Просто съм по-предпазлива, защото последните ми трима гинеколози бяха категорични, че няма да стане без стимулация, даже след този цикъл (дано не дойде) бях готова да започна и това ми се вижда равносилно на чудо, и то в последния момент.  Rolling Eyes

# 689
  • Сливен
Здравейте момичета, вече две сутрини подред имам мн бледа втора чертичка. Много се надявам, че е бебе, но вече опитваме цяла година и др месец щях да почвам стимулиране на овулацията. Просто ми е трудно да повярвам, че съм извадила чак такъв късмет. Не мога да кажа колко ми е закъсняло, тъй като цикълът ми не е мн редовен, но ако е станало нещо тр да е било на 5-6 този месец. Моля ви, ако някой е имал подобен случай да даде съвет. Качила съм снимки от теста - давам линк.
http://imageshack.us/g/707/dsc08985b.jpg/
Вчера и аз видях абсолютно същата чертичка на същия тест, аз нечаках за вчера - 19.11., направих още един след това със същия резултат и днес сутринта още един - вече с малко по-видима. Вярвам че и двете сме успели  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт