Така и не схванах защо имат определен час за пристигане в градината. Преди го водех към 11
Сега настояват до 9 да е там.
Сега настояват до 9 да е там.
- когато е 1 смяна, сутрин се приготвя толкова тихо за училище, че не го чувам кога излиза... А когато съм аз 1 смяна карам и мъжа ми да си направи алармата за 6 часа, че все се успивам...но съм сигурна, че вие ще ме разберете
Властна, дори авторитарна, но в последните години помъдрях 
)
Никога не ми е било проблем ставането.И също така съм стриктна и не закъснявам за срещи или за където и да било.Ох, не знам за вас, но на мен най-ми пречи тази наша планета Венера....Благодарение на на нея се влюбвам толкова силно и бурно, че едва оцелявам.....Едва ли има по-влюбчиво и силно обичащо същество.Понякога чак се мразя....За чистенето и подреждането искам само да кажа, че хич не ми е в стихията
Сестра ми обаче, която ми е близначка и също е Телец, е най-големият чистофайник на света.Всъщност като се замисля, и двете сме Телци а толкова много се различаваме, явно си е до характер.
Сестра ми обаче, която ми е близначка и също е Телец, е най-големият чистофайник на света.Всъщност като се замисля, и двете сме Телци а толкова много се различаваме, явно си е до характер.
По- горе бях писала.
ооо здравей "сестро"

Въобще не смятам, че е срамно. Поне един сутрешен сън ми е останал и то само в събота и неделя.
Хм.
)

)
, от малка съм си така, никога не съм била поспалива и мразя да закъснявам. 

Препоръчани теми